Kiese na krede - kako ga sami šivati?

Anonim

Moderne kuhinjske zavjese su vodopad raznih boja i teksture. Tanke užad su pričvršćeni odozgo do tekstilne vrpce i s kukama, štipaljke, šampioni su obješeni na vijenac. Ovdje tkanje zavjese guste, a na dnu niti slobodno visi. Koristi se pričvršćivanje uz pomoć čičak trake, koristi se vožnja, koja umeće nadstrešnice za Kišu. Niti se ponekad stvaraju od tanke žice, koja se postavlja na dekorativne elemente - kuglice, kocke, bisere. Glavni materijal za proizvodnju - sintetički, pamuk, svile, bambus, lan.

Kiese na krede - kako ga sami šivati?

Zavjesa

Izumio takav ukras i zaštita za prozore na istoku, tako da uz maksimalnu penetraciju zraka, pruža minimalno grijanje prostorije. U umjerenoj klimi, takva zavjesa obavlja 4 funkcije:

  • Zaštita od sunca;
  • Nesmetano prodor zraka;
  • Dekoracija sobe;
  • Element za zoniranje.

Kiese na krede - kako ga sami šivati?

Pravilno odabrane zavjese s Kiseyeom daju sobu profinjenom i neobičnom izgledom. Oni se kombiniraju s zavjesama i nosačima, roletima, japanskim, rimskim zavjesama. Na temelju stila, boje i duljine mogu se objesiti u svakoj sobi.

Vrste zavjese za užad i njihov trošak

Noćne zavjese imaju mnogo sorti. Ovaj proizvod je vrlo širok na tržištu. Dizajneri stvaraju takve uzorke zavjesa s Brisis koji su prikladni za sve interijere i prostorije.

Glavna vrsta zavjesa su:

Kiese na krede - kako ga sami šivati?

  1. Monofon - unatoč njihovoj jednostavnosti uživati ​​najveću potražnju. Prosječna cijena zavjesa Kiese je 1200 rubalja;
  2. Rainbow - raznobojni niti se izvode u jednoj boji različitih nijansi ili kombiniranih boja koje se nalaze okomito ili horizontalno. Trošak je 1.700 rubalja;
  3. Spirale - postoje veliki, mali, raznobojni, monofonirani. Cijena - 2000-2300 rubalja, cijena ovisi o izvornoj teksturi i dizajnu;
  4. Uz ukrasne elemente - utrke, kocke, biseri su planirane na nizu. Oni su naseljeni laurex, šljokica, staklo, pompona. Ovisno o dizajnu Kiese, to košta 1900 rubalja (bisera, kuglica), 2000 rubalja (stakloplastike, kocke, larex), 2300 rubalja (šljokica);

    Kiese na krede - kako ga sami šivati?

  5. Pero zavjese - Pierces se umetnu kao dekorativni element, ali zavjese izgledaju tako jedinstveno da se razlikuju u posebnu kategoriju. Prosječna cijena je 2100 rubalja.

Članak na temu: Stavljanje pločice u WC

Cijene su naznačene za 3 m posteljine (širine) x 2,8 m (visina) s crijevnim pričvršćivanjem. Ako je fiksacija odabrana u obliku jednostavne trake, dodaje se 300 rubalja na proizvod, čičak - 400 rubalja, kiese na komosima koštat će 600 rubalja skuplji od početnog.

Osobitost kukaca je mogućnost njihove transformacije izravno na mjestu postrojenja - duljina je potrebna uz pomoć konvencionalnih škara, dok je potrebno dno NIZA.

Dizajn interijera

Zavjese u unutrašnjosti koriste se svugdje. Slika sobe je stvorena tijekom odabira boja, tekstura, umetnutih dekorativnih elemenata. Oni se kombiniraju s zavjesama, zavjesama, til, strehe, držačima i isječcima za kie. Svakodnevno, zavjese od filamenta mogu steći novi izgled, dok je soba modificirana doslovno u očima.

Kiese na krede - kako ga sami šivati?

Dizajn opcije

Za unutarnja rješenja možete koristiti sljedeće ideje s Kisei:

  • Zoniranje element je izvrstan za male sobe, jer se prostor ne penja. Možete objesiti u hodniku, između kuhinje i dnevnog boravka, u vrtiću, ugasiti radno područje uz pomoć strogih užad;
  • Ukrasni styling - zavjese iz KISA grafikona, slaganje u swag, pletenice u pletenice. Da biste stvorili lijepu swagge, trebate dio niti kako biste pažljivo prešli kroz vijenac ili učvrstili pletenicu. Proizvod se savršeno izgleda s zavjesom Organe. Ova opcija podrazumijeva prisutnost dvostruke strehe;
  • Obrazac - Budući da je zavjesa za užad lako rezati škarama, onda se može dati oblik lukova, valova, stvoriti bilo koju asimetričnu liniju.

Kiese na krede - kako ga sami šivati?

Najlakši i najglesniji način ukrašavanja je korištenje zastoja. Zatvorite zavjese sira na sljedeće načine:

  1. Prikupiti sve teme s jedne strane s preuzimanjem;
  2. Sudjelujte niti s jednog ruba i učvrstite ih na suprotnoj strani;
  3. Prikupiti sve užad i držati u središtu platna;
  4. Zavjese Kiese su podijeljene na pola, oba dijela izazov na jednoj razini ili se prikupljaju rubovima s pickups;
  5. Podijelite kanal u 3 dijela: držati srednju ili dvije ekstremne, ostavljajući druge niti slobodno visi;
  6. Nakon vješanja na istoj vijenci platna različitih boja, moguće je spektakularno sastaviti ih boljkom.

Članak o temi: zavjese za kafiće i restorane: tajne pravog izbora

Kiese na krede - kako ga sami šivati?

Kada koristite posebne stezaljke u obliku buketa, kopča, kabelskih zavjesa zavjese u unutrašnjosti stječu jedinstveni dizajn koji je odabran za bilo koji stil.

Za svaku sobu, svoju "kišu"

Možete objesiti zavjesu u užadi u bilo kojoj sobi. Njegovo imenovanje diktira određene uvjete za odabir dekorativnih niti.

Dnevna soba

Prirodne niti su prikladne za ovu sobu, velikodušno ukrašene dekorativnim elementima. Klasični interijer s zavjesama iz užeta podrazumijeva pastelne tonove. Ako želite, stavite fokus na prozore, možete koristiti svijetle mače. Budući da je dizajn filamenta vrlo zrak, tada će se njegova sjena automatski postati malo prigušena. Ova značajka omogućuje vam da znate čak i crvene zavjese u unutrašnjosti.

Kiese na krede - kako ga sami šivati?

Provence i zemlja nadopunjuju zavjese s leptirima, cvijetom i istim ukosnicima. Moderna je savršeno ostvarena vojska poput linije Niza, Nieta Svagamija, Faldamija. Rainbow bojanje užeta učinit će dnevni boravak sa sjevernim prozorima toplim i prijateljskim.

Zavjese se mogu koristiti za minimalizam. Crno-bijele varijante, sive ili srebrne niti bez dekorativnih elemenata su relevantni.

Spavaća soba

Odabir boje i povišenu gustoću navoja za zaštitu od svjetla. Romantične unutarnje zavjese s Kisijom stvorit će s perjem, cvjetnim motivima, perlama, biserima.

Dječji

Sretan zavjese pogodne su za ovu sobu. Zvjezdice, crtani likovi, Pomponiki na nitima neće dati dijete gnjaviti.

Kiese na krede - kako ga sami šivati?

Dizajn dječjeg prozora

Kuhinja

Kuhinja soba voli zavjese uže. Oni se lako brišu, ne apsorbiraju mirise, otporne na onečišćenje. Oni su odabrani u tonu kuhinjskog namještaja, na mjestu su izrezani u veličinu prozora, stvaraju asimetrične ili lučne opcije. Win-win će biti bež boja.

Kiese na krede - kako ga sami šivati?

Koje su zavjese od filamenta

Stvorite holističku sliku pomaže kombinaciji zavjesa za užad s drugim unutarnjim stavkama:

  • Zavjese od niti u kombinaciji s zavjesama iz gustih materijala će se puniti prostor u popodnevnim satima, a navečer se neprimjetno skriva za zavjese
  • Kombinacija s šifon ili organzo stvara sliku zraka
  • Instaliranjem sjenila s zavjesama na nitima, soba će steći moderan izgled, dok će se sačuvati funkcionalnost i ljepota. Opcija je posebno prikladna za kuhinju.
  • Prekrivači i stolnjaci su odvojeni istim rubovima kao i niti na prozorima
  • Boja zavjese užeta se kombinira s drugim tekstilom, presvlakama ili materijalom namještajem, kuhinjskim fasadama.

Članak o temi: Zašto voda iz kotla mirisa vodikovog sulfida?

Kiese na krede - kako ga sami šivati?

Uradi sam

Ako želite stvoriti jedinstveni dizajn sobe, onda možete sami šivati ​​zavjese od kiese. To zahtijeva niti i ukrasne obloge. Rad se sastoji od sljedećih koraka:

  1. Izračun uzorka - užad željene duljine odsječeni su iz šljam, stavite u blizini. Vladar se mjeri koliko niti su uključene u 10 cm gotovih zavjesa, a zatim se izračunava željeni broj metala;
  2. Odabir montaže - niti se mogu izrezati dvostruku duljinu s dodatkom 5 cm i osigurati njihovu petlju oko vijenca. Možete zalijepiti užad s dvostranim trakom na traku za pričvršćivanje, a zatim popraviti traku flusteline ili postaviti stroj;

    Kiese na krede - kako ga sami šivati?

  3. Nasjeckajte nit i osigurajte odabrani način;
  4. Ukrasite dekorativnim elementima.

Kako se brinuti za Kisyu

Kinium zavjesa je ručno izbrisana ili u pisaćem stroju pri odabiru osjetljivog načina rada. Dok zavjese vise na roncu, oni će biti plini u pletenicama ili vezati s vrpcama. U tom stanju, oni se stavljaju u vrećicu za pranje. Ista metoda je bez vrećice koja se primjenjuje tijekom ručnog skrbi.

Pogledajte video dizajn

Kiese se ne smije zbuniti prilikom pranja. Zavjese s ukrasnim oblogom uvijek su ručno izbrisane.

Suhe zavjese samo na viječuru. Spit pauze tako da tijekom sušenja niti su stekli prirodan izgled.

Kiese na krede - kako ga sami šivati?

Ključna zavjesa je lijep i praktičan način za ukrašavanje prozora. Postoji mnogo modela takvih zavjesa na tržištu, oni su jeftini, služe dugo vremena i mogu se objesiti u bilo kojoj sobi.

Čitaj više