Moderna kuhinja za djevojčice to učiniti sami

Anonim

Moderna kuhinja za djevojčice to učiniti sami

Većina djevojaka od djetinjstva sna da postane dobre majke igraju u majčinim kćerima i, naravno, dobre vlasnike. Kuhinja za djevojčice izvrsna je verzija razvoja tih kvaliteta.

Moderne trgovine nude sve vrste odabira raznih djece kuhinje, igračaka namještaja i posuđe. Ali zašto ne pokušati sve učiniti s vlastitim rukama, uzimajući u obzir sve preferencije djeteta, nakon što su mu donijeli more radosti i užitka iz igre?

Moderna kuhinja za djevojčice to učiniti sami

Materijali za dječju kuhinju

Predstavljajući sebe kao pravu ljubavnicu, svaka djevojka je sretna da pripremi svoje prve kulinarske remek-djela na dječjoj ploči, a zatim iz jela za igračke tretiraju ih lutke i meke igračke, povoljno zasađene za dječji stol i stolice.

Učiniti kuhinju vlastitim rukama, ne možete biti ograničeni na štednjak i pranje, i dodajte ga pećnicom, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom i drugim kuhinjskim objektima koji uglavnom mogu diverzificirati dječju igru.

Moderna kuhinja za djevojčice to učiniti sami

Za njihovu proizvodnju, možete koristiti kartonske kutije, na primjer, iz kućanskih aparata ili cipela, kao i starom namještaju: krevetni stolovi, ormarići, komode, stolice itd. Unatoč činjenici da je dječja kuhinja napravljena od starih stvari, to Izgledat će vrlo moderno i moderno, a također će biti divan dar za djevojku.

Sve vrste materijala su prikladne kao spojnice, koji su uvijek dostupni na farmi. Dječja kuhinja bit će savršeno kao kad su svi predmeti namještaja igračaka izrađeni od materijala iste strukture.

Vrlo je važno kada projektiranje kuhinje koristi svijetle obrazovne elemente koji će biti slični stvarnim kuhinjskim objektima.

Moderna kuhinja za djevojčice to učiniti sami

Možete pronaći razne kuhinjske mogućnosti za djevojke s vlastitim rukama. Neka ih neće biti mnogo poteškoća, ali bit će vrlo zanimljivo igrati.

Članak na temu: četvrtine prozora. Prozor za montažu s četvrtom

Pričamo vam nekoliko ideja kako napraviti kuhinju za djevojku.

Kuhinja za igračke izrađena od starog noćnog stola

Za proizvodnju kuhinje igračaka, trebat će vam:

  • Stari noćni stol, po mogućnosti s ladicama;
  • CD ili DVD diskovi i plastični stakleni prozori - 4 računala;
  • više boja;
  • Žarulje s žicama;
  • Pribor namještaja (nadstrešnice, ručke, vješalica za kuku, itd.).

Moderna kuhinja za djevojčice to učiniti sami

Faze rada:

  1. Noćni stol i svi njegovi elementi moraju biti očišćeni od starog premaza i brušenja brusnog papira.
  2. Uvala Svi elementi buduće kuhinje s raznobojnim bojama, razlikovanju radnih mjesta: s jedne strane peći će biti smješten, s druge strane - sudoper.
  3. Prikupite kuhinju. Pod pećnice, izgradite otvor vrata pećnice, a ispod sudopera, ostavite ladice, koji će biti korisni za pohranjivanje različitih stvari, na primjer, pribor za jelo. Osim toga, fasade namještaja mogu se ukrasiti odvojenim elementima dekora na ljepljivoj osnovi u obliku cvijeta, povrća i voća.
  4. Pričvrstite kvačice na ladice i vrata pećnice.
  5. Od šperploča to učiniti radnom pločom, rezanje četiri rupe ispod plamenika u njemu i jedan veliki ispod sudopera. Ugradite ga u kuhinju.
  6. Od diskova i crvenog plastičnog stakla, skupite plamenice i pričvrstite ih na ploču za kuhanje. Pod čašom plamenika, montirajte žarulje.
  7. Možete koristiti okrugli gumbi za kuhinjski namještaj kao ploče prekidače. Spojite kuke i žarulje s žicama.
  8. Umetnite zdjelu nehrđajućeg materijala odgovarajuće veličine u rupu ispod sudopera. Uz umivaonik, instalirajte dizalicu.
  9. Na okomitoj površini, pričvrstite kuku i objesite kuhinjske opreme na njih.

Moderna kuhinja za djevojčice to učiniti sami

Dječja kuhinja je spremna. Kao rezultat toga, to bi trebalo pokazati kao što je prikazano na fotografiji.

Članak o temi: Garšini to čine sami: Upute korak-po-korak (fotografija)

Kartonske djevojke

Ako vaša kuća nema staro nepotrebno namještaj pogodan za proizvodnju kuhinje za kćer, možete pojednostaviti zadatak malo i napraviti ploču za igračku iz kartonske kutije.

Sve što trebate je okvir, četiri CD-a ili DVD-a, pet plastičnih boca sa širokim pokrivačima (4 kom. Jedna boja i 1 kom. Ostalo), ljepilo, debela žica, ljepljiva vrpca crna.

Slijed rada na proizvodnji dječjih glava s kartona bit će ovako:

Moderna kuhinja za djevojčice to učiniti sami

Ploča za igračke iz kartonske kutije

  1. Površina kartonske kutije, koju ćete koristiti kao baza za štednjak, može se ostaviti u iskorivnom obliku, a možete priložiti samoljepljivi papir. Sve ovisi o vašim željama, fantazijama i raspoloženju.
  2. S gornje površine kutije napravimo ploču za kuhanje pričvršćivanjem na nju s ljepilom od 4 diska.
  3. U prednjem zidu kutije zauzimamo 4 rupe za prekidače za ljuljanje, a također izrežite vrata za pećnicu.
  4. Ako je kutija velika i omogućuje smještaj jela s igračkama u buduću pećnicu, možete izgraditi policu od kartona, držati ga na bočne površine kutije.
  5. Iz svake boce do rezanja vrata s dodavanjem dva ili tri centimetra. Umetnite ga iz unutrašnjosti okvira u rupe za prekidače i promovirajte naprijed, zategnite poklopcima vani.
  6. Ručka za vrata pećnice čine debelu žicu i ponovno ga zatvorite s tkaninom ili kartonom.
  7. Koristeći crnu ljepljivu traku, označite granice ploče za kuhanje, pećnicu i ploču s prekidačima.

Idealna opcija za dijete bit će kuhinja za djevojčice, koje uključuje ne samo ploču, već i pranje, hladnjak, mikrovalnu pećnicu i ostale predmete za kuhinjskog namještaja izrađene na isti način.

Ako se pridržavate naših uputa, završite s dječjom kuhinjom, slično ovim.

Članak o toj temi: Kako skupljati zavjesu s prstenovima: Vodič

Moderna kuhinja za djevojčice to učiniti sami

Zaključak i rezultati

Kao što možete vidjeti, ne postoji ništa komplicirano u samostalnoj proizvodnji predmeta dječjeg kuhinjskog namještaja. Pokušajte i pobrinite se da sami. Kuhinja za djevojku koju su napravili vlastite ruke, postat će njezina najdraža igračka, a igra će vam omogućiti da se osjećate odrasla i odgovorna.

Čitaj više