String za zavjese - jednostavno stropne strehe

Anonim

String za zavjese - klasično vrijeme. Tako možete okarakterizirati niz strehe, što je opet u trendu i interes za koji se nedavno značajno povećao i odredio ih kao jedan od najpraktičnijih i funkcionalnijih za zavjese.

Minimalizam je stil u kojem se string strehe za zavjese izgledaju skladno. High-tech stil može predstaviti žičane zavjese neobično relevantne i elegantne. "Što je više jednostavnije, skuplji je" idealan izraz koji možete opisati vanjsku sliku i praktičnu komponentu žica zavjesa.

Dizajneri su doslovno dali žice u drugi život, istaknuli su njihov minimalizam i dao je ne nepovoljnom položaju (kao što se smatralo tijekom vremena restrukturiranja) i dostojanstvo. Jednostavno su renimirani tako što su napravili najelegantnije vijence za zavjese.

Zavjese su pričvršćene na vijenac, koji ima neobičan pogled - pogled na niz rastegnut. Ogromna prednost da bude određena vrsta zavjesa toliko je popularna na tržištu tekstilne robe i pribora, njihova skladljivost i kompatibilnost su praktički sa svim vrstama dizajna stilova i smjerova. Mogu smjestiti bilo koji interijer: od stambenih prostora do loggia i balkona, čak ni niša nisu prepreka za njih.

String za zavjese je savršena opcija kada je potrebno usredotočiti se na tkaninu, naglasiti milost materijala, njegove prirodne ljepote. Žireči, držeći svilene zavjese i zavjese iz organske ili tafleete izgledaju sjajno.

String za zavjese - jednostavno stropne strehe

Prednosti string Karnis

Što jednostavno može privući? Što čini niz vijenca popularnih i popularnih? Ogroman broj pozitivnih točaka je određivani čimbenik.

  • Kompaktni dizajn. Minimalno zauzeto mjesto, lakoća vezanja. Zar ne želiš ovo?
  • Niz vijenac je neprimjetljiv detalj interijera. Sva će se pozornost usredotočiti na "bestežinske" zavjese, koje izgledaju u zraku.
  • Žice za svaki ukus. Mogu biti bilo koje boje i bilo kakve premaze. Možete ih odabrati u zlato ili platinastoj boji, bakrene ili srebrne nijanse zadovoljit će sve nestandardne želje. Pristojan izgled je skup.
  • Univerzalnost proizvoda. Stropni ili zidni niti - žice uzimaju sve opcije. Oni savršeno funkcioniraju na bilo kojem području.
  • Optimalna cijena kategorije je najjači adut. Demokratska cijena, podržana popularnom uporabom - eksplicitno i neosporno dostojanstvo.

Članak na temu: Stone vrt staze: od betona, cigle, šljunak, šljunak, pločice i ne samo (40 fotografija)

String za zavjese - jednostavno stropne strehe

Glavne značajke

String Eaves imaju nekoliko značajki u svojoj strukturi, od kojih svaka nosi svoje funkcionalno i semantičko opterećenje, tako da je vrlo važno izraziti akcente na najvažnije točke.

  • Niz je vrlo tanak, ali trajan čelični konac je temeljni dizajn element. Izgled je identičan glazbenom nizu, osobito gitari.
  • Kabeli za pričvršćivanje su strop, zid, pa čak i u niši.

Niz se može rastegnuti:

  • u blizini prozora;
  • između suprotnih zidova (ova opcija će okrenuti zavjese na zaslonu ili particiji);
  • Na nagnutom zidu potkrovlja;
  • Između zidova koji nisu apsolutno paralelni.

Niske i kompaktne prostorije su organski uključene u unutarnje strehe - oba stropa i zidna montirana. Stropni zid cornices - savršena opcija za prozor. Promijenite stare strehe na stropni string, a vi ćete primijetiti kako će novi videozapis ažurirati unutrašnjost. Osim toga, stropne suspenzije značajno povećavaju visinu prostorije.

  • Nosači, držači, čeljusti - dodatni elementi dizajna, važan komad za pričvršćivanje kabela.
  • Vrlo raznolike udaljenosti (duljina streha iz niza može biti vrlo impresivna, čak i pet metara za njih nije granica).
  • Broj kabela može varirati, au nekim oblicima, strehe tri žice su savršen pogled. Nizovi su lako obrezani škarama za metalnu nit, jednostavno rezani običnim nametanjem.

Vijeće

Nemojte žuriti da podredite višak niza. Bolje je ne žuriti i pokušati prevrnuti višak u obliku prstena, koji nakon što skromno ojačam stranu.

  • Nizovi su vezani uz posebne kuke ili kopče.
  • Premaz može biti bilo koji - od skromnog čelika do luksuznog zlata, nalik na berbarskih ukrasa.

String za zavjese - jednostavno stropne strehe

Proučavamo značajke rada

Niz je nezahtjevan detalj interijera, ali ne i univerzalan. Želite li stvoriti savršenu sliku vašeg interijera? Zatim obratite pozornost na sljedeće preporuke i praktične savjete, oni će svakako pomoći organizirati desne akcente na elemente i pribor.

  1. Samo lake tkanine su pogodne za žičane zavjese. Na primjer, šifon zavjese u spavaćoj sobi, zavjese u dnevnom boravku, veo u vrtiću ili u spavaćoj sobi izgledaju sjajno na nizu. Čak i Jacquard, ali lagana verzija, uzmite žica zavjese. Nisu iznimka i saten, pamuk - bilo svjetlo tkanine. Ni u kojem slučaju nemojte objesiti na nizovima teak ili tapiserije zavjese. Sve ćete pokvariti: niz će se definitivno odoljeti u vezi s nemogućnošću da zadrži masu tekstilne platne.
  2. Želite li klasične zavjese? Dopušteno je, ali pod uvjetom da će kabeli biti rastegnuti u dva reda. Samo dvostruki kabel je sposoban zadržati dovoljno znojnih zavjesa. Sanjaš o lambrenu, ali ne želiš odustati od zavjese u obliku žica? Nema razloga za zabrinutost. Tri reda kabela - i pitanje je riješeno.
  3. String Cornis je pogodan za sve površine. To znači da proces instalacije neće dodati poteškoće i nevolje. Ali, kao u svakom pravilu, postoji iznimka. Nemoguće je instalirati nizove na stropove, jer će brd doprinijeti punkciji napeta tkanina i unosa zraka. Stropne strehe i suspendirani strop - "Smjesa za stvrdnjavanje". Vrlo dugotrajan proces - popravljanje niza na suspendiranom stropu. Poteškoće se sastoje u sposobnosti stropa da se spase pod težinom tkanine. Ponekad čak i srednje tjne tkanine mogu biti kritične za sve vijence.
  4. Žica zavjese na prozorima pravokutnog oblika vrlo su povoljni ili ako su otvori prozora dovoljno široki.
  5. Raznovrsni sustavi napetosti. Raspon žica je vrlo bogat tipovima pričvršćivanja i napetosti sustava. Prije kupnje string sustava, pročitajte značajke dizajna, pročitajte upute za dodjelu, ocijenite stropne strehe i naučite kako podesiti snagu niza.
  6. Metalni niz je ranjiv. Kao i svaki metalni proizvod, oni su podložni koroziji. Režim temperature je nestabilan? U sobi je povećana vlažnost? Tada se nizovi moraju obložiti antikorozivnom tvari.

Članak na temu: Ispravno naplaćujete akumulator

Najvažnija stvar je da je ultrathin kabel neće slomiti vizualnu percepciju, a proporcije sobe će biti u skladu sa standardima i pravilima. Snaga string streha u njihovoj jednostavnosti, zbog toga su čak i sposobni omesti pozornost od dodatnih elemenata unutarnjih poslova, usredotočiti se na zavjese.

Čitaj više