Kako popraviti stropne strehe za obične i rastegnute stropove?

Anonim

Stropne nadstrešnice se odlikuju niskom cijenom, posjeduju očite estetske prednosti, pogodne za različite vrste zavjesa i mogu prerušiti nedostatke na zidu ili pozadinu. Prije popravljanja stropnih streha potrebno je provesti brojne pripremne radove, a zatim će rezultat biti uredni, a pričvršćivanje je pouzdan. Takav dekor je optimalan za prostorije s niskim stropovima. Paneli koji se vode izravno iz stropa vizualno povlače visinu zidova, dajući unutrašnjost milosti i dodatnog prostora.

Kako popraviti stropne strehe za obične i rastegnute stropove?

Kako izračunati duljinu na temelju oblika gradnje?

Za proizvodnju stropnih streha koristi se plastika, manje često aluminij. Modeli se karakteriziraju povećana fleksibilnost, mogu se sastojati od nekoliko redova. Takve karakteristike omogućuju vam da eksperimentirate sa slikama, ansamblima, povećati njihovu složenost zbog višeslojnih slojeva. Gume mogu biti vrlo jednostavne ili s magnetnom oblogom koja se usklađuje s zajedničkim dekorom. Ekstraly Pogledajte vijence s naizmjencem, omogućuju vam da odvojite otvor prozora i osigurati nesmetano funkcioniranje prozora.

Ispravite duljinu proizvoda je vrlo jednostavna - samo trebate dodati 40 cm na duljinu prozora. Ako se koriste zavjese iz vrlo gustog i rasutog tkiva, možete dodati još malo više, tako da zavjese neće ometati otvaranje prozora i vrata balkona ako jest.

U slučaju kada pričvršćivanje streha do stropa podrazumijeva istodobno uređenje dvaju prozora na kratkoj udaljenosti od drugih, 30 cm dodaje se duljini otvora prozora.

Vijeće

Ako je vijenac fiksiran na strop, povlači se iz zida najmanje 15 cm, formira se posebna niša, u kojoj će se prozori ili žrtava otvoriti, bez ometanja obrasca slike.

Kako popraviti stropne strehe za obične i rastegnute stropove?

Jednostavna instalacija gornjeg vijenca

Prije pričvršćivanja stropnih streha potrebno je pripremiti radnu površinu. Strop se mora očistiti i - u slučaju hrapavosti - poravnati. Ako postoji stropni plint, morat će se smanjiti.

  1. Prvo se nanosi oznaku, mora biti jednako na obje strane prozora. Banzing obloge na autobusu vrijedi unaprijed, nakon instalacije sustava, bit će kompliciraniji.
  2. U sljedećoj fazi rupe su izbušene u povećanju ne više od 60 cm (ako je zavjesa teška, korak bi trebao biti manji). Nakon toga, vijenac mora biti fiksiran na strop s nokatom za nokte.

    Vijeće

    Ako je plastika vrlo mekana, preporuča se položiti s metalnim pločama, koje se nalaze na stražnjoj površini gume.

  3. Posljednji korak je voziti kuke i instalirati čepove.

Članak na temu: Ironka s vlastitim rukama (crteži i fotografije)

Da biste priložili Cornis na strop suhozida, morat ćete koristiti posebne tiple, koji su zgnječeni s pogrešne strane materijala i osigurati pouzdanu fiksaciju.

Kako popraviti stropne strehe za obične i rastegnute stropove?

Značajke fiksacije vijenca do strije na stropu

Suprotno na popularnom uvjerenju da se stropne strehe na rasteznom materijalu nisu instalirane, još uvijek postoji moguće korištenje struktura. Samo trebate razmišljati o ovom trenutku prije instaliranja stropova.

Drvo se montira na osnovnu ploču od stropa, jednaka duljini dimenzija budućeg vijenca. Na materijalu potrebno je instalirati prstenove, koji tada pomoći u osiguravanju dizajna uz pomoć vijaka. Zatim se stropovi rasteže, a vijenac je instaliran na željenu lokaciju.

S rastegnutim stropovima, dizajn možete pričvrstiti na horizontalnu površinu s skriven način. U tom slučaju, stropni materijal će biti izvan zida, ali iz posebnog bara, a tkanine će se izravno ispustiti "iz stropa".

Ako je rastezni strop u sobi već instaliran, držač će morati koristiti zid.

Kako popraviti stropne strehe za obične i rastegnute stropove?

Je li moguće popraviti stropne strehe s ljepilom?

Zahvaljujući modernim tehnologijama, možete učiniti bez rupa u stropu i pričvrstiti dizajn s tekućim noktima. Inovativni razvoj jamče dugoročnu i pouzdanu fiksaciju.

Visokokvalitetna kvačila moguća je samo pri pripremi baze, čišćenja od stare boje, izravnavanje hrapavosti. Površina je tla, baza proizvoda se provjerava na suhoću. Tekući nokti se primjenjuju na bazu podataka "zmija", a zatim je glavni vijenac pritisnut silom do stropa. Ako trebate malo podesiti položaj gume, ona se pomakne, bez skidanja stropa.

Ljepilo je uhvatio nakon 15-20 minuta, ali potpuno suši za nekoliko dana. Sve to nije potrebno testirati snagu strukture, pokušavajući ga premjestiti s mjesta, to će samo dovesti do unosa zraka pod proizvod i smanjenje stupnja fiksacije.

Kako popraviti stropne strehe za obične i rastegnute stropove?

Izlaz

Slijedeći ove upute i pravila, možete samostalno popraviti stropni sustav i napraviti otvor prozora u takvom stilu, u kojem želite. Ako je razumno pristupiti izboru tkiva, ne možete brinuti o snazi ​​sustava čak i kada koristite višeslojne strukture.

Članak na temu: Kupaonica 2 četvornih metara. m. - male tajne uspješnog dizajna

U nedostatku minimalnih vještina za rad s alatima, proces je bolji povjeriti profesionalce, pomoći će uštedjeti živce, agente i integritet stropa.

Čitaj više