Kuka za glavu za početnike: master klasa s videom

Anonim

Pletena traka za glavu s kukičanom je neobična i višenamjenska stvar. Ako se spojite iz pamučnih niti, ispada dekoraciju za toplu sezonu, a ako koristite vunu pređu, to će se zagrijati u glasnicima. Takav zavoj će izgledati izvrsno i na novorođenče iu bilo kojoj drugoj dobi, na primjer, dovršavajući osjetljivu sliku odrasle žene.

Kuka za glavu za početnike: master klasa s videom

Dječja opcija

Ako želite vezati oblačenje za djevojku, možete napraviti pletenje preko, s jedne strane šava do suprotnog šava. Prvo, plešimo lanac zraka s duljinom koji odgovara željenom širini zavoja. Tada ćemo napraviti prvi red, a zatim pretvoriti proizvod i napraviti na isti način. Ponavljamo dok ne dostigne duljinu koja odgovara oguljavanju glave.

Kuka za glavu za početnike: master klasa s videom

Gotovi proizvod često se povezuje s gumenom trakom za kosu, koji prvo umetnite pletenje, ili možete jednostavno šivati ​​kratke strane.

Sada ostaje samo za ukrašavanje zavoja po volji, na primjer, pletene ruže povezane koristeći sljedeću majstorsku klasu. Prvo, upisujemo trideset zračnih nada i okrenite lanac s suprotnom strani. Tri tri zračne petlje, zatim u četvrtom kuku iz kuke, umećemo kolonu s pričvršćenjem. Zatim još jednu zračnu petlju, iu istoj rupi stupac s Nakudom. To činimo do kraja lanca. Prevrnem tkaninu i plesti tri zrakoplova za podizanje zraka, u svim rupama u obliku slova V plesti osam stupca s Nakudom. Između detalja crteža plesti jedan stupac s Nakidom. Ispada traku, zategnite ga u spiralu i tajne u sredini velike perle. Ostaje samo šivati ​​cvijet na šav.

Ženski model

Takva zanimljiva stvar savršeno će pogledati garderobu za žene i vrlo je lako i jednostavno, čak i za početnike stvoriti, neće biti teško.

Članak o temi: pleteni kaput s žbicama s dijagramima i opisima za žene: pleteni trend 2019 od debele pređe na videu

Kuka za glavu za početnike: master klasa s videom

Veličina proizvoda se podešava duž pletenja, koja će pomoći u stvaranju odijevanja jasno u veličini.

Za posao će biti potrebno:

  • vunena pređa;
  • kuka.

Zapošljavamo lanac od deset zraka, to će biti širina našeg oblačenja. Plesti polu-rolci. Svi novi redovi počinju s nizom litica za podizanje zračnim šarkama, a zatim vezati uzorak. Kada je platno željena veličina, zatvorite petlje. Ostaje samo za šivanje rubova kako bi se formirao prsten. Ako je zavoj obavljen za zimu, onda možete napraviti ukras krzna u tonu pređe.

Dekoracija za bebu

Oblačenje za novorođenče stvorit će slatku i lijepu sliku.

Za posao trebamo visokokvalitetnu pređu bijele i ružičaste boje, kuglice i običnu kuku.

Mjerimo opseg glave, regrutiramo željeni broj komunalnih hostela. Prvi redak plesti bez Nakida, završava s tri dizanje zraka. U drugom redu, plešimo jedan stupac s pričvršćivanjem na treće petlje iz kuke, zatim dvije zračne petlje i stupac s pričvršćenjem u 3. petlju iz izvorne petlje. To činimo do kraja, a zatim plesti drugog zraka petljanja. Treći redak plesti iste stupce bez Nakida. Mi se udaljavamo od ružičaste pređa i početi plesti bijelu.

U četvrtom redu, plestimo 3 zračne petlje, zatim polu-solidbell bez Nakide u 2. penetraciji iz kuke, još 3 više upijajuće petlje i ponovno polu-solol u 2. petlji iz izvornika. To činimo do kraja reda. U petom redu pletenje u prvom luku od posljednjih 5 stupca bez Nakida, i još jedan do sljedećeg luka četvrtog reda. Knit tako do kraja reda, tada nit kapim do 2. ruba proizvoda. Drugim pletivima također od četvrtog do petog reda. Mora izaći ovako:

Članak na temu: Usmjerna Wi Fi antena to učiniti sami

Kuka za glavu za početnike: master klasa s videom

Ostaje samo da reže dva kraja s polu-valjanim i šivati ​​šav.

Sada je plesti ruža gore opisanim tipom.

Kuka za glavu za početnike: master klasa s videom

Jednostavno Ajuras

Kuka za glavu za početnike: master klasa s videom

Takav zavoj izgledati sjajno na glavi u mladoj djevojci. A možete ga također učiniti bijelom i ukrasite malo, i ispada blagi vijenac za svadbenu proslavu.

Trebamo pređu i kuku. Širina proizvoda pokazala se šest centimetara i opseg četrnaest odnosa.

Zapošljavamo lanac od 126 nada zraka. Prvo nadignemo gore, a zatim dolje. Kada je proizvod dovršen, mora se ispijati željezo, tek nakon toga možete nositi.

Shema pletenja:

Kuka za glavu za početnike: master klasa s videom

Legenda u shemi:

  • Kružni zrakoplov;
  • Plus - stupac bez nakida;
  • Minus - stupac s Nakudom;
  • 8 - stupce s Nakidom, zaključeno iz 1. kora;
  • Trokut je čvor od tri petlje.

Zanimljiva opcija

Zapošljavamo lanac zračnih nada, njihov se broj izračunava testnim uzorkom, broj petlji u jednom centimetru pomnoženi po veličini izlijevanja glave. Zatim plesti prvi red i okrenite parenje u drugom smjeru. Sada plesti drugi red i tako dalje. Završeno platno šivanje s kratkim krajevima. Ispada prsten, sada treba biti vezan s obje strane, na primjer, možete koristiti vjere iz stupaca s 1 ili 2 nestašnom.

Da biste ukrasili shematsku sliku, možete spojiti cvijet, au prorezima iz stupaca umetnite vrpcu, kao na slici ispod.

Kuka za glavu za početnike: master klasa s videom

Video na temu

Konačno, još nekoliko videa s lekcija stvaranja za stvaranje raznih zavoja uz pomoć kuke, pogledajte i stvaraju ljepotu.

Čitaj više