Kolijevka za novorođenčad učiniti sami: opis dizajn

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Opis dizajna i potrebne materijale
  • Dječja kolijevka to čine sami
  • Dovršen je montirani proces

Izgled djetetove obitelji donosi ne samo radost, nego i razne nevolje koje padaju na ramena roditelja. Moraju se pobrinuti za mnoge načine. Roditelji moraju razmišljati o budućnosti i sadašnjosti njihovog djeteta. Morate provesti ogromna sredstva na kolijevku, krevetić i kolica.

Kolijevka za novorođenčad učiniti sami: opis dizajn

Shema dječjeg krevetića.

Mnogi su požurili u trgovine namještaja da odmah uređuju cijelu dječju sobu. Međutim, možete napraviti kolijevku za novorođenčad s vlastitim rukama. To će oduševiti svakoga doma i dovesti do uštede velike količine sredstava koja se može trošiti na ne manje korisne stvari za dijete. U isto vrijeme, dječja kolijevka može biti izrađena od različitih materijala.

Najvažnije je da zapamtite da bi trebali biti ekološki prihvatljivi, tako da dijete nije štetno.

Nedavno kolijevka nedavno ne često ne koristi roditelji, ali ova stvar za bebu je vrlo korisna. Može se učiniti dugi niz godina. Još unuci i pra-unuci moći će je iskoristiti za ljuljanje svojih beba prije spavanja.

Najbolja opcija je kolijevka za novorođenče, koja je izrađena od drva. Ovaj materijal je ekološki prihvatljiv, koji neće imati negativan utjecaj na zdravlje malog čovjeka. Dakle, vrijedi više razgovarati o tome kako se dječja kolijevka vrši s vlastitim rukama

Opis dizajna i potrebne materijale

Kolijevka za novorođenčad učiniti sami: opis dizajn

Varijanta dječjeg krevetića.

Procijenjeni dizajn neće u potpunosti ljuljati. Swing će biti samo samostažnjak. Sličan tip je sigurniji i pouzdaniji, jer je kolijevka zaštićena od okretanja. Dječja kolijevka s vlastitim rukama, napravljena na ovom načelu, poslužit će kao vjerni svim članovima obitelji. Dizajn osigurava stezaljke koja će spriječiti pretjerano ljuljanje kolijevke.

Članak o temi: napuknuta pločica na zidu u kupaonici - što učiniti i kako promijeniti

Materijali u ovom slučaju će poslužiti:

  • Drveni štit;
  • ploče;
  • vijak za samo-tapkanje;
  • ljepilo;
  • odvijač;
  • rulet;
  • olovka;
  • Nemoguće je u ovom slučaju i bez odvijača i hakera.

Stroj za glodanje će se koristiti za rezanje dijelova kolijevke. Oni su također navedeni u ovom slučaju. Rezanje početka od kraja kruga. U ovom slučaju, stavka mora biti čvrsto fiksna. To se radi kako bi se u potpunosti uklonili štetu na radnoj površini, na kojoj se proizvode svi radovi.

Okvir kolijevke mora se prikupiti pomoću samopomoćivanja.

Između dva leđa, donje ploče su montirane pomoću ljepila i pataka.

Sada možete više razgovarati o tome kako se dječja kolijevka vrši s vlastitim rukama.

Natrag u kategoriju

Dječja kolijevka to čine sami

  1. Kolijevka za novorođenčad učiniti sami: opis dizajn

    Shema sklopa COT-a za novorođenče.

    Prvo, potrebno je staviti sve konture komponenti pomoću unaprijed pripremljenih predložaka. Oni su napravljeni prema crtežu. Predlošci se mogu izrezati iz običnog papira. Oni moraju u potpunosti pridržavati svih dimenzija koje su prikazane na crtežu.

  2. Proizvodnja lukova treba početi s crtežom. Oni su izvučeni cirkulacijom. Usput, to se također može napraviti samostalno.
  3. Da biste izrezali lukove, najbolje je koristiti stroj za mljevenje s kružnim. Takav alat se može kupiti u specijaliziranim građevinarnicama. Trenutno nema problema s najam glodanja strojeva. U većini glavnih trgovina, takva usluga nije dugo bila inovacija. Može se značajno spremiti, jer će mljeveni stroj trebati jednom.
  4. Sada možete označiti bočni prsten.
  5. Direktni hranilice moraju biti učinjeno pomoću Jigsaw. Ovaj alat se može kupiti u bilo kojoj specijaliziranoj trgovini ili najamnini.
  6. Da biste obradili izravne rubove, možete koristiti isti stroj za glodanje, ali treba imati kopija rukav.
  7. U leđima kolijevke potrebno je izbušiti rupe za godišnja doba. Moraju se iznajmiti tako da se kolijevka ispostavi da je simetrična i nije bilo problema sa svojom stabilnošću.
  8. Bočni regali izrađeni su od polukružnih dasaka koji su ranije pripremljeni. Zalijepljeni su za dva dijela tkanine.
  9. Pod šipke rešetke, također je potrebno izbušiti rupe u uzdužnim ogradama. Izbušeni su u koraku, koji se unaprijed određuje. Treba pamtiti da se sve rupe trebaju pokazati gluhim.
  10. Sada možete nastaviti na loptice stezaljki. Moraju imati promjer od 50 mm. Oni moraju biti unaprijed fiksirani u rupama čiji je promjer 45 mm, a zatim okrenite i izbušite rupe na poleđini.
  11. Centri rupa su zakazani na okvirnim regalima.

Nakon toga, svi detalji kolijevke moraju biti oduzeti, zaobljeni i kaput s akrilnim lakom. Akrilni lak u ovom slučaju se koristi jer je ekološki prihvatljiv proizvod. Može se koristiti za dječji namještaj.

Kolijevka za novorođenčad učiniti sami: opis dizajn

Valadachina shema u krevetiću.

Mljevenje se vrši stroj za mljevenje. Možete koristiti i brusilica s unaprijed postavljenim krugom brušenja. Ne zaboravite na Emery papir. U ovom slučaju, može se primijeniti i. Međutim, metoda ručno izrađenog brušenja je inferiorna u brzini stroja. Kada koristite ručni način, uštede se događaju.

  • Šipke i zdjele fiksatora mogu se obložiti akrilnim lakom. Međutim, povećati kontrast, možete koristiti boju. Najvažnije je zapamtiti da se boja mora biti izrađena od ekološki prihvatljivih materijala;
  • U policama vijci su instalirani za 10 mm. Sve rupe moraju biti zatvorene od strane wanks;
  • Sada možete napraviti konačnu montažu kolijevke. Sve komponente su povezane ljepilom. Ljepilo se mora napraviti od sigurnog materijala. Kolijevka se zateže s kasetim estrima. To je prilično učinkovita metoda koja je dugo vremena korištena za mnoge stručnjake u praksi.

Natrag u kategoriju

Dovršen je montirani proces

Kolijevka za novorođenčad učiniti sami: opis dizajn

Varijanta dječjeg krevetića.

Dakle, možete navesti činjenicu da je dječja kolijevka predstavljena vlastitim rukama. Svi domaći će biti sretni na takav dar. Za mnoge obitelji, kupnja slične kolijevke nije moguće zbog visokih troškova. Dječja kolijevka s vlastitim rukama je doista pravi izbor.

Kao što je jasno, proces projektiranja je prilično kompliciran. Nikada ne trebate očajati, kao u ovom članku svi se proces razgrađuje na police. Najvažnija stvar nije zaboraviti da su dostupni svi potrebni alati i materijali. Na prvi pogled, rad se čini samo nemogućim, ali najvažnije - započeti proces dizajna.

Da, rad se sastoji od ogromnog broja uzastopnih faza, ali ako ih jasno slijedite, možete dobiti visokokvalitetnu kolijevku za vaše dijete, koje će služiti ne samo vašoj djeci, već i unucima i unucima. Također će vam reći hvala moj djed za tako kvalitetan i lijep dar.

Članak o temi: Osvjetljenje zrcala u kupaonici: najbolje ideje i metode

Čitaj više