Zavjesa za jednu stranu za kuhinju i spavaće sobe - savršeno rješenje

Anonim

Povlačenje iz dizajna prozora Canons ponekad je vrlo korisno. Govorimo o asimetriji - zavjese na jednoj strani su izuzetno korisne i atraktivne opcije. Zašto je vrijedno primijeniti takve modele u interijerima različitih namjena - pojedinosti u članku.

Zavjesa za jednu stranu za kuhinju i spavaće sobe - savršeno rješenje

Jednostrana zavjesa

  • Pribor
  • Brza definicija

    Ako stotinu ljudi, fraza - jednostrane zavjese ne govore o bilo čemu i uzrokuje mnoga pitanja, to bi trebalo biti detaljno rastavljen.

    Zavjesa za jednu stranu za kuhinju i spavaće sobe - savršeno rješenje

    Tako:

    • Jednostrane zavjese - što jest. Kao definicija zavjese, padaju na jednu stranu. Ali uklonite tradicionalnu traku zavjese nije opcija. Potrebno je pokriti gornji dio suprotnog ruba, izvorno ga je zarobljavao. Nadležna raspodjela akcenti će napraviti zavjese za jednu stranu za kuhinju ili spavaću sobu - gnjev unutarnjih poslova. Opcije su krpe puno i pažljivo proučavaju problem prije odabira.
    • Stil jednostrane zavjese - baza interijera. Svrha prostorija i odabranog stila je važno odabrati boju tkanine, stila, broja slojeva. Dakle, za dnevnu sobu u anaturnu, moderno, tkanine na prozorima treba biti teška, luksuzna, s dva platna - til i porter.

    Zavjesa za jednu stranu za kuhinju i spavaće sobe - savršeno rješenje

    Svakom od njih lijepo su se spustili na jednoj strani, nosač na strehe treba biti težak. Za to se koristi fiksna traka za kuku.

    • Provence, zemlja ukrašena jednoslojnim nosačima. Najbolja opcija će biti lambren jedan način. Odabir boja i struktura je važan - sitem, lana ili sunce boja svila je za njega. Minimalizam, high-tech pozdravlja svijetlo bijele tulipane, zajedno s valjanim zavjesama na prozoru. Glavni naglasak bit će tkivo na krilo - organzu ili rešetka samo omekšajte strogost stila.

    Ako vlasnici stana nisu jaki u određivanju stila ili posebno stvaraju, oni se ne planiraju, slijede kanone klasika - boja je odabrana na zidove, različito od njega za nekoliko tonova, veličina je usmjerena na visinu stropova, struktura tkanine je opcionalna. Zavjese su unilateralne za dnevni boravak u modernom stilu lagane nijanse i prirodne kvalitete - izvrsno rješenje.

    Članak o toj temi: Dimnjak za plinski kotao: uređaj, dizajn, promjer

    Zavjesa za jednu stranu za kuhinju i spavaće sobe - savršeno rješenje

    Odabir jednostrane garande

    Vizualno zamisliti kako će se jedna ili neka soba izgledati u dizajnu platna s jedne strane, dane su preporuke za dizajn svake sobe u stanu ili kući u nastavku. Tako:

    Dnevna soba

    Neovisnost od stila, zavjese na jednoj strani prozora, od žlijezda tkiva, raspoređenih na kruti zatvarač, opciju Win-win. Stvoriti višeslojnu lambrequin ili til. Nalazi se unutar otvora prozora ili nešto ispod prozora.

    Zavjesa za jednu stranu za kuhinju i spavaće sobe - savršeno rješenje

    Dnevna soba

    Izvrsna opcija je jednostrana zavjesa u stilu macrame - tanke pletene tkanine pamučnih niti. Prikupljeni na jedan način na koji će istaknuti stil modernog u seoskoj kući. Na velikim prozorima ili u dnevnim sobama s dvostrukim svjetlom - izgleda u kraljevskoj.

    Spavaća soba

    Tradicionalno, soba je dizajnirana za privatnost i mirnu zabavu bez distribucije vanjskih čimbenika - snažnu sunčevu svjetlost, toplina. Prema tome, tkanina je gusta, bez lumena, tamna. Brown zavjese na jednoj strani - savršeno rješenje.

    Zavjesa za jednu stranu za kuhinju i spavaće sobe - savršeno rješenje

    Općenito, u spavaćoj sobi s balkonom - jednostrano platno je prikladno, kao i nitko drugi. Primijećene su sve želje - besplatni i kvalitetni poklopac. Spavaća soba zahtijeva prirodne tkanine ili barem njihovu imitaciju.

    Uz visinu stropova standardne vrijednosti - u 2,5 m, odaberite jednostrane zavjese za spavaću sobu na pod ili čak ispod razine. Niski stropovi s takvim platnama će se smanjiti, dakle, oni skupljaju visinu ispod prozora i samo. Ako visina premašuje uobičajene parametre, onda su kratke zavjese neprikladne, ali dugi prostori su još izduženiji - potrebna je zlatna sredina. Uravnoteženje spavaće sobe pomoći će instalaciji vijenca ispod otvora prozora.

    Zavjesa za jednu stranu za kuhinju i spavaće sobe - savršeno rješenje

    Kuhinja

    Koristite zavjese u kuhinju za jednu stranu je vrlo praktična. To je osobito dobro kada je prozor susjedan radnom području. Prilikom uređenja kuhinjskog prozora s uobičajenom opcijom, vrpca je prljava, stalno je navlažena.

    Članak na temu: Kako odabrati prikladan dizajn interijera?

    Učvršćivanje streha s jednom oštricom spasit će hostesa od svih ovoga - procesi neće napustiti trag na platnu, koji se nalazi na štednjak koji nije blizu.

    Zanimljiva je mogućnost korištenja jednostrane zavjese u kuhinji u obliku lambrekina. Zaključavanje, u tradicionalnom razumijevanju ne pojavljuje - bend tkanine je namotana na strehe, oblikovani su se čuvari i fiksirani s ograničenjima šipke. Rub lambrekina visi s jedne rubne kravate. Jedan takav ne može biti u mogućnosti biti web - potrebno je dodatni sloj u obliku tila ili valjane zavjese.

    Zavjesa za jednu stranu za kuhinju i spavaće sobe - savršeno rješenje

    Pribor

    Naravno, to su prvenstveno dekorativni tkani pickup fiksirani na jednom od zidova. Oni su izabrani gotovo neprimjetni, ili, naprotiv, objavljeni - oni su oni pristojan element ukrasa prozora. Osim toga, koriste sljedeće mogućnosti, a ne manje dostojno:

    1. Upletene oštre. Dobro je dripiti prirodne tkanine. Oni su vezani s lukom ili isprepleteni. Važno je da se boja ne ističe previše na pozadini web - jedan ili dva tona, više.
    2. Lanci. U kombinaciji s metalnim strehom, predstavljaju jedan ansambl. Debele opcije nisu prikladne za bilo koje tkiva, tanke čak i za til.

      Zavjesa za jednu stranu za kuhinju i spavaće sobe - savršeno rješenje

    3. Gumbi. Obojeni ili zanimljivi oblik prihvatljivi su u dječjim sobama, s naglaskom na svrhu prostora.

    Nekonvencionalan podizač će postati cvjetni kauč koji se nalazi na željenoj strani otvora prozora. Ostaje samo napraviti petlju na zavjesi i pažljivo pomicati rub, zakačiti tkaninu na postolju.

    Pogledajte video dizajn

    Bez obzira na zavjese s jedne strane za spavaću sobu, kuhinju ili dnevni boravak, odaberite tkaninu, pribor i zatvarači trebaju biti u želji. Harmonija s interijerom je važna, ali ako dizajn ne uzrokuje zadovoljstvo, to će morati promijeniti - platno je ne na mjestu, će se ranjivati ​​sa svime u stanu ili kući. Požurite s izborom nije vrijedan promišljen pristup kvalitete.

    Članak o temi: Dizajn kombinirane kupaonice. Moderan i organski!

    Čitaj više