Ugrađeni TV u kuhinji

Anonim

Ugrađeni TV u kuhinji

Moderni kućanski aparati postali su pristupačni, pa ne čudi da mnogi u stanu imaju dvije ili čak tri televizora. Jedan stoji u dnevnoj sobi, drugi je u spavaćoj sobi, treći mora u kuhinji. Čak i ako je kuhinja mala, uvijek postoji mjesto za takvu opremu.

Proizvođači nude širok raspon proizvoda, kao posljednji know-how, oni će predstaviti ugrađeni TV. Može se instalirati na vratima montiranog ormara, montiran na radnu pregaču, kako bi dio opreme kolone, gdje su postavljeni pećnica, mikrovalna i aparat za kavu.

Nijedan TV u kuhinji ne može učiniti. Pomaže u stvaranju povoljne pozadine, koji izrazito olakšava ispunjenje rutinskih dužnosti kućanstava. Nikada neće odbiti, stojeći iza peći, slušati svoju omiljenu glazbu ili gledati sljedeću intrigantnu seriju.

Ugrađeni TV u kuhinji

Da bi dnevna soba bila čista, lakše je staviti TV u kuhinju i ne trčati za hranu. Moderni čovjek je odavno navikao da se okružuje udobnom. TV danas je dio života, odustati od kojih ne želim ni tijekom liječenja hrane. Zato se na tržištu pojavili ugrađeni modeli koji se koriste iu kupaonicama.

Prednosti ugrađenog modela

Trošak opisanih modela je visok, a ta okolnost čini nekoliko. Stoga postoji pitanje o tome da li preplatiti ili možete kupiti običan TV za kuhinju. Kako bi se riješila takva dilema, uzima se u obzir masa dodatnih čimbenika: veličina kuhinje, dimenzije opisane tehnike. Važno je pokušati unijeti TV na odabrani stil sobe. Svaka klasična crna i bijela verzija slučaja slabo se uklapa u koncept suvremenih smjerova. Ali to nije problem. Na tržištu se nalaze različite ploče s obojenim kućištima, TV ekranima, stiliziran ispod slika, tako lako odabrati nešto prikladno za sebe. Prilikom odabira, uzete u obzir sljedeće karakteristike tehnike:

  • Veličina. Lijepa je i prikladna za gledanje filma na velikom ekranu, ali mjesto za takav instrument nije pronađen u svakoj kuhinji. Jednostavno se ne uklapa na dostupne kauče, ili će članovi obitelji biti neugodno gledati omiljene programe, sjedeći natrag na veliki ekran. Stoga, ako je kuhinja mala, bolje je stjecanje uređaja s dijagonalom od 20 inča. Važno je da zaslon ima dobar kut gledanja. Kuhinja je mjesto u kojem se domaćica stalno kreće na jednoj ruti (pranje štednjaka), tako da se od svake točke treba osigurati dobar pregled.
  • Dobra akustika. Razina zvuka je također važna komponenta odabira televizora. Kuhanje hrane - konstantna zvučna interferencija koja bi trebala biti potisnuta kvalitetnim zvukom.
  • Otpornost na vlagu. Kuhinja je soba u kojoj su prisutne visoke pragove vlage i temperaturne razlike. Nije svaki jednostavan televizor izdržati takve uvjete rada. Stoga stručnjaci preporučuju tehnike nabave namijenjene za uzeti u obzir takve operativne opterećenja. To su televizori ugrađeni u kuhinjski set. Ne trebaju se skrivati ​​u ormaru ili maskirati ispod slike. Instalirajte TV u fasadu kabineta jedinstvena je prilika koja će voljeti mnoge.

Članak na temu: Upute za slikanje zidova vode-emulzijske boje

Ugrađeni TV u kuhinji

Karakteristike ugrađenog modela

Ugrađeni model je klasični TV s prikazom tekućeg kristala koji se nalazi u posebnoj staklenoj kutiji. Stranu lica prekrivena je zrcalnom površinom. Danas ne postoji industrijska proizvodnja takve opreme, svaki model je napravljen prema pojedinačnim parametrima posebno pod kupcem. Zbog toga je dizajn uređaja uvijek originalan. Ugrađeni TV možete instalirati u kuhinju, u kupaonici, u zahodu, pa čak i na dnu dubokog bazena - ništa mu se neće dogoditi. Ne samo da je tijelo tehnologije zaštićeno od vlage, već i daljinski upravljač. Nalazi se u izdržljivom filmskom poklopcu, koji se može omotati prljavim rukama, a zatim oprati konvencionalnim proizvodima za čišćenje.

TV je isključen vizualno sličan ogledalu. Lako je ukrasiti po želji. Dizajneri se nude mnogo tehnologija, dopuštajući stakla ukras da daju staklo. Slika prolazi kroz staklo, ali kvaliteta slike nije izgubljena. Staklena kućica pouzdano štiti uređaj od vlage, prljavštine i prašine.

On ne treba ventilaciju, tako ugrađeni televizori rade u teškim uvjetima. Čak i ako je staklo ili zrcalna površina blokirana, lako će se ispirati, koristeći sredstvo za čišćenje posuđa i poseban strugač, koji se koristi za brigu o staklenim keramičkim pločama za kuhanje. Opisana ugrađena tehnika se ne boji topline iz peći, tako da je moguće montirati u ravninu radne pregače, u blizini koji je instaliran ploča za kuhanje.

Ugrađeni TV u kuhinji

U ugrađenoj tehnici, iste funkcije kao obične TV, informacijski mediji povezani su putem USB priključka, DVD-a, digitalnog tunera, u ovom slučaju mala kuhinja se pretvara u višenamjenski prostor u kojem će televizija igrati ne posljednju ulogu.

Neovisno ugradnja običnog TV-a

Ako želite, bilo koji model televizora može biti ugrađen. Da biste to učinili, potrebno je odgoditi uvlačni nosač i odrezati otvor željene veličine u vratima ormarića. Umetnite zaslon u njega i pričvrstite uz pomoć posebnih uređaja s leđa. Lica Zaštitite zaslon sa staklenom pločom, pričvršćivanje potonjeg je napravljen uz pomoć metalnog okvira.

Članak o toj temi: Kako pobijediti pozadinu na zalog zidove i pripremiti površinu?

To će biti prikladno koristiti TV ugrađen u kuhinjskim slušalicama, ako nađete pravo mjesto za njega i instalirajte uređaj tako da prednji fasada ne oštećuje zaslon kada su se vrata otvorena. Kupite i instalirajte tvornički model je lakši, instalacija se provodi u ormariću s kuhinjskim slušalicama, ugrađivši uređaj u ispuh, pa čak i u vrata hladnjaka. Bežični modeli pojavljuju se na prodaju.

Prednost njihove kupnje je nedostatak vezanja za utičnicu, a to je još jedna mogućnost koja olakšava instalacijski proces ugrađenih kućanskih aparata.

Ugrađeni TV u kuhinji

Modeli ugrađenog TV-a

Danas mnogi proizvođači u liniji predloženih modela imaju ugrađene televizore. Pouzdani razmotriti proizvode britanskih tvrtki Aquavision, "Westvision" i "Tilevision". Dijagonala uređaja varira od 10 do 52 inča. To su skupi modeli, opcija proračuna je proizvodi aqway. Televizori su ugrađeni na zidove, u suspendiranom ormariću, u Hoot Panel Hood. Uređaji se ne boje vode i pare, ne zauzimaju mnogo prostora, razlikuju se u visokokvalitetnom zvuku.

Generalizacija na temu

Ugrađeni televizori se ne boje vlage. Kućišta se pouzdano štite posebnim staklenim kućištem, akustični sustav je opremljen vodootpornim membranama, koji pouzdano štite unutarnji dio instrumenta iz mogućeg prodora vlage. Zaslon takve opreme ne smeta. Postoji pouzdan sustav ventilacije koji štiti uređaj od pregrijavanja.

Čitaj više