Prigušivač trake za kravatu: je li to potrebno, njegova debljina

Anonim

Prigušivač trake za kravatu: je li to potrebno, njegova debljina

Kada se monolitna baza male debljine koristi pomoću kamperijske trake s kamperom za kamperiranje za linearne betonske ekspanzije.

Posebno je dizajniran na temelju praktičnog iskustva primjene za takvu svrhu raznih materijala i njihovih kombinacija pri podizanju različitih građevinskih objekata.

Kako radi

Odredite sami, je li kamper traka potrebna za određeni slučaj, pomoći će razumijevanju zadataka koje obavlja i fiziku procesa koji se pojavljuju u građevinskim strukturama različitih namjena.

Tehnološki šavovi

Prigušivač trake za kravatu: je li to potrebno, njegova debljina

Smrznuta cementna masa pod utjecajem temperature i vlažnosti okolnog zraka širi se i preša na zidovima ležaja koji ga ograničavaju (suprotan učinak nije tako destruktivan).

Svaki 1 m. P. 0,5 mm. Da biste uklonili učinak, morate trebati prekid.

U rasutim podovima može se izvršiti 2 vrste šavova:

  1. Skupljanje. Istodobno polaganje značajne mase tekuće otopine na velikom području treba uzeti u obzir nejednako sušenje različitih dijelova, temperaturnih kapi, klimatizacijskih kretanja, budući da ti čimbenici vode do pukotina, preostali monolith. Uvod u otopinu posebnih plastifikatora smanjuje potrebu za proizvodnjom dijelova skupljanja. Za normaliziranje procesa postavljanja tvrđave, kompenzacijski šav je izrezan, koji se naknadno zapečaćen s posebnim mastik.

    Prigušivač trake za kravatu: je li to potrebno, njegova debljina

    Vrpca omekšava izloženost širenjem kada se zagrijava beton

  2. Strukturna. Prilikom rješenja po sektorima u izračunatom mjestu sparivanja betona, naglasio je ranije, i svježe reljefni razmak. Izravni kontakt prekida snagu nekontrolamu. Takav tehnološki jaz često je dizajniran tako da istovremeno može raditi kao kompenzator (3 tipa - izolirajuća), ako je ukupna širina prostorije prelazi 10 m, a zatim je potrebno polaganje na podne vrpce.
  3. Izolacijski. Dizajniran za čišćenje mehaničkih naprezanja i spriječiti prijenos na susjedne elemente građevnih struktura. Punilo takvih praznina je prigušna traka za masovni pod, složen oko perimetra prostorije oko nezavisnih struktura koje imaju referentne baze (kolona, ​​ognjište, stubište).

Od navedenih vrsta šavova kroz četrdesetak usluge, izolacijski tip funkcionira, ostatak su potrebni za razdoblje građevinskog rada.

U stambenim prostorijama, podne površine, u pravilu, nije takva veličina, tako da je potrebno za korištenje svih sorti šava.

Rješenje za naknadu štete

Prigušivač trake za kravatu: je li to potrebno, njegova debljina

Valjana izolacija se također može koristiti kao kamper traka

Moderna omorska traka za kravatu od poda težljivog natjecanja s takvim slikarskim metodama ispunjavanja deformacijskih prostora, kao što su:

  • Woody Rake, šperploča, iverice (rigidnost, oticanje vode, sušenje, labavo uklapanje u valovitu zidnu površinu);
  • podrezivanje linoleuma, polimernih materijala (rezidualna deformacija, starenje, potreba za dodatnim pričvršćenjem kako bi se spriječilo pomicanje, pop-up u tekućoj otopini);
  • Polifoam (snažna preostala deformacija);
  • Kombinirane opcije - ravnina umotana s polietilenom filmom (debljina, proizvoljna krutost, vrijeme i troškovi rada).

Prigušivač trake za kravatu: je li to potrebno, njegova debljina

Prednosti omotača traka u veličinama dizajnirane su u praksi, elastičnosti, elastičnosti, jednostavnosti fiksacije i uklanjanju odgovarajuće površine platna.

Napušna traka za topli kat je posebno uspješno djelovanje, gdje će se povećati pojačani oblici ekspanziranje.

Dostojanstvo

Prigušivač trake za kravatu: je li to potrebno, njegova debljina

Traka će trajati sve dok vaš betonski premaz

Pozitivne kvalitete vrpce se formiraju u skladu s zadacima koje mora obavljati:

  • otpornost na oštru promjenu temperature;
  • visok toplinski otpor;
  • visoka apsorpcija zvuka;
  • vodootporan;
  • dugi vijek trajanja prilikom spašavanja karakteristika;
  • sigurnost okoliša.

Takve karakteristike omogućuju primjenu vrpce iz pjenaste polietilena kako bi se zatvorila najrazličitije praznine, praznine tijekom bilo kojeg građevinskog rada. Napomene Glavna svrha je odvajanje i eliminacija međusobnog utjecaja između zidova i podova.

Ponuđeni raspon

Prigušivač trake za kravatu: je li to potrebno, njegova debljina

Samo-ključevi prikladniji u instalaciji

Na prodaju se rubne trake za podne estrihe prikazani su vrlo široko raznim proizvođačima.

Ako je moguće, instalacija se odvoji s 2 vrste rubnih proizvoda - običnu traku i primijenjeni sloj ljepila (samo-tipke).

Jednostavna traka je slobodno smještena oko perimetra ili (ako je materijal zidova dovoljno mekan) učvrstite klamericu.

Prigušivač trake za kravatu: je li to potrebno, njegova debljina

"Suknja" pokriva dio poda na zidu

Samoljepljivi pojas ima zaštitni film s ljepljivim slojem s jedne strane. Dovoljno je ukloniti zaštitu i pritisnuti vrpcu na mjesto instalacije.

Obje vrste mogu biti proizvedene s "suknja" (tanko ulje, širinu od 3-10 cm). Ovaj element je pokriven letećim dijelom poda i sprječava protok tekućih mješavina u spoju.

Nakon hidroizolacijskog uređaja, slaganje je naglog trake za topli kat. Suknja mora ući u podni pare izolacijski sloj ili se nalazi između njega i sustava grijanja. Saznajte više o montažom omekšavajući traku Vidi u ovom videozapisu:

Glavne ponude i veličine proizvoda prikazane su u tablici:

Prigušivač trake za kravatu: je li to potrebno, njegova debljina

Ako iz različitih razloga pri ruci ne postoji nikakva omorna traka za topli kat, onda je bolje zamijeniti trake narezanog pjenaste polietilena koji odgovara karakteristikama tvorničkog proizvoda.

Članak na temu: Mehanizirani poda estrih: Metoda strojeva, stroj za vlažnim fugiranjem, polusuhi mehanički mljevenje

Čitaj više