Cijela istina o zavjesi za šivanje kako bi naručio majstoru

Anonim

Kada dođe vrijeme zamjene starog portira, potrebno je napraviti izbor - za same šivati ​​zavjese, kupiti u trgovačkoj mreži ili napraviti naručiti. U korist posljednje opcije, i dizajneri i domaćice kuće su.

Cijela istina o zavjesi za šivanje kako bi naručio majstoru

Unutrašnjost

Zašto bih trebao naručiti zavjese od majstora

Ako želite da se okvir kuća u kući razlikovao u osobnoj osobi, kvaliteti i atraktivnom dizajnu, naručite za autororiranje zavjesa Profesionalni majstor ili specijalizirani atelier.

To nije vrijedno kupnje gotovog proizvoda u trgovačkoj mreži, postoji nekoliko razloga:

  1. Gotovi proizvodi nepoznatog proizvođača ne u skladu sa sanitarnim sigurnosnim standardima, jer se često šivaju iz loših kvalitetnih tkiva, koji razlikuju štetne tvari štetne za ljude. Zavjese za narudžbu izvode se od visokokvalitetnih, sigurnih materijala.

    Cijela istina o zavjesi za šivanje kako bi naručio majstoru

  2. Šivanje zavjesa koji ulaze u trgovanje mreže mogu se pojaviti u podzemnim tvornicama gdje nekvalificirani radnici rade. Takav proizvod gubi privlačnost nakon prvog pranja.
  3. Prilagođavanje zavjese kako bi naručila jedinstvenost proizvoda, jedinstvenost dizajna, portera, kao što neće imati bilo koji od poznanika.
  4. Zavjese napravljene veličinom otvaranja prozora u skladu s zajedničkim stilom dizajna, jer se ne može naglasiti individualnost prostorije.
  5. Prije naručivanja zavjesa, možete se savjetovati s profesionalnim majstorima, koji, kao nitko drugi ne poznaje svu kvalitetu tkanina i pravila skrbi.

    Cijela istina o zavjesi za šivanje kako bi naručio majstoru

  6. Učitelj koji obavlja narudžbu uzima u obzir sve želje kupca. Dobit ćete točno model koji ste naručili.
  7. Proizvod, po mjeri, uvijek će biti ljepše za zavjese.

Što utječe na troškove

Mišljenje da će proizvodnja zavjese za naručivanje koštati više, ne odgovara uvijek istini. Naravno, luksuzni model iz luksuznog tkanine će koštati skupo. Ako želite imati jedinstvene zavjese u vašem domu, koji će se savršeno uklopiti u unutrašnjost kuće, naglašavajući njegovo dostojanstvo, ne bi trebao uštedjeti, nego naručiti proizvod od profesionalaca.

Članak o toj temi: Pravi popravak zidova gipsane ploče

Cijela istina o zavjesi za šivanje kako bi naručio majstoru

Trošak šivanja zavjese prema narudžbi sastoji se od nekoliko komponenti:

  1. Kvaliteta tkanine. Skuplji materijal za porter, to je veći ukupni trošak proizvoda će biti.
  2. Složenost proizvodnje. Što je viša jedinstvenost modela ili složenijeg dizajna, to je skuplji porter.
  3. Potrošnja materijala. Proizvod s lambrekinom i drugim ukrasnim elementima zahtijevat će više tkiva, a time i novac.
  4. Broj i trošak dekorativnih elemenata i priključaka.
  5. Hitnost proizvodnje.

Cijela istina o zavjesi za šivanje kako bi naručio majstoru

Razmislite o tome koliko će koštati za šivanje zavjesa kako bi naručio prozor širini od 2,5 m. U isto vrijeme, uzimamo u obzir da bi platno za zavjese trebalo družiti s prekrasnim naborima, a to će utjecati na ukupnu širinu platna. Guste zavjese izrađuju se u širini već od zavjesa. Stoga, za Tul uzima 2 duljine standardne mreže (2,5 metara), a za guste zavjese - 1,5 ili odaberite tkaninu s manjom širinom.

Pogled

Tkanine

Cijena za

Ramanmetar

broj

metarma

Trošak

materijal

Trošak

Radi

Ramanmetar

Općenito

Trošak

Raditi

Ukupan

Tul

600.pet3000.330.1650.4650.
Tkanina za zavjese750.3.8.2850.330.1254.4104.

Ukupno Ukupno 8754.

Trošak rada uključuje cijenu pletenice i traku zavjese.

Kao što se može vidjeti iz stola, zasebne zavjese koštaju oko 3000 rubalja, glavni troškovi se javljaju na tkanini. Trošak rada može varirati u različitim studijima. Nakon pregleda stopa za prilagođavanje zavjesa, dijeljenje opcije dostupne za sebe i odabirom ne vrlo skupo tkanina, možete dobiti ekskluzivnu opciju po niskim cijenama.

Za referencu! Tweese zavjese na 1 prozor stand u trgovačkoj mreži najmanje 3000 rubalja, čak i skuplje će koštati zavjese iz tkanine zavjese.

Cijela istina o zavjesi za šivanje kako bi naručio majstoru

Prosječna cijena za šivanje zavjesa je 300-400 rubalja po natlaženom metru, tako da je razlika između trgovine i ušivena po narudžbi modela nije previše značajna, a kvaliteta proizvoda opravdava svoj trošak.

Kruboćivanje elitnih zavjesa po narudžbi koštat će najmanje 2 ili 3 puta skuplje (to znači trošak šivanja). To ovisi o poteškoćama rezanja proizvoda, broj ukrasnih elemenata i složenosti rada.

Cijela istina o zavjesi za šivanje kako bi naručio majstoru

Luksuzne zavjese

Elementi koji povećavaju osnovnu vrijednost:

  • Ručno izrađeno na brojnim fazama
  • Registracija rezanja slike
  • Prilagođeni tretman za rezanje
  • U kombinaciji s više proizvoda
  • Zavjesa s lambrekinom na oblozi
  • Modeli na dekorativnim petljama ili snimanjima
  • Japanski, francuski, austrijski i drugi modeli.

Nemojte raditi bez naručivanja portera u čarobnjaku ako u kući postoje nestandardni prozorski otvori. Nakon što je proveo puno vremena i truda da potraži odgovarajući model u trgovačkoj mreži, mnogi u konačnici privlače u studiju ili pojedinom krojaču.

Cijela istina o zavjesi za šivanje kako bi naručio majstoru

Zavjese u studiju šivaju i iz materijala kupca i iz širokog raspona tkanina, koji je u radionici šivanjem zavjesa:

  • jacquard
  • Shenille
  • Baršuna ili meka.
  • atlas
  • saten
  • Taffeta i druge tkanine različitih tekstura i boja.

Cijela istina o zavjesi za šivanje kako bi naručio majstoru

Savjeti za dizajn

Pravi osjećaj harmonije između zavjesa i okolnog prostora ne ovisi samo o kvaliteti tkanine i dostupnosti određenih dodataka. Dizajn rješenje igra veliku važnost - meka draperija, savršeno odabrane palete boja, profinjenost linija.

Planiranje za zavjese za individualnu narudžbu, domaćice kućne lišće šarene kataloge ili brazda Prostire Interneta u potrazi za prikladnim modelom. Kakvu dizajnu zavjese za naručivanje prikladne za kuhinju, spavaću sobu ili dnevni boravak mogu predložiti iskusne majstore na zavjesama za šivanje.

Cijela istina o zavjesi za šivanje kako bi naručio majstoru

Kuhinjski dekor

Dizajn zavjese za dnevni boravak

Zavjese u sobi u kojoj dolaze svi članovi obitelji i dolaze gosti, od posebne su važnosti pri stvaranju zajedničkog izgleda. Ispravno dovršeno podešavanje će se nadopuniti i naglasiti dostojanstvo sobe.

Često, za zavjese u dnevnom boravku, odabirete klasični stil dizajn - tweese Gardine u cijelom prozoru s gustim portinima na stranama. Dobro se uklapa u unutrašnjost kako bi naručili francuske i talijanske modele ili zavjese s lambrekinom. Možete naručiti za dnevnu sobu proizvodnju zavjesa na šarmantnom, koji vam omogućuju da istaknete strehe, kao poseban element dizajna.

Višeslojni dizajn zavjesa postaje sve popularnije. Brojni lagani nabori stvaraju učinak prisutnosti nekoliko slojeva materijala. Danas su moderni proizvodi s fancy oblicima i utorima zasićenih prirodnih nijansi.

Cijela istina o zavjesi za šivanje kako bi naručio majstoru

Zavjese za spavaću sobu

Za šivanje zavjesa kako biste naručili spavaću sobu, morate odabrati tkiva mirnih, toplih tonova iz prirodnih materijala. Zavjese u spavaćoj sobi, kao iu drugim sobama moraju odgovarati cjelokupnom stilu prostorije. Za klasični dizajn prikladan je složeni draperion i lambrekvini. Svjetlosne tkanine s minimalnim dekorom prikladne su u spavaćoj sobi za seosku stilu.

Cijela istina o zavjesi za šivanje kako bi naručio majstoru

Zavjese u spavaćoj sobi moraju pouzdano prigušiti sobu navečer i preskočiti dovoljno svjetla u danu. Ako su zidovi prekriveni pozadinom s uzorkom, onda ne bi trebali biti na zavjesama. Zavjese s uzorom će ukrasiti sobu s monofonskim zidovima.

Pogledajte video dizajn

Ako vam je potrebna nova zavjesa, naručite za zavjese prilagođavanja, koji će osigurati individualnost i kvalitetu proizvoda.

Članak o toj temi: Kombinacija boja: zavjese u pozadini boja - Mogućnosti za dobar dizajn

Čitaj više