Tuniku u stilu Boho Kukičana za punu s shemama

Anonim

Bocho je novi smjer u modnom svijetu. Bocho je stil koji podrazumijeva slobodan rez odjeće i pogodan je za potpune žene. Tunike, razne kardigan, slobodne sundresses - to se može naći u ormaru obožavatelja ovog stila. Danas ćemo analizirati kako vezati tuniku u stilu Bocho kukičana, također možete pronaći odgovarajuće sheme za pletenje i gledanje videozapisa.

Mnogi obrtnici posebno plesti veću tunicu nego što je potrebno, s ciljem tunika slobodno sjedim na tijelu, nije se uklopio na brojke i sakrio je tako sve "nedostatke". Takve tunike nisu kratke. Može se ukrasiti čipkom, resa, raznim dekorativnim elementima. Takva tunika može biti s rukavima, a mi možemo biti bez.

S dijamantnim podij

Tuniku u stilu Boho Kukičana za punu s shemama

Takav tuničnjak, koji se sastoji od 4 kvadratnih motiva, ima otvorena ramena. A ona ne može stati ljudima koji su kompleksirani zbog golih ruku, ali u svakom slučaju, takva će tunika pronaći poznavatelje ovog modela.

Mi ćemo analizirati kvadratni motiv za koji smo plestili naše motive, koji se zatim spojite na gotov proizvod.

Tuniku u stilu Boho Kukičana za punu s shemama

Uz pomoć kuke, upišete lanac od pet zračnih petlji (V.P.), zatvaranje lanca u prsten pomoću spojne kolone (SS). Pletite u krugu, kao što je naznačeno na grafikonu stupaca s Nakud (SSN). Prvo, tip 3 (v.p.) podizanje. Na početku svakog reda, umjesto jednog stupca s Nakada, mi ćemo plesti 3 v.p.

Tako, 3 V.P. Oni su postigli i plesti još dva stupca s Nakidom (SSN), zatim 3 V.P. I opet 3 stupce s nakudom, zatim opet 3 V.P., opet 3 SSN, 3 V.P. I potonji u prvom redu od 3 stupca s Nakudom.

Sljedeći, pleteni strogo prema shemi. U prvom redu imamo 12 stupaca s Nakada, u drugom redu bit će 21 SSN. Treći red je već 36 SSN i ​​tako dalje, tako strogo prema shemi. 3 podizanje zračnih petlji na početku svakog reda. Imamo samo 28 kružnih pored svakog kvadrata. Idite na skup naših motiva. Mi smo smješteni od strane romb i povezati se, kao na uzorku:

Članak o temi: OpenWork torta za djevojčice kukičanje: shema i opis s video

Povežite povezane motive, ostavljajući mjesto za zonu dekoltea i vojske pri ruci. Sada ćemo spojiti trake naše tunike. Ja ću pričvrstiti navoj na četiri gornja kuta, s lancem zraka i spojiti 35 cm dugo, mi se vraćamo s zračnim petlji i spojiti stupce.

Kraj proizvoda tkanja proizvoda. Okreće se ovako: stupac bez nakida, zatim 5 zračnih petlji i spoj na trećoj petlji zraka, zatim 1 spoj. Stupac u prvom stupcu bez Nakida. Trake moraju ponovno biti vezan. Panjevit. Na tuniku morate letjeti i koristiti rješenje za škrob za to.

Filenijska viscanti

Tuniku u stilu Boho Kukičana za punu s shemama

Danas su tenisirane tunike vrlo moderne. Naprava za filet smatra se jednim od najjednostavnijih. Tema Morate uzeti tanak, kuka je također vrlo tanka, nema više broj 1. Ali za očitu jednostavnost morat će raditi. Uostalom, mali kukipan, poput tankih niti, ne plesti nije tako jednostavno. Ali u svakom slučaju, rezultat će oduševiti svakog modnice ili ljepote poznavatelja. Tunić u slobodnoj dizalici pogodna je za djevojčice sa savršenim oblicima i sklonim cjelovitosti.

Potrebno je napraviti uzorak platna za izračunavanje gustoće naših fillejskih stanica. Veličina 40-42 će zahtijevati 70 lista fileta, slika se sastoji od 50 stanica, tako da mi, izračunavanje parametara, dodat će na strane naše slike.

Tuniku u stilu Boho Kukičana za punu s shemama

Faze na tuniznim pletenjem:

Tuniku u stilu Boho Kukičana za punu s shemama

Plesti ispred naše tunike. Zapošljavamo 210 air petlje plus 3 petlji za podizanje zraka. Pletite svoje kukičanje naše platno na filetu pomoću izravnog i obrnutog redaka. Pažljivo slijedite uzorak iza uzorka. Ako je crtež već ograničen, to znači da trebate početi pletenje zone grla.

Slijedite broj petlji prema ovoj shemi:

Tuniku u stilu Boho Kukičana za punu s shemama

Vrat ima 14 najboljih redaka.

Leđa je vezana uz isto princip. To jest, 210 zrakoplovnih ploča plus 3 petlje za podizanje, plesti prema shemi:

Članak o temi: vrpca čipka kukičana: sheme i modeli, kako plesti novu odjeću s fotografijama i videozapisima

Tuniku u stilu Boho Kukičana za punu s shemama

Nakon završetka pletenja potrebno je vezati još 10 redaka Filleic viskoznog jednostavnog. Grlo polja pojačanja treba biti zbunjen samo na posljednja 4 reda. Vezati tri reda lowa i jedan posljednji redak. Tada ćemo raditi prema Shemi br. 3, naveo je malo više. Za šavove ramena ostaviti 12 cm na polici i leđima. Od ovih 12 cm odbit ćemo visinu našeg proma.

Nakon toga, morate otići na bočne kutove. Da bismo to učinili, počet ćemo na početku platna, mi ćemo plesti s fileom, ali posljednja 2 reda ne treba plesti. Moramo otići na kuku s dvije fillejske stanice od 2 SSN plus 1 središta naše prume. Na kuku, u isto vrijeme imat ćemo 4 petlje, jedan početni i tri petlje su ne-touch. Sada morate okrenuti pletenje, plesti 2 SSN iz dvije filleičke stanice sa stražnje strane tunike. I imamo 2 ne-akumulirane petlje na našoj kuci. Ponovno okrenemo pletenje i pletimo do 2. potonji fileti. Ponavljamo svoje postupke dok se sve stanice ne završe. Broj stanica na obje strane trebao bi biti isti, inače crtež neće se podudarati i kut neće odgovarati.

Sada spojite rukave tunike. Počinjemo plesti s dna labave kružne metode konvencionalnom mrežom za file do željene duljine čahure. Prema broju 4 sheme, koja je prikazana gore, mi vezujemo gotov proizvod.

Video na temu

Čitaj više