Brandirani temelj za gipsanu ploču i samostalne smjese

Anonim

Obje komponente suhozida su higroskopni. Bez posebnih aditiva, GLC apsorbira čak i molekule vode koje lebdeći u zraku će nabreknuti i uništiti. Kako bi se zaštitili od vlage, smanjili potrošnju boje i ljepila, stvaranje ujednačenog premaza koristi se temelj za suhozidom. Veliki izbor skladatelja za različite uvjete proizveden je od strane Knauf. Na temelju PVA ljepila možete napraviti mješavinu vlastitim rukama.

Brandirani temelj za gipsanu ploču i samostalne smjese

Završna obrada suhog premaza prije kita

Brandirani temelj za gipsanu ploču i samostalne smjese

Gips

Gipsana ploča se široko koristi kao suha žbuka. Plahte imaju ravnu glatku i čvrstu površinu. Stoga, mnogi ljubavnici imaju pitanje, bilo da je potrebno za prajner suhozida. Bilo je zainteresirano za moj prijatelj kad smo se pripremali za sijanje zidova u njegovoj kući.

Gips ima antiseptički učinak i gljivica u njemu neće početi. Površina GLC je glatka, samo večera samo zglobove i glave vijaka. Izrada temeljnog suhozida potrebna je kako bi se poboljšala kvaliteta premaza i trajnost najokrućenije žbuke.

  1. Porozna površina lista je ojačana.
  2. Gibroskopski materijal je zaštićen od apsorpcije vlage.
  3. Poboljšana je adhezija suhozida s drugim materijalima.
  4. Smanjena potrošnja boje i ljepila.
  5. Ako je prajmer suhozida ne radi, stara tapaka će biti uklonjena zajedno s površinom GLC.
  6. Samo-tapkanje kape pod kit će početi hrđati i korozija će uništiti gipsa. Redhead mrlje ispadaju na površini.
  7. Gloss boje i tapeta će biti obojeni. Različite teksture gipsane ploče i kit, drugačije apsorbira ljepilo i boju.
  8. Životni vijek trajanja završetka bit će znatno kraći, a zidovi će biti odvedeni za pucanje.

Vadik je imao pitanje, bilo primitivne gipsane ploče s polege. Kada držite plahte izravno na zid, pokrili smo početnu opeku. To je poboljšano adhezijom s ljepilom pod GLC. Sami plahte su pripremljene s suprotne strane kad su jebeno suha žbuka na okviru. Kondenzat se može formirati između gipsane ploče i zida. Koristio je primer Knauff. Duboko prodire u materijal i dobro štiti od vlage.

Članak o toj temi: Kako napraviti hammock s vlastitim rukama

Brand za prateru na akrilnoj osnovi ima široku uporabu

Brandirani temelj za gipsanu ploču i samostalne smjese

Svlačionica za suhozidom

Akrilni temelj je savršen za rad s gipsanim pločama u svim fazama. Nanosi se unutar i izvan. Sigurno je čak i za sobe i spavaće sobe. Radije radim s kompozicijama Knauffa. Možete uzeti temelj drugih proizvođača, ali ne štedite i kupujete jeftine materijale sumnjive kvalitete na tržištu.

Akrilna smjesa prodire duboko u list i štiti je od vlage. Suši se u roku od 4 sata, nema snažan miris. Koji je sastav impregnacije prikladan, možete pogledati naljepnicu. Za Vadik, uzeo sam lagano slikan premaz. Nijansiranje omogućuje pridošlica da vidi ujednačenost premaza i moguće preskakanje.

Koristili smo Primer za GLK:

  • Prije odlaganja zglobova i glava za zatvaranje;
  • nakon svakog sloja kita i skidanje;
  • Kada se pripremaju ispod boje i lijepljenja pozadine, primijenjeni su 2 sloja.

Prajmer poboljšava adheziju. Stoga će kit zadržati čvrsto i dugo vremena. Slikarstvo potrošnja je manje i leži s tankim slojem s jedinstvenim sjajem. Lječnik za pozadinu manje se apsorbira u gipsanu ploču.

Možete primijeniti tassel. Koristim ga za uglove i rubove. Ostatak prostora pokriva se s kraskopulturom. Prijatelj je radio kao valjak.

Koji je sastav za impregnaciju suhozida dostupan za samozadovoljstvo

Brandirani temelj za gipsanu ploču i samostalne smjese

Prajmer za gipsanu ploču

Moj prijatelj može priuštiti visoko kvalitetne skupe materijale. Ali sjeća se kako smo radili popravak od naših ekonomičnih tema. Stoga je pitao kakav sastav možete sami stvoriti, a za neke prostorije je primjenjivo.

Za suhe sobe s dobrom ventilacijom može se napraviti univerzalni prajmer na temelju PVA ljepila. Može se kupiti u građevinarnicama. Stationik ima mnogo aditiva, uključujući okuse i znatno skuplje. Tada se PVA razrijedi na pola s vodom. Da biste stvorili izdržljivi film, možete dodati do 5% većine CMC tapeta. Bolje je sastaviti s kućnim plavom bojom, ali njegov volumen ne smije prelaziti 0,5%.

Članak na temu: kamena kupaonica sudoper

Čitaj više