Obloge metalnih vrata

Anonim

Obloge metalnih vrata

Ploče na metalnim vratima mogu se u potpunosti uzeti u obzir neovisni ukrasni element, koji je prilično jednostavan za reprodukciju, u usporedbi s drugim verzijama nakita.

Uređenje metalnih vrata mogu se izvesti različitim metodama, za to, koriste se različite vrste strukturnih boja, drvene tračnice, laminata i drugih materijala. Ove završne obrade su vrlo teške za obavljanje, a rezultat ovisi o vašim vještinama i vještini.

Najjednostavnija metoda, nanesite dekorativni element jedan dijela - jastučić na vratima sposoban za brzo brzo dati lijep i moderan pogled na ulazna vrata.

Razlika u obrocima na vratima u sljedećem:

  • izgled - odabran od strane kupca ovisno o njegovim preferencijama;
  • Materijal - kvaliteta proizvoda ovisi o tome, izgled proizvoda i vijek trajanja površine;
  • Trošak proizvoda - ovisi o složenosti radova koji koriste materijali i troškove drugih resursa.

Razmotrite vrste i glavne karakteristike ovog materijala, kao i proučavanje glavnih faza neovisne instalacije.

Jastučići na vratima od drva

Nekoliko vrsta se izvodi iz ovog materijala, ovisno o metodi dekoracije drva:
  • lak premaz;
  • oslikana;
  • laminat pokriven;
  • Obrađeni furnir.

Izgled i svojstva obloge ovise o vanjskom sloju. Na primjer, furnir ima nisku otpornost na vlagu, tako da se ne koristi za pokrivanje vrata u privatnoj kući, samo za apartmane. Slična svojstva imaju oblogu prekrivene laminatom.

Da bi ukrasila vrata u privatnoj kući ili u DHACHA, optimalna opcija će biti kartice vrata prekrivene boje ili laka. Naravno, nakon nekog vremena, takva vrsta premaza morat će se obnoviti, ali ne morate bacati, kao s oblogom s korištenjem laminata ili furnira.

Članak o toj temi: Kombinirane pozadine za kuhinju u unutrašnjosti: 35 fotografija uspješnih kombinacija

Obloge šperploča

Slična opcija s drvenim karticama, razlikovanjem samo u tehničkim svojstvima i cijeni. Jer Šperploča je izrađena od drva i tanak furnir, lijepljen slojevima, pod utjecajem različitih čimbenika, može se rasprsnuti.

Zbog takvih svojstava materijala ne može se koristiti za završetak vanjskih vrata koja izađu.

Šperploča koja se može prekriti laminatnim filmom, furnirom, lakom, slikanjem.

MDF obloge

Ovaj se materijal ponekad naziva derivat drva, jer Izrađena je od finih drvnih čipova i prašine međusobno povezane polimerom.

Upotreba takve kompozicije čini takvu oblogu otporna na vlagu, ali samo kada se koristi dodatni vanjski zaštitni premaz, na primjer, laminat.

Takva zaštita nije previše pouzdana, jer Čak i mala ogrebotina može pokvariti karticu iz MDF-a. Međutim, s blagim rukovanjem, obloge će služiti dugo vremena.

Plastične prekrivene

Najuptimalnija opcija, s dobrim životom, koji se također može koristiti u stanu iu privatnoj kući.

Prilikom odabira je bolje iskoristiti skupu plastiku, jer Izrađuje se pomoću modifikatora, što ga čini boljim. Jeftina plastika brzo će izgorjeti na suncu i osjetljiviji na mehaničko oštećenje.

Obloge metalnih vrata

Kako instalirati sluz

Prije početka rada sva vrata su uklonjena. Za ugradnju unutarnje obloge nanosimo ljepilo na njega. Kartica se nanosi na list vrata, fiksirano s četiri stezaljke, koje se moraju staviti na bilo koji mekani materijal tako da ne oštete oblogu.

Izvana, izbušite rupe koje bi trebale biti smještene okomitim redama kako slijedi: četiri reda, u svakom redu od pet rupa.

Kroz vijke za točenje, čija se duljina izračunava, čija se dužina izračunava tako da ne idu na prednju stranu. Stezaljka je uklonjena i prenesena izvana na karticu, u skladu s rupama metala i prorezima.

Članak o toj temi: Baloni u uređenju dječje sobe za radost djece

Načelo instaliranja vanjskih slojeva je slično, razlika će biti samo na mjestu vijaka. Oni moraju biti instalirani u cijeloj kartici na mjestu gdje metalni lim nadilazi kroz vrata prijelaza vrata. Ugradnja korak - 20-25 cm, ovisi o težini vrata. Nakon završetka posla, noktiju su pokriveni brtvom koja ne daje zrak da prodire između okvira i weba.

Kao što možete vidjeti, postavite oblogu na metalnim vratima vrlo jednostavno i moguće se nositi sami. Potrebno je samo pripremiti materijal, alat i znati načelo instalacije.

Čitaj više