Vrata Profil Dors: Pregled kataloga i recenzije

Anonim

Tvornički profil Dorse osnovana je 2002. godine i na početku svojih aktivnosti proizvedenih isključivo komponenti za vrata i proizvode namještaja. U ovom trenutku tvrtka čini konkurenciju u brojnim velikim zapadnim proizvođačima, čiji je glavni proizvod unutarnjih vrata.

Vrata Profil Dors: Pregled kataloga i recenzije

Odaberite vrata o tvrtki Profi Dorse

Značajan rezultat profila poduzeća Dorse mogao je uz pomoć zajedničkih aktivnosti s inozemnim partnerima i razmjenom iskustava o korištenju suvremenih tehnologija i materijala. Izbor klijenata nudi proizvode najviše kvalitete i diffidalne uporabe. Brojni potrošački pregledi potvrđuju kvalitetu proizvoda.

Vrata Profil Dors: Pregled kataloga i recenzije

Značajke struktura

Unutarnja vrata Profil Dors pomažu klijentima u rješavanju dva glavna zadatka odjednom. Prije svega, proizvodi posjeduju vrlo estetski i elegantan dizajn. Kao što se može vidjeti na fotografiji, takve će strukture napraviti poseban naglasak u ukupnoj stilistici prostorije. Svaki model tvrtke se razlikuje od proizvoda drugih proizvođača s posebnom sofisticiranom. Možete izbjeći standardni ukras pomoću odabira svijetle boje. Na zahtjev kupca, proizvodi se mogu izvršiti primjenom stakla ili drugih ukrasnih elemenata koji će dati interijeru dodatne uglednosti.

Vrata Profil Dors: Pregled kataloga i recenzije

Osim toga, katalog modela sadrži isključivo one dizajne koji imaju dugi vijek trajanja. Takvi se dizajni lako instaliraju i ne isporučuju nepotrebne probleme tijekom rada. Povratne informacije kupaca sugeriraju da takvi proizvodi stvaraju iluziju vizualnog povećanja prostora i ispunite sobu svjetlom.

Profil kataloga

Katalog proizvoda tvrtke sadrži veliki broj stavki koje se klasificiraju prema različitim serijama. Najpopularniji su proizvodi koji predstavljaju Z serije. U osnovi, ova serija uključuje unutarnja vrata okvira. Kao što je prikazano na fotografiji, Z serija se odlikuje estetskim dizajnom, a dizajn platna je izrađen od niza bora. Zahvaljujući ovom materijalu, tvrtka Dorse profil uspio je osigurati maksimalnu pokazatelja snage.

Članak o temi: Kako odrediti kvalitetu ulaznih vrata?

Zrija Z ima prepoznatljivu značajku koja je aluminijski rub s jedinstvenim uokvirivanjem. Rub je uokvirio bočne dijelove i stvara dodatnu razinu zaštite od mehaničkih oštećenja.

Vrata Profil Dors: Pregled kataloga i recenzije

Važno je napomenuti da katalog profila tvrtke Dorse nudi platnu isključivo u maksimalnoj konfiguraciji. Unutarnja vrata dolaze zajedno s talijanskim ručkama, tvorničkim umetanjem, skrivenim petljama i dvorcima. Sekundarna mogućnost je oprema kliznih priključaka. Kao što se može vidjeti na fotografiji, ovaj komplet uključuje klizni sustav, zaključavanje i ručke za kliznu dizajn.

Dodatne karakteristike proizvoda

Svi proizvedeni od strane tvrtke Dorse dizajna su izrađeni od vatrootpornih materijala - ne-zapaljive imirodne ploče i poseban pečat za pjenjenje, dok je u proizvodnji brojnih proizvođača treće strane koristi gumenu brtvu. U slučaju požara, pečat počinje pjeniti i ne dopušta dim da prođe kroz vrata. Požarne strukture su uzimale u obzir sve potrebne sigurnosne standarde. Ovaj pokazatelj potvrđuje odgovarajući dokument.

Vrata Profil Dors: Pregled kataloga i recenzije

Profil Dorse također nudi takozvane, ojačane vrata u prostorijama koje zahtijevaju visoku razinu buke i zvučne izolacije, kao i sigurnosti. Kao što je prikazano na fotografiji, takva se vrata razlikuju od standardnog modela isključivo unutarnju strukturu. Uloga punila u takvom obliku platna vrata provodit će cjevastim iverice, koja ima povećanu marginu snage.

Vrata Profil Dors: Pregled kataloga i recenzije

Osim navedenih značajki, profil tvrtke Dorse pruža sljedeće značajke i prednosti:

  • kupnja konfiguracije ključ u ruke;
  • različite mogućnosti instalacije i dizajna;
  • nanošenje aluminijskih rubova s ​​jedinstvenim dizajnom;
  • Potpuna usklađenost s ekološkim standardima potvrđena relevantnom dokumentacijom;
  • najviša razina zvučne izolacije;
  • Maksimalni dug život i izvrstan otpor na habanje;
  • Oblikovanje, zahvaljujući kojem možete pričvrstiti platbu bez noktiju.

Vrata Profil Dors: Pregled kataloga i recenzije

Primijenjeni materijali

Da biste stvorili visokokvalitetna vrata, profil Dorse koristi LVL-drv, proizveden pomoću tehnologije više slojeva. Za uređenje struktura koristi se ECOSCHPON, koji je jedinstven visokokvalitetan materijal koji simulira strukturu sadašnjeg furnira. Važno je napomenuti da takav materijal premašuje svoj prirodni analog za brojne potrošačke osobine.

Članak o temi: Sheme vjenčanja za vez križ: vjenčanje i teme, postavlja besplatno preuzimanje, dan s razglednicama

Premaz unutarnjih vrata Dorse profil se izvodi i uz pomoć jednostavnog ecosfona i korištenjem volumetrijskog materijala. Kao što se može vidjeti na fotografiji, 3D efekt stvara jedinstvenu reljefnu teksturu, koju možemo reći oslanjajući se na brojne recenzije, postao je izuzetno tražen kupci.

Vrata Profil Dors: Pregled kataloga i recenzije

Katalog tvrtke uključuje strukture s različitim područjima olakšanja (vertikalno ili horizontalno). Ovisno o određenoj vrsti modela, nazivaju se nazivi "Meling" i "Crosquut". Vlant modela sastoji se od vrata Carga i okvira.

Svi provedeni modeli platna vrata su proizvedeni u tvornici u moskovnoj regiji uz pomoć moderne uvezene opreme. Društvo za sva pravila slijedi proces izdavanja, koji stvara jamstvo apsolutne eliminacije opskrbe neispravnih modela. Tvrtka također pruža usluge za proizvodnju nestandardnih vrata. Trošak struktura narudžbi se povećava, u pravilu, za 30-40%, ali ta mogućnost omogućuje vam da instalirate web na bilo koji ulaz bez nepotrebnih problema s instalacijom.

Čitaj više