Kako popraviti pickups za zavjese na zid?

Anonim

Zavjese smatraju naglasak da trebate bilo koji interijer. Čini se konačnom akordu stila u kojem je soba uređena. Ako planovi nisu uključeni u poziv dizajner specijaliziranog u odabiru kućnog tekstila, preporuča se slušati savjet stručnjaka za samostalno ovladati izbor i privrženost pickupa za zavjese na zid.

Kako popraviti pickups za zavjese na zid?

Dizajn spavaće sobe

Zavjese mogu objesiti ravne tkanine bez nabora ili se okupiti u Faldi. Ali jedna od najpopularnijih opcija dizajna razmatra zavjese s pickups.

Značajke krastavaca

Po svojoj konfiguraciji, kamionet je petlja stvorena od dva kraja tkiva pričvršćenog na zid. Zavjese se sakupljaju u snop (Draperion) i nakon toga su ojačani s kamionom. Metode tkanine izravno ovise o njegovoj gustoći i gravitaciji: zajedno sa svijetlim zavojima, ljudi su voljeli široke i bujne falds.

Kako popraviti pickups za zavjese na zid?

Ako uzmemo u obzir vrste montaže zavjese, onda je njihov izbor prilično širok. U pickups uključuje sve što može držati tkaninu u sastavljenom i fiksirati na stranu:

  • Čipke razne debljine;
  • pletenica ukrašena dekorativnim linijama;
  • tekstilne trake;
  • kožne trake;
  • kuka za branje zavjese;
  • cvine;
  • Ručke vrata u berba stilu;
  • Cvjetne i romantične dekorativne pripravke;
  • u obliku pogodbe;
  • Kuglice itd.

Kako popraviti pickups za zavjese na zid?

Magnetski nositelji koji se proizvode u širokom rasponu boja i različitih oblika pojavili su se na tržištu relativno nedavno, ali su već uspjeli zanimati kupce.

Prema materijalu, pickupi su tekstilne, drvene, metalne, kože ili plastike. Uz kreativni pristup, bilo koji element postaje nositelj tkiva: ukosnica, igračke, umjetno cvijeće i leptiri, izblijedjeli su na pletenici.

Estetska vrijednost kurva je da je u stanju dati ažurirani izgled čak i na stare zavjese, a osim toga, to je neovisna jedinica dekoracije.

Članak o toj temi: Podešavanje vrata ormarića: Instalacija i montaža

Kako popraviti pickups za zavjese na zid?

Prednosti pickups za zavjese:

  1. Ažuriranje unutrašnjosti svježim i modernim udarcima.
  2. Zavjese s kamionom osvojili su kompozitni, a s draperijom se dobivaju jedinstveni tekstilni oblici, sigurno fiksirani.
  3. Sposobnost ostvarivanja različitih kreativnih ideja u dekorativnom dizajnu sobe.

Također, kada se koristi držači, potreba za stalnim prozorima je trajna, kao posljedica toga što je tkivo brže brže.

Kako popraviti pickups za zavjese na zid?

Nijanse pričvršćivanje na zid

Ako popravite zavjese sa strane, vizualno će proširiti sobu i omogućiti vam da preskočite više sunčeve svjetlosti.

Nositelj igra važnu ulogu u dizajnu prozora i pribor koji je uvijek na vidiku. Stoga se mora nužno pridržavati okolne i stilske odluke sobe.

Razina pričvršćivanja prikupljanja može utjecati na vizualizaciju otvora prozora (proširiti ili produžiti).

Kako popraviti pickups za zavjese na zid?

Pričvršćivanje na zid

Mogućnosti pričvršćivanja

Pričvrstite picke za zavjese na zid se uzima na sljedeće načine:

  1. Ispod linije Windowsill je 20-30 cm. Ova metoda doprinosi značajnom vizualnom stiskanju prozora i koristi se za teški porter. Važno je napomenuti da je s ovom verzijom zavjese za zavjese na zid u sobi postoji ograničena količina sunčeve svjetlosti. Ovo je sjajna opcija za Windows koji nisu previše atraktivna panorama.
  2. Iznad razine prozorskog praga (na udaljenosti od 2/3 od poda površine). Metoda pretpostavlja da će biti 1/3 dio duljine zavjese, a ostatak tkanine će biti ostavljen ispod. Opcija je prikladna za srednji gravitacijski materijal, osigurava dovoljno svjetla.
  3. U smislu prozorskog praga. Najčešća metoda, skladno dijeljenje ravnine zavjese i daje puno svjetla.

Kako popraviti pickups za zavjese na zid?

Kako odabrati metodu montaže prave zavjese? To ovisi o nužnom stupnju osvjetljenja sobe, cilja i stila prostorije.

Na razini prozorskog praga, primijenite zatvarače za zavjese na zid u dječjoj ili dnevnoj sobi, ispod je odveden za podizanje za zavjese ako je potrebno samoći i zamračiti Iznad razine prozora, zavjese ili kuhinju su fiksirane u kuhinji.

Članak na temu: Kako se riješiti bugova na balkonu

Opcije montaže zavjese također preuzimaju montažu držača samo na jednoj strani prozora. Ova metoda je poželjno ako je suprotna strana prozora zauzela kućište ili vrata balkona.

Kako popraviti pickups za zavjese na zid?

Učinak tekstila na izbor nositelja

Teža tkanina - moćnije nositelje moraju biti, a odgovorniji su njihova instalacija.

Ako se odluči koristiti snažne kuke za podizanje zavjesa, tkanina mora biti u skladu s njima: Velvet, Brocade, Gabardine, Jacquard skladno gledaju u ovom slučaju. Mnoge skupe zavjese imaju oblogu, zahvaljujući kojem služe za dugo vremena i nisu previše intenzivno zakopane. Držači za pukotine u obliku pletenica, ukosnica ili kuglica će se uklopiti u lagane garbine.

Kako popraviti pickups za zavjese na zid?

Tekstilni krastavci često voze ton u ton s tkivom portira, omogućuju nenametljive skladne nijanse. Ponekad se koriste podebljane otopine u boji, gdje svijetli nositelji djeluju kao osebujna kontrastna točka, enlivatna monotona atmosfera.

Ako su preuzimanja tekstila odlučili samostalno, onda uzeti u obzir sljedeću nijansu: Skupo tkivo se koristi za prednju stranu, a unutarnja razmatranja štednje tretiraju se s oblogom.

Prikupi se šivati ​​s oblogom iu slučaju kada montirati zavjese na zid se koristi fino tkivo vrsta šifona ili svile.

Kako popraviti pickups za zavjese na zid?

Unutar prostora namijenjenih službenim tehnikama, ne preporučuju nikakve prsluke, tako da su krastavci napravljeni ovdje strogi i monofoni.

Ako je interijer bogat i namjerno luksuzan, onda pickupi za zavjese od zlatnih pletenica, upletenih kabela ili svilenih vrpca.

Držači od drva i tkanina primjenjuju se doslovno na sve vrste portera su univerzalne opcije. Metalni prstenovi i kuke koriste se za dizajn prozora tekstila u sobama uređenim u stilu high-tech, minimalizma ili umjetnosti deco. Moderno izgleda umjetno stare kuke za pickup za zavjese.

Kako popraviti pickups za zavjese na zid?

Guesni leptiri i cvijeće su prikladne za uređenje prozora u sobi romantične djevojke i male meke igračke koje se koriste kao nosač zavjese na zid, savršeno nadopunjuju atmosferu djece.

Članak o toj temi: Kako zatvoriti vrata s gipsanim pločama - shemom instalacije

Montaža

Vrlo je važno ispravno montirati krastavce za zavjese. Svi nositelji za porter opremljeni su rupama kroz koje su montirane na zid.

Prije prikupljanja prikupljanja za zavjese, važno je unaprijed prikupiti zavjese na različitim razinama i procijeniti učinak na dio. Probno petlja se vrši pomoću centimetra, pažljivo regulira veličinu i položaj. Bez uklanjanja centimetra nalazi se mjesto za držač na zidu, budite sigurni da promatraju simetriju stranaka (ako se ne pretpostavlja da jednostrano instalacija).

Pogledajte video dizajn

Označeno mjesto je izbušeno bušilicama ili odvijačem, a držač se tamo vozi, nakon čega ostaje samo da ga čvrsto popravi.

Prvo, zavjese su pričvršćene na zid, a zatim držače.

Kako popraviti pickups za zavjese na zid?

Unatoč važnosti kurva pickups u ukrašavanju prozora, ne smijete zaboraviti da je to samo dodatna oprema koja je namijenjena da nadopunjuje atmosferu, ali ni na koji način ne odvrati glavni ukras sobe.

Čitaj više