Kako je tvoj vlastiti takhta kauč?

Anonim

Svaki domaći majstor zna cijenu domaće kauče, jer Od njega ovisi o kvaliteti sna. Da biste napravili ovaj element unutrašnjosti, nećete trebati puno vremena i truda, ali morate u potpunosti slijediti upute korak po korak.

Kako je tvoj vlastiti takhta kauč?

Dijagram unutarnjeg punjenja tachta.

Odabir materijala

Na samom početku morate odabrati vrstu kauča, koji će biti izrađen vlastitim rukama. Dizajn svibanj ne samo biti jednostavan, već i vrlo složen. Štoviše, poteškoće se gotovo uvijek sastoje u broju korištenih dijelova, tako da u praksi treba samo vrijeme. Bolje je uzeti prosječnu opciju za uzorak, što je dovoljno lako, i bit će potrebno koristiti sve glavne tehnike.

Kako je tvoj vlastiti takhta kauč?

Tehničke karakteristike iverice.

Nakon što je OTTTA definirana, morate odabrati materijal. Za ovaj rad prikladne će samo 2 opcije:

  1. LSSP je jednostavan jeftin materijal s ogromnim rasponom boja. Vrijedno je vrlo jeftin, a možete dobiti u bilo kojem gradu. Laminirani peć ima nekoliko minusa: indikatore niske čvrstoće, niske dizajnerske kvalitete i otrovne emisije u zraku sve dok svi rubovi nisu zatvoreni.
  2. Shield namještaja - visoka kvaliteta i dobro drvo. Zbog specifičnosti proizvodnje, materijal se izvodi potpuno ekološki prihvatljiv, a također ima vrlo visoke pokazatelje snage (gotovo ne inferiornije od polja). Samo 2 minus štit - tu je daleko od svakog grada, i moguće je kupiti još manje često zbog visoke cijene.

Radi jasnoće, koristit će se prosječna ploča gustoće i debljina od 20 mm, koja se gotovo uvijek koristi u tvorničkim uvjetima. Kant će se koristiti će biti standardni papir na polimeru.

Od piljenja prije montaže

Kako je tvoj vlastiti takhta kauč?

Opcija Skupštine kauča.

Alati i materijali:

  • rulet;
  • elektrolik;
  • odvijač;
  • Jednostavna olovka;
  • LSSP;
  • pocinčani kutovi.

Nakon što je napravljen konačni izbor, morate odrezati iverice na dijagramu unaprijed:

  • 700 * 800 mm - 2 računala (uzglavlje i stopalo);
  • 700 * 1795 - 1 PC (krevet);
  • 200 * 1800 - 3 kom (stripovi).

Članak o temi: Pozadina za djecu u kombinaciji: Kako se kombinirati u sobi, fotografiju, za dječake, za djevojčice, video

U svakom segmentu, osim za krevet, morate napraviti posebne spojke. Dubina žlijeba na segmentima nosača je 170 mm, a rigidnoj pločice su 30 mm, zbog čega se dobiva savršena šala s jedva vidljivim šavom. Oni će biti smješteni na nadmorskoj visini od 400 mm na razini poda, a na mjestu bočnih rebara krutosti (improvizirana zamjena leđa) je napravljena uvlaka od 10 mm, nakon čega se formira žlijeb.

Kombinacija dizajna kauča je lako lako lako, tako da se sve može učiniti ispravno. Prvo, prikuplja se dizajn nosača od 2 nosača, nakon čega je instaliran leđa.

Kako je tvoj vlastiti takhta kauč?

Crtanje okruglog otomanskog.

Nakon što su svi zglobovi formirani, morate koristiti čelične galvanizirane uglove namještaja za 2-3 vijka. Oni se bilježe u donjem (skrivenom) dijelu dizajna na udaljenosti od 15-20 mm od ruba tako da to nije vidljivo. Također tijekom fiksacije, morate pažljivo postupati s označavanjem tako da ne želite povući. Ako posao ide odvijač, tada se ratchet mora staviti na najosjetljiviju razinu, tako da kada se postigne vršna točka, to će se samo zaustaviti. Prilikom izvođenja odvijača i potpuno je otporan, koji će biti signal na prijelaz.

Prije vijka morate napraviti rupu za 12-15 mm, za koje bi bušilica trebala biti duboki glas ili vježba za vezanje plave trake na željenoj razini. U svakom slučaju, morate potražiti savršenu kvalitetu, tako da se ništa ne može vidjeti vani.

Na samom kraju, sva rebra su sofa s posebnom mačkom. Za zglob će biti potrebno uobičajeno željezo, koje će "izgladiti" Kant na svom mjestu (polimerna baza se rastopiti i pruža pouzdanu spojnicu s ivericama). Preporučljivo je koristiti pomoć još jedne osobe ili popraviti Kant do vrpce na rubovima, jer Nakon milovanja, bit će nemoguće riješiti nešto.

Članak o temi: "Tri vrata" (Tambov) - direktorij ulaza i snimljivih vrata

Dodatni aspekti

Ako postoji želja, možete instalirati kutije ispod kauča. Količina ovisi o preferencijama, ali je bolje napraviti najmanje 2, jer U ovom slučaju, ne morate izvršiti velike napore da ih izvučete. Valjci se neće koristiti zbog male visine, tako da cijela baza mora biti što homogena tako da se ne stvara nikakva smetnja kada se ekstrahira.

Ponekad se bočni rub, kauč uz pomoć i stopala obiluju ljepoti. Materijali presvlake mogu se koristiti bilo koji, a samo pjenasta guma (udaranje neće dati željeni učinak kao volumetrijski punilo). Ljepilo za pjenu od pjene može se koristiti bilo koji, ali klamerič je poželjno popraviti u 2 sloja, jer Peć je vrlo nepouzdana za takve radove.

Napravite kauč sa svojim vlastitim rukama će biti u mogućnosti da bilo tko, ali ovdje trebamo ponudu strpljenja, kao i kvalitetan alat. Svaki korak je bolje razmišljati o nekoliko puta, a onda to učiniti, jer Čak i malo pogrešne procjene može učiniti u dodatnim financijskim troškovima.

Ukupna proizvodnja traje ne više od 2 dana, a ako ispunite ruku, možete se nositi na manje od 1.

Čitaj više