Kako lijepiti pozadinu u kutovima ako su neravni

Anonim

Prizor interijera sada predstavlja visoke zahtjeve. Vlasnici Hruščova, divni opetovano papir napadači u svojim apartmanima, više se ne rješavaju da počnu popravljati vlastite ruke. Oni ne znaju kako lijepiti pozadinu u kutovima tako da soba gleda na odgovarajuću razinu. S platnama vinila i flieslinea nastoje raditi. Oni su teški i zahtijevaju određene vještine. Ako ispravno zatvorite kutove s pozadinom, sljedeći popravak neće biti uskoro.

Kako lijepiti pozadinu u kutovima ako su neravni

Kako lijepiti pozadinu u kutovima?

Neujednačeni kutovi plaše početničke majstore, pa čak i rijetkost

Premjestite savršenu dva zrakoplova zajedno je teško. Stoga, čak i uz glatke zidove, kutovi imaju masu odstupanja. Imao sam mnogo posla i Vadik je samostalno razdvojio apartmane tete. Nije se smanjio za početak, jer nije znao kako pravilno lijepiti pozadinu u kutovima.

Kako lijepiti pozadinu u kutovima ako su neravni

Ljepila pozadina u sobi

Odlučio sam u praksi pokazati prijatelja u sobama starih kuća. Jedna od mojih brigade napravio je stan popravak u povijesnoj zgradi. Vadik je mogao vidjeti:

  • priprema;
  • metode poravnanja;
  • kako primijeniti perforirane uglove;
  • Završna obrada.

Tehnologija za završnu obradu s pozadinom svih vrsta je ista. Samo tanki papir nacrte i stakloplastike cobweb mogu biti različiti. Rad bi trebao biti pokrenut od ulaznih vrata prostorije prilikom lijepljenja utičnice. Prilikom nanošenja ruba traka tankog helikoptera - iz prozora.

Priprema i izravnavanje pojednostavljuje naknadnu završnu obradu

Kako lijepiti pozadinu u kutovima ako su neravni

Desna ljepila pozadina u kutovima

Izrada popravaka u starim apartmanima, uvijek stavljam zidove i instaliram perforirane uglove. Oni istovremeno služe kao svjetionici i štite izbočine od uništenja. Odabirem kartonu ako unutarnji kutovi imaju male nepravilnosti. U svim drugim slučajevima koristim PVC profil.

  1. Provjera vertikalnih zidova lasera. Možete koristiti visak. Odabirem osnovnu glatku površinu.
  2. Podijelite i interpretirajte profil u rješenju, otkrivajući je u smislu razine.
  3. Pušim nakon sušenja još jedan sloj kita. Pod papirom i ledljivim pozadinama koristim dodatno završni sastav.

Članak o temi: Kako napraviti valjane zavjese to učiniti sami

Ako kupci ne žele potrošiti novac na poravnanje i uglove, onda jednostavno zatvorim veliku depresiju. Iskorim kut s pozadinom, odrezam bend s širinom 10 - 12 cm. Stavljam ga ravnomjerno na oba zida, ja radim za učvršćen za učvršćenje. Nakon toga, ljepilo je pozadinu u kutovima lakše. Ako gornja tkanina mora biti izrezana ili konus papira, onda zahvaljujući pozadini iz istog materijala bit će nezapaženo.

Kako lijepiti pozadinu u kutovima ako su neravni

Neovisno ljepilo pozadinu u kutovima

Savjet! Bolje je ponovno poravnati kutove nego svaki put kad je preplavio glave sobe.

Napravimo izbočine

Posljednja traka u kutu je obrubljena izračunom približno 2 - 5 cm na drugom zidu, ovisno o zakrivljenosti. Što više razlike, širi se. Mora se u potpunosti preklapati najkonvex mjesto najmanje 8 mm.

Za bolje prianjanje, napravim zareze oštrim nožem ili samo posjekotine škarama. Poželjno je da su skloni prema rubu. Zatvorim zidove i najprije izglađuje glavni dio, zatim traku oko kuta.

Kako lijepiti pozadinu u kutovima ako su neravni

Kako lijepiti pozadinu u kutovima stana?

Prije nego što počnete staviti zid iz kuta, mjerenje širine rovova i potrošite liniju vertikalno u odnosu na razinu. Provjeravam dodatak stanja u kutu. Bočna površina trake trebala bi proći duž dubokih zuba. Stavite strogo okomito, na oznaku. U blizini kuta rub pada glatko. Izbočine su skrivene ispod pozadine zalijepljene prije.

Pozadina s velikim crtežom je bolje smanjiti je na takav način da se linije podudaraju. Malo pomicanje će biti nezapaženo.

Debele vinilne pozadine odrezali sam liniju na udaljenosti od 2 mm od ruba gornje tkanine. Sharp nož je strogo vertikalno rezanje oba komada svugdje. Očistim previše, a platno je ležao utičnicu. Za snagu, polaganje slike za slikanje.

Članak o temi: Dvorac za plastična vrata

Kako lijepiti pozadinu u kutovima ako su neravni

Ljepilo pozadine u kutovima to učiniti sami

Savjet! Koristite transparentno ljepilo.

Počnite ljepilo s vrata

Moj prijatelj je uspio vidjeti sve i sada ljepljive pozadine u njegovim kutovima nisu ga plasili. Prije početka uređenja sobe, trebali biste potrošiti vertikalne linije i provjeriti stanje uglova. Ako ne postoji profesionalna razina, možete koristiti opterećenje na niti.

Dalje po analogiji s vanjskim kutovima:

  1. Držimo se s pristupom do 5 cm na susjednom zidu.
  2. Izgladimo glavnu tkaninu na kut, zadignite ga.
  3. Izrezimo i čvrsto ispunjamo sve nepravilnosti.
  4. Slavimo vertikalno i uzimamo u obzir sliku koju držimo sljedeći vrh kuta do ugla.
  5. Prema liniji na udaljenosti od 1 - 2 cm, obje websjeke.
  6. Uklanjamo dodatne komade pozadine.
  7. Savijanje obje rubova s ​​crtom za slikanje. Gubi ga dodatno s ljepilom.
  8. Spojite trake na liniji reza i pritisnite.

Prije ljepila pozadine u kutovima napravite približni raspored izgleda traka na svim zidovima. Ako je komad pozadine završen blizu ugla, odmah pomaknite prvu traku. Možete početi s rezanjem duž trake.

Jednostavne tehnike skrivaju kombinaciju nepravilnosti

Kako lijepiti pozadinu u kutovima ako su neravni

Glatko ljepilo na uglove

Nekad sam rekao Vadiku da se stvaranje izvornog interijera koristi za kombiniranje s različitim uzorcima i tonovima. Nakon izleta u staru zgradu, izrazio je mišljenje da su dizajneri došli do takve recepcije kako bi sakrili nedostatke.

Prije početka popravaka, razmotrite opcije dizajna interijera s tvrtkom TATESON pozadinu. Prvo, zidovi su prekriveni uzorom s uzorkom s pristupom susjednom zidu. Zatim jedno-foton pruge čine tranziciju. Reza linije vizualno će izgledati kao glatke kutove. Nepravilnosti će biti nevidljiva.

Kako lijepiti pozadinu u kutovima ako su neravni

Ljepila pozadina u kutovima

Jer ne imati iskusne ljubavnike, kombinacija je pristupačnija od lijepljenja pozadine s uzorkom. U isto vrijeme, prilagodite oblik prostorije i povećajte ga.

Članak na temu: Vrata to rade sami. Izrada vrata za kućanske zgrade

Čitaj više