Savjeti za dizajnere po izboru zavjesa na kapetarima za kuhinju

Anonim

Praktični modeli zavjesa na kamionom prikladni su u svakoj sobi i, prema tome, u kuhinji. Budući da je soba funkcionalna, jednostavnost u zatvaranju otvaranja pogodna je jer je nemoguće za način - prstenovi se slobodno premještaju, bez prianjanja. Ipak, utilitaristička svrha kuhinje ne postaje preduvjeti za strogost ili asketizam - soba je nužna i važno je ukrasiti, a zavjese za mazivu privlačne su neobično. Nego biti vođen pri odabiru je opisan u nastavku.

Savjeti za dizajnere po izboru zavjesa na kapetarima za kuhinju

Originalne zavjese na chaliver

  • Značajke zavjesa na šampima ručno
  • Vrste luphertova

    Da biste ispravno odabrali zavjese na Chamoches u kuhinji, važno je odlučiti za prstenje. Oni su donekle i klasificirani sljedećim vrstama:

    Savjeti za dizajnere po izboru zavjesa na kapetarima za kuhinju

    1. U veličini - velika i mala. Od koliko povećana unutarnji promjer ljubavnika, odabrao je cijevi od vijenca, izrađene od raznih materijala, manje od sekcije prstena za 2-3 cm, bit će naglašeni samo standardni otvori. Uski i mali prozori su ukrašeni odgovarajućim.
    2. Materijalom za proizvodnju materijala - plastika, metal. Prvi izdržati svjetlo tkanine - til, svila, saten. Drugi - ukrasite guste materijale. Ako pokupite, naprotiv, portir će se protezati pod težinom i otkriti dijelove tkanine naknadno raspršene.

      Savjeti za dizajnere po izboru zavjesa na kapetarima za kuhinju

    3. U boji. Zavjese za zavjese predstavljaju bogatu paletu ako se izvodi samo iz PVC-a. Kontrast s ton tkivom odabrano je samo ako čine ansambl s vijencem. Metal, u pravilu, izrađeni su u kromiranoj verziji, pozlaćenoj ili mat. Za njih i odgovarajuća tkanina je teška, prirodna, monofonija.

    Savjeti za dizajnere po izboru zavjesa na kapetarima za kuhinju

    Odvojeno, treba reći o strehama. Oni su standardni - s jednom ili dvije šipke, s nosač na zidu, ili strop, koji izgleda još moderniji u kuhinji dekor. Izveden iz bilo kojeg materijala - metala, plastike, drva. Važno stanje - površina šipke pažljivo je obrađena tako da se pojave prepreke u smjeni.

    Članak o temi: Popravak ventilatora grijača

    Kako odabrati tkaninu

    Kuhinja - aktivna soba. Postoje vlažni procesi, testirani su mirisi, ponekad ne uvijek ugodni. Tekstil ih često apsorbira i ne tolerira vlagu. Stoga je odabrana odgovarajuća praktična tkanina:

    • Lako je skrbiti.
    • Ne upija mirise.
    • Oznaka.
    • Brzo sušenje.

    Savjeti za dizajnere po izboru zavjesa na kapetarima za kuhinju

    Ova obilježja odgovara Tullu, svilu, atlas. Lambonen na kleštima za kuhinju male duljine, valjani poliester zavjese s dodatkom pamučnih niti.

    Kuhinja Mogućnosti

    Da biste odabrali prave zavjese u kuhinju, važno je uzeti u obzir njezine značajke. Važnu ulogu igra soba prostorije i kuhinjski izgled - veličina prostorije, visina stropova, mjesto i oblik prozora. Opcije su sljedeće:

    • Standardna soba s prozorom u središtu zida i niskih stropova, ukrašena do ruba prozora, rjeđe prije sredine. Višeslojni dekor će dodijeliti otvaranje, čine ga Center Cuisinom.
    • Uski otvori koji se nalaze s radnom površinom - sudoper, štednjak, ne smije se grijati platno na podu, jer, prije svega, nije higijenski - jedan dio će biti stalno zagađen. Drugo, otkrijte zavjese u svojoj punoj ljepoti neće raditi. Lambrequini su prikladni tamo.

      Savjeti za dizajnere po izboru zavjesa na kapetarima za kuhinju

    • Prozori na suprotnom zidu s radnog područja. Idealno rješenje za vježbanje zavjesa na grčevima za kuhinju bilo koje duljine i materijala. Ako imate blagovaonicu pored, onda se štand osigurava u skupu restoran.

    Svaka otvorenost je lako uređena i nije potrebno organizirati obnovu prostora. Nekoliko savjeta od prodajnih asistenata riješit će problem nestandardnih prostora.

    Boja tkanine

    Usredotočite se na savjet psihologa, odabirom buduće boje, ali nitko nije otkazao jednostavna pravila previše:

    1. Bež, pješčane ili smeđe nijanse, osvajanje u bilo kojem unutrašnjosti i stilu.
    2. Zavjese u kuhinji trebaju se razlikovati od nijanse zidova, inače će se izgubiti.
    3. Svijetle monofonske zavjese pobijedile su apetit - pokazala se znanstveno.
    4. Žuta ili zelena, privući, bezbožavati, umiriti.
    5. Kompatibilnost - sloj laganog tila i gustih tamnih zavjesa - uvijek relevantni.

    Članak o temi: Slika WC-a - elegantni detalji vašeg interijera

    Savjeti za dizajnere po izboru zavjesa na kapetarima za kuhinju

    Brown NiNT model

    Razmotriti i stil. Minimalizam ne tolerira cvjetne ruže, za razliku od zemlje ili Provance. High-Tech će preferirati stanicu ili asimetrične pruge. Klasični dizajn je dobar u tkanim uzorcima kada crtež nije odvojen bojom, već tekstura.

    Značajke zavjesa na šampima ručno

    Učitelju, detaljno ispituje tvorničke sorte zavjesa u kuhinji, dođu do zaključka da je rad jednostavan i kod kuće. Brzina Scribble na pisaćem stroju je potrebno. Postoji nekoliko pravila izrade neovisnog rada koji se ne razlikuju od profesionalnog:

    Savjeti za dizajnere po izboru zavjesa na kapetarima za kuhinju

    • Pomoću trake za zavjesu. Široki bend, fiksiran unutar tkiva, zadržat će niti, ne dopuštajući im da pale na mjestu izreza pod lumesom. Osim toga, takav inset će napraviti gornji rub održivi ukus, za razliku od tkivne trake.
    • Važno je odabrati prstenje za željeni broj nabora - mali će odgovarati snažnu draperiju, velike za luksuzne valove. Ali uzeti u obzir važnu značajku - prevelike udaljenosti od prstena do prstena, ne gledajte na bilo koji tkanine. Optimalna opcija je 7-10 cm. Broj krede je uvijek i 1 rezervni se kupuje kao vježba.

      Savjeti za dizajnere po izboru zavjesa na kapetarima za kuhinju

    • Plastični prstenovi tamne boje kombiniraju se s bilo kojom nijansom platna, ali su instalirane samo na svjetlosne zavjese. Neutralni kromirani naglašavaju bogate tkanine, pozlata ili matirane strehe.
    • Važno je prvo napraviti gornji rub jednog plesa ako su zavjese dvije trake, a tek tada jednaka drugom dijelu , Tada će zavjese postati iste. To se posebno odnosi na tkaninu s uzorkom - često se javljaju inkludiranja.

    Pogledajte video dizajn

    Za zavjese na povelje, ne možete koristiti skrivene tkanine ili sklon snažnom skupljanju. Kuhinja je aktivna i često posjećena, zavjese moraju biti uznemireni više od jednom dnevno i oprati se češće nego vješanje u spavaćim sobama ili dnevnim sobama. Sve te akcije dovode do činjenice da je struktura niti razrijeđena, a platno gube mogućnost.

    Članak o temi: zavjese od dvije boje u modernom dizajnu interijera

    Čitaj više