Kako sakriti grede na stropu

Anonim

Kako sakriti grede na stropu

U početku, grede na stropu nisu bili samo dekorativni element, ali su pretpostavili opterećenje s krova, također su podržani za potkrovlje preklapanje.

Tijekom vremena počeli su ih skrivati, ali sada su ponovno postali zanimljivi, ali već kao dekorativni element, sada izgledaju drugačije i obavljaju druge funkcije.

Ukrasili su stropove ne samo u selima, već iu seoskim kućama i urbanim stanovima. Mogu se koristiti svugdje, čak i ako u kući postoje drvene podove, njihova masivnost i količina trebaju ovisiti o veličini prostorije, u velikim prostorijama može biti veće.

Ovo je jednostavan i jeftin način da završite strop, ali mogu se nositi s mnogim značajkama.

  • Ako imate visoke stropove, onda će grede naglasiti veličinu sobe, ako je soba visoka, mogu se staviti ispod tako da se njegova razina smanjuje.
  • Ako imate niske stropove, onda je potrebno napraviti grede idu na zidove, a tanak remen bi trebao ići uz zid.

Dizajn tavanske sobe s takvim gredama doprinijet će prostornoj harmoniji i uređenju. Ako želite vizualno proširiti sobu, stavite ih u širinu, a ako ih stavite duž širokog zida, postat će više izduženi.

Ako ne želite promijeniti geometriju sobe, ali jednostavno dodajte glasnoću stropa, možete ih instalirati s mrežom ili božićnom drvcem. Jedan veliki snop može podijeliti sobu u zone, mora se montirati na spoju funkcionalnih zona, oni će također pomoći u odvajanju određene zone.

Na stropnoj gredi možete popraviti ugrađene svjetiljke, LED pozadinsko osvjetljenje, također se može vezati za veliki luster. Oni se mogu koristiti za dizajniranje niša u strukturama za žbuke, također se mogu koristiti za stvaranje točke osvjetljenja. Šuplji pseudo-bikovi pomoći će prikrivati ​​komunikacije koje se događaju na strop.

Članak o temi: Kako popraviti gipsanu ploču na zid: 3 načina

Kako sakriti grede na stropu

Mogu se koristiti kao okvir prilikom instaliranja svjetiljki. Imaju oblik P-oblika, oni su šuplji unutra, tako da mogu sakriti cijevi. U kuhinji, možete instalirati razne držače i kuke i objesiti na njih pribor, košare, štićenice bilja ili čaša.

Mogu se pričvrstiti na TV-ploču, antenske ljuljačke i jesu li stolice, ali sve to je moguće ako je to stvarna greda, a ne imitacija. Oni mogu ukrasiti strop gotovo bilo kojeg stila.

Kako sakriti grede?

Mnoge grede zapravo ne vole, a postavlja se pitanje kako ih sakriti, često imaju različite nedostatke i razlike, to se događa ako se među-kata preklapa u nezadovoljavajućem stanju.

Postoji nekoliko opcija za skrivanje greda, možete montirati stropove napetosti iz tkanine ili PVC-a, mora se izostaviti na širinu maskirane zrake. U isto vrijeme, sama strop može pasti prenisko, bolje je napraviti multi -Level strop, čekat će strop i dodaje prostor.

Da biste sakrili grede, možete napraviti kutiju suhozida, treba imati okvir zakrpe, pričvršćen je na samom stropu, ali ne na snop, ne bi trebalo biti u njemu bez rupa, jer će izgubiti svojstva. Mi Mora biti 20 cm. okvir i 2 centimetra iz stropa.

Postoji skuplji i izvrstan način da završite strop gredama, za to možete koristiti kesone, strop će se sastojati od greda, stanica, granica, utvrda i streha.

Kasete mogu imati oblik kvadratnog, romb ili poligona, mogu postojati okrugli kesoni. Na tako stropu, uzdužne i poprečne grede mogu se reednuti pomoću ukrasa i izvora svjetla.

Ove grede će brže pomoći da montiraju okvir rešetke za podršku. Takvi će stropovi napraviti impresivnu sobu. Najlakši način za skrivanje greda pomoću obloge ili ručne ploče.

Članak o temi: Kako instalirati klizne particije

Sve površine drvenih greda mogu se zatvoriti duž jedne horizontalne i dva vertikalna ravnina. Odbori moraju biti obojani i polirani, materijal se može spaliti lampicom za lemljenje i premazati s prozirnim lakom. Sada takve grede i ploče ne brušeju, ali ne radene, koristeći okrugle žičane četke.

Alat Shank je umetnut u električnu bušilicu i nanesite rizike na površini.

Otići ili prerušiti grede na stropu?

Kao što možete vidjeti, općenito, sakriti grede na stropu nije tako teška i to se može učiniti na nekoliko načina.

Kako sakriti grede na stropu

Ovdje sve ovisi o želji, možete sakriti ove grede, a možete ih lijepo urediti da ukrasite svoje sobe. Ako posjetite građevinski forum na našoj web-lokaciji, naći ćete mnogo informacija o ovom pitanju.

Glavna stvar nije da se to radimo sami, ako nemate odgovarajuće iskustvo zgrade, jer to nije tako lagani posao, bolje je zaposliti profesionalnog stručnjaka za nju.

Također je važno unaprijed znati metode popravka takvih greda, kao i vrijeme, oni postaju manje stabilni, ali ovaj rad je već lakši, međutim, još uvijek zahtijeva puno vremena i truda, tako da je ovo drugo pitanje koje treba riješiti prije stvaranja stropa s gredama.

Čitaj više