Kako priložiti Velcro u vječnost: popularne ideje

Anonim

Zavjese, zavjese za sobu poput haljine za djevojku. Oni mogu biti jednostavni i praktični i mogu biti bujni, elegantan i pompozan. Zavjese su najlakši udar u uređenju sobe, bez kojih se čini golim. Proizvodnja zavjese je samo početak na način dizajniranja prozora. Jednako je važno osigurati vijenac i objesiti zavjese. Standardne strehe s prstenovima i kukama, za koje trebate spustiti klasične zavjese, u pravilu ne uzrokuju probleme. Ali ne idemo uvijek na jednostavan način. U želji da bi ukras plemićkih prozora izmislili lambrequins. Možemo li ih sada odbiti? Naravno, ne, jer je Lambrequen može pitati "raspoloženje" u unutrašnjosti sobe: teško će dati prostoriju strogosti, meka s ruffles i labusima - razigranost, lambrene na chaliver će savršeno biti savršeno savršeno. nadopunjen visokom tehnološkom stilom. Neke vrste lambrequina moraju biti fiksirane pomoću čičak. Glavni zadatak je povezati Velcro u vječnost.

Kako priložiti Velcro u vječnost: popularne ideje

Velcro za pričvršćivanje lambrequina na osnovi ljepila izdržati težinu do 20 kg po metru.

Popularne ideje za pričvršćivanje čičak u strehe učiniti sami

Velcake za lambrequins je najbolje kupiti u specijaliziranim prodavaonicama za prodaju priključaka za zavjese. U tom slučaju možete odabrati dobar samoljepljivi čičak željene širine. Zatim, kako bi zalijepili čičak u strehe, dovoljno je ukloniti zaštitnu traku za zaštitu i čvrsto pritisnuti leykro s ljepilom na mjesto ljepila. Potrebno je postupno ukloniti zaštitni papir, u malim dijelovima, centimetra od 10-15: odvojeni papir iz ljepljive baze, zalijepljeni čičak na strehe, ponovno su razdvojili papir na sljedećem segmentu itd. To je potrebna mjera opreza, tako da vanjski objekti ili prašina ne padnu na ljepljivu osnovu, što može značajno smanjiti kvalitetu lijepljenja.

Uističi prije lijepljenja Velcro također treba očistiti prljavštinu i prašinu, kao i odmašćivanja.

Shema pričvršćenja lambrekina na strehe s čizcima.

Članak na temu: 3D Wallpaper: 3D na zidu u apartmanu, fotografija za dnevni boravak, stereoskopski u unutrašnjosti, apstrakcija, fluorescentno s učinkom, s uzorkom, videozapisima

Važno je zapamtiti da je mekani dio Velcro ušiven na detalje zavjesa i kruto - ljepilo na strehe. Između ljepšanja čičak i vješanje dijelova treba proći nekoliko sati tako da je ljepljiva baza konačno uhvatila.

Ako postoji čičak bez ljepljive baze, moguće je koristiti bilo koji globusni ljepilo, "super cement", "trenutak" za njegovo osiguranje. Kao takve vrste uporabe ljepila, detaljno opisane u uputama za prijavu - ne propustite. Kvaliteta površina lijepljenja ovisi o brizi o uputama. Tehnologije za proizvodnju ljepila nisu na licu mjesta, tako da preporuke proizvođača mogu lagano, ali se i dalje mijenjaju. U pravilu, ljepilo se primjenjuje na vezne površine (strehe i izvan krute polovice čičak), izdržati nekoliko sekundi, a zatim čvrsto, s naporom pritisnut zalijepljene površine. Dakle, da je ljepilo konačno zgrabio, morate napustiti lijepljene dijelove u 12 sati. Čišćenje i odmašćivanje vijenca prije nanošenja ljepila također su preduvjet.

Ako se pričvršćivanje Velcro proizvodi u drvenu vječnost, onda možete koristiti uobičajeni namještaj klamericu - to je brzo i pouzdan. Štoviše, s ovom metodom pričvršćivanja možete odmah početi objesiti zavjese, bez čekanja, kada ljepilo hvata. Ali želim dovršiti rutinski rad što je prije moguće i uživati ​​u ljepoti i udobnosti ažurirane sobe.

Čitaj više