Odabirom stalka pod nogama kupke

Anonim

Kupka je vrlo koristan izum. Nemoguće je bez njega imati kupaonicu, a neka neki vlasnici daju prednost za tuš kabine, oni neće biti jednaki tradicionalnoj kupaonici u udobnosti usvajanja postupaka vode.

Odabirom stalka pod nogama kupke

Kupaonica je sastavni dio bilo kojeg apartmana, tako da vrijedi obratiti pozornost i njegov dizajn.

Vrlo lijepo i estetski, kupke na nogama izgledaju. Tako da su takve kupke stajale glatko i ne zamah, ispod nogu možete staviti posebne štandove. Kupke su izrađene od različitih materijala. U skladu s ovim, morate odabrati prikladne štanke ispod nogu.

Kupke na nogama: Značajke i raznolikost rješenja

Kupke na nogama su dugo prestale biti smatrane egzotičnim i lako se mogu kupiti u bilo kojoj vodovodnoj trgovini, kao i posebne ukrasne noge i istodobne štandove.

Odabirom stalka pod nogama kupke

Razne noge neće učiniti da potražite prikladnu opciju za dugo vremena.

Noge za kupanje su najrazličitije: obični i podesivi, tradicionalni i izvorni dizajn. Kod kuće, ako postoji takva potreba, možete napraviti noge za kupku i odgovarajuće štandove vlastitim rukama.

Ne uvijek noge izvode funkcije potrebne podrške za kupku. Ponekad je kupka, stavila na izvorne noge, postaje ukras, vrsta dizajnerskog tema, a ne običnom plovilu za pranje. Obično, takav izvorni i prekrasan pogled stvaraju kupke instalirane na dizajnerskim nogama i stoji. Takve kupke su već klasične i duge godine ne dolaze iz mode. A ako dodate moderne tehnologije tim strukturama: dno protiv klizanja, hidromasaža i drugi, kupke stječu potpuno novi status i mnoge prednosti. Međutim, za ispravnu i održivu instalaciju podnih kupelji na nogama, mogu biti potrebni posebni štandovi, koji se također koriste kako bi se spriječilo oštećenje podne obloge.

Dekorativne noge za kupanje često su izrađene od bronce u obliku lavovih šapa, a ponekad su izvorno ukrašene mitskim životinjama ili cvijećem. Slične kupke instalirane na izvornim nogama i stoji savršeno se uklapaju u moderne kupaonice, isto u uređenoj u starom stilu. Međutim, to je važno u ovom slučaju ne samo da se kupati na originalne noge i stoji, ali i za ispravno odabrati potrebne vodovodne dodatke, tako da ne pokvari opći tip sastava.

Do danas postoji nekoliko vrsta kupki na nogama: lijevano željezo, čelik i akril. Prilikom odabira onoga što možete staviti pod noge, morate uzeti u obzir ovaj trenutak.

Članak o temi: balansiranje kotača vlastitim rukama

Da biste ispravno instalirali kupaonicu na noge i stoji, trebat će vam sljedeće alate:

  • sječivo;
  • čekić;
  • odvijač;
  • Bugarski;
  • silikonski brtvilo;
  • ključ za plin;
  • cement;
  • pijesak;
  • Električni potencijal ekvilizator;
  • poliuretanska pjena za montažu;
  • Uljana boja;
  • Izolacijska traka.

Značajke ugradnje kupelji za svinjsku željeznu kupelji na noge

Baci se obično instaliraju na zakrivljenim nogama napravljenim ispod starih dana.

Kupke od lijevanog željeza ponovno su u modi. Takvi su kapaciteti sve više instalirani u urbanim stanovima. Kadu s lijevanom željezom na nogama savršeno pogodna za sobu bilo koje veličine, jer Oni su također, su širokog raspona veličina od 0,7 m. Potrebno je uzeti u obzir težinu takvog dizajna i učiti od stručnjaka ako kat će izdržati. Neobjavljene prednosti ove opcije su higijena i trajnost. Nedostatak je prekomjerno krhkost.

U pravilu, kupelji od lijevanog željeza su instalirane na zakrivljenim nogama stilizirana ispod antike. Kupka od lijevanog željeza na nogama može biti opremljena skupom različitih korisnih značajki: pozadinu, hidromasaž, kromoterapija, automatski sustav održavanja temperature. Takva kupka neće biti samo lijepa, ali i korisna, pomažući u potpunosti opustiti i dobiti ugodne postupke. Međutim, prisutnost dodatnih funkcija značajno povećava težinu kupaonice, tako da može biti potrebno za ugradnju posebnog stajališta ispod nogu. U pravilu, takve se kupke instaliraju na malom orijentaciji od opeke, čiji će se probuditi razmatrati dalje.

Čelik i akrilne kupke na nogama

Odabirom stalka pod nogama kupke

Čelične kupke obično su opremljene standardnim metalnim nogama.

Takve se kupke sami razlikuju manje vaganje, ako ih usporedimo s strukturama lijevanog željeza. Stoga, na nogama, oni su dovoljno teže i uzimaju u obzir njihove niske cijene, oni postaju dostupni gotovo svima. Najčešće, potpune noge već su uključene u čeličnu kupku, što ga omogućuje podešavanje na željenoj visini. Međutim, ako je potrebno, možete kupiti za to i ukrasne noge koje će promijeniti unutrašnjost prostorije za bolje. Pod nogama takve kupelji možete staviti pločnik pločica ili učiniti bez stalka.

Također su akrilne kupke na nogama, nedavno postali vrlo popularni. Akrilne kupke sami su značajan za sebe jer se dovoljno vagaju i prikazani su u širokom rasponu različitih boja i oblika. I dodavanje lijepih nogu na njih, možete dobiti spektakularan i potpuno neobičan u izgledu kupke, koji će postati izvrstan dodatak unutrašnjosti kupaonice.

U pravilu, akrilne strukture imaju vlastiti okvir nosača, koji je skriven u kućištu. Međutim, moderni dizajneri savjetuju nošenje noge umjesto takav okvir, koji će se savršeno oslanjati. I razne slične noge također predstavljaju prilično široku modelnu stranu, omogućujući vam da odaberete rješenje vlastitog diskrecije. Takve kupke imaju izvrsne estetske kvalitete i savršeno zadržati toplinu, omogućujući vam da se opustite i potpuno uživate u tretmanima vode.

Članak na temu: Plastične ploče kupaonica: Photo Mogućnosti popravka

Pod nogama akrilne kupke ne možete ih staviti ništa i instalirati ih izravno na pločicu ili betonski pod.

Moderne kupke na neuobičajenim nogama

Odabirom stalka pod nogama kupke
Odabirom stalka pod nogama kupke

Akrilne kupke su raznoliki u shemi boja, koja će okrenuti kupaonicu u pravi remek-djelo.

Velika raznolikost i kupelji samih i nogu i štandova za njih osiguravaju izbor čak i najprikladniji i sofisticiraniji kupac. Kupaonica na nozi ima veliku prednost: nije potrebno instalirati na zid na zid, zatvaranje sa svih strana s različitim ekranima u kupaonici za skrivanje čvora i materijala koji su korišteni kada je instaliran.

Za bilo koju kupku možete kupiti originalne noge u obliku otvorenog okvira i stalka za njih. Slične noge i štandovi bit će izvrsna podrška, u isto vrijeme bez dodavanja značajnih promjena u unutrašnjosti kupaonice.

Standovi su izrađeni od laganog čelika i stvoriti dojam kupanja kupanje u zraku, iako je u stvarnosti čvrsto i sigurno instaliran.

Najneobičniji, možda se smatraju drvenim štandovima pod nogama, koje mogu držati kupku ne gori od drugih. Opći izgled takvog pripravka daje vrhunac cijelim prostorijama. Međutim, pri odabiru drvenih stajališta pod nogama, potrebno je razmotriti što će se koristiti u visokoj vlažnosti. Vrlo lijepo i neuobičajeno izgleda kao postolje, vješto ukrašena keramičkim pločicama. Takvo postolje je podignut od opeke.

Cigla stoji - univerzalno rješenje

Da biste napravili štand od opeke ispod podnožja kupaonice, morate se pripremiti:

  • cigle;
  • cement;
  • pijesak;
  • Master ok;
  • Razina izgradnje.

Za početak ispod noge, morate instalirati cigle.

Ispravna instalacija kupke na nogama počinje potragom za oko 15 crvenih opeka, na kojima će u budućnosti stajati. Stvar je ispravno instalirati kupku samo nogama koje dolaze s kupaonicom, to je nemoguće. Standardni štandovi obično se izrađuju od istog materijala kao i kadu i povezani s njim vijcima. Takva veza s postojećim opterećenjima je vrlo nepouzdana i ne može pružiti potpunu nepokretnost strukture tijekom rada. Ali to je u stacionarstvu sustava, osobito za dugo vremena, izbjegava stvaranje praznina na mjestima podešavanja strukture na zidove, koji, osim protoka vode, mogu rezultirati dugom sušenjem vlage, dovesti do stvaranja kalupa. To je eliminirati root pružatelja kupki i koristiti instalaciju na nosače od opeke.

Članak o temi: Vodootpori iz kanalizacijskih cijevi s vlastitim rukama: Kako napraviti vodu

Cick stoji mora biti takva visina, tako da nakon instalacije kupke, udaljenost između njegovog gornjeg dijela i poda bio je 60 cm. Procijenjena visina regala: ispred - 170 mm, drugi je 190 mm od gotove razine poda , Ako izbočeni pričvršćivači pade na police za opeke, mogu se smanjiti ili smanjiti visinu regala. Umjesto konvencionalne zidarske zidove, bolje je koristiti ljepilo za popločavanje, što će napraviti šavove razrjeđivačem. Osim toga, povećano prianjanje ljepila učinit će sve zidarstvo opeke pod nogama kupelji više monolitni. Neke kupke imaju različite dubine, a prije obavljanja posla je bolje mjeriti dubinu dizajna iu skladu s ovim, podesite visinu regala.

Udaljenost između potpore od opeke je 50-60 cm.

Udaljenost između cigle je određena duljinom spremnika i obično je 50-60 cm. Ovaj raspored regala je optimalno, ako planirate ostaviti nišu ispod kupaonice, na primjer, za bazene. Kada planirate u budućnosti, potpuno zatvorite, veličine između regala nemaju posebnu vrijednost i povećati pouzdanost instalacije umjesto 2 regala možete izlagati 3.

Takva 3 podrška nužno je podignuta prilikom instaliranja dugih i širokih čeličnih kupališta, čiji se tanki željezo može dovoljno može dovoljno u težini korisnika i vode. Ako želite, možete ostaviti otvorene niše na tako velikim kupkama, umjesto 3 cigle, koristite čvrsti štand ispod nogu ležeći na ekstremnoj. Kao slična podrška, kuhane cijevi za zatvaranje su izvrsne. Oni vam omogućuju da stvorite gotovo nefleksibilnu platformu zbog formiranja skupa rebara tvrdoće.

Na onim mjestima gdje će se noge kupke oslanjati na opeke police, traka brtvila prolazi, po mogućnosti na osnovi tkiva. Takav sloj je napravljen samo na željeznim kupkama kako bi se odvojio fleksibilni kontejner željeza, koji mijenja njegove dimenzije i oblik, bez obzira na temperaturu tekuće vode i otopine. Za strukture od lijevanog željeza, takav sloj ne mora biti učinjeno: težina kade iz kade iz lijevanog željeza neće joj dopustiti da se udalji iz otopine. Prije instaliranja spremnika, tkivna baza za bolju spojku i spriječiti stvaranje zrakoplova treba označiti s popločanim ljepilom.

Željezna kupka, ako ga instalirate izravno na opeke, možete u potpunosti zatvoriti brtvište trake. To će smanjiti buku vode. Kako bi se povećala rigidnost i, kao rezultat toga, veća buka je bolje koristiti brtvilo s folijom.

Nakon instalacije kupke na bilo koji postolje, morate ga postaviti. Možete jednostavno postići željeni rezultat, lijepljenje fragmenata opeke na polici.

Čitaj više