Kamen i stablo u unutrašnjosti: Prirodni dizajn (34 fotografije)

Anonim

Drvo i kamen danas su najtraženiji materijali u dizajnu prostora. Imitacija pronalaženja u prirodnim uvjetima omogućuje stvaranje skladno uređenog interijera.

Kamena i drva

Što ćemo graditi "džungla"

S uređajem unutarnji sadržaj kuća, apartmani uvijek postavljaju pitanje: Što bolje za korištenje? Kamen, metal, drvo, plastika? Svježe rješenja dolaze promijeniti ideje predloška o dekor i punjenje prostora prostora. Visokokvalitetni elementi dekor koji su se pojavili na tržištu služe kao inspiracija za dizajnere čije su ideje utjelovljene u jedinstvenim projektima.

Unutrašnjost spavaće sobe: Stamper i završna obrada stabala

Mnogi materijali, ali prirodni sada uživaju u velikoj prednosti u odnosu na ostatak. "Boravak u" kamenoj džungli "trebala bi barem djelomično ovako u prirodi" - dizajneri su se pomislili i odlučili zatvoriti život moderne osobe na podrijetlo što je više moguće, počevši od opremanja prostora.

Kamin ukrašen kamenom u dnevnom boravku

Kamen ima izvrsnu toplinu i zvučno izolirane svojstva, odlikuje raznolikošću oblika i uzorka, izdržljiv. Drvo, kao materijal u biološkom smislu, ima prednosti prirodnog drva: može disati, prolazeći zrak u oba smjera, ima toplu površinu, ugodan miris, stvara povoljnu atmosferu u zatvorenom prostoru.

Dekoracija kuhinjskog kamena i drva

Trajni kamen i toplo na dodir drveni su savršeno kombinirani i nadopunjuju jedni druge!

Elegantan izbor

Naravno, trebate razmotriti koji stil vam se više sviđa. Na primjer, moderni stil dopušta samo korištenje prirodnih detalja dekor u unutrašnjosti, ali im ne daje preferencije. Ali bez drvenih i kamenih varijacija, ako se odabere ruralni stil zemlje, uopće neće raditi.

Dnevni boravak: kamen i drvo

Netko preferira da vidi metal u modernom interijeru, hladan sjaj čelika u korijenu mijenja sastav dizajnerske linije, ali čak i ovdje bez drvenih baubles ne može učiniti.

Željezo High Tech je dekor s karakterom, preferira mlade i ambiciozne ljude.

Metal i drvo u unutrašnjosti

Također volimo metal, osobito u obliku kovanica za zvonjenje, ali odaberite kamen i drvo u unutrašnjosti vašeg doma. To je prirodno, lijepo, a ako i kušate ... stil je važna stvar u takvom stvar. Malo mašte i mašta - a vaš dom može se promijeniti izvan prepoznavanja, naravno, na bolje.

Dnevni dizajn s kamenom i drvenim trimom

Varijacije kamena

Kada završite unutrašnjost, koristi se: okrenuti i koraljni kamen, vapnenac, šljunak, lažno panel, cigla. Primijeniti i više isključivo: malahit, lapis, jasper, mramor, granit, tuf, porfir, škriljevca, kamen travertine. Najekonomičniji način je korištenje dekorativnih ploča stiliziranih pod prirodnim, koje su izrađene od jeftinih betona i jednostavnih punila s dodatkom pigmenata za bojanje.

Dekoracija dnevnog boravka brušenje kamena

Kamen je iznimno prikladan u hodniku, predvorju i izravno na ulaznim vratima - tako da je ton postavljen na cijeli unutarnji prostor, a vrsta se ispadaju više moguće. Uz to, opremljena je dvoranama i sobama, spavaćim sobama i kuhinjama, bazenima i kupaonicama, svugdje je prikladna: na zidovima, katu, stropu, pripravak može biti veliki ili mali, u obliku pojedinih stavki. Kada završite kamin, možete uzeti kontrastne materijale u boji kako biste naglasili ili odabrali dio susjednog zida.

Glavna stvar nije pretjeravanje stana ne izgleda kao špilja.

Kamen i drvo u dizajnu dnevnog boravka

Mramor i granit se često koriste u uređenju kuta, velikih dvorana, kupaonice, čine zidove, stupove, podove, umivaonici, countertops, granice. Neobično lijep crtež na kamenom rezu čini ih jedinstvenim, a glatka površina će dodati nagovještaj profinjenosti u unutrašnjost.

Članak o toj temi: Značajke dizajna rasadnika za dvije djevojke (+35 fotografija)

Kamen i drvo u uređenju dnevnog boravka

Kamenčići su odvojeni kuhinjskim pregačama, kamina, kat - samo zonna. Ovi minerali su posebno dobri, savršen uz more ili rijeku, osjećaju se u kupaonici, gdje se vrši vodeni element, neophodan je tamo gdje postoji potreba za istaknuti dio prostora ili istaknuti odabrani stil. Šljunčani mozaik dvije nijanse izgleda najzanimljivije.

Kamen i drvo u uređenju dnevnog boravka

Zidarstvo

Polaganje cigle (ili njegova imitacija) postala je posebno popularna danas. To čini bilo koji prostor bilo koji prostor, neophodan pri dizajniranju zona stubišta, koridora i predvorja, izgleda učinkovito ako je fragmentarni, ne u cijelom zidu, u kombinaciji s dekorativnom žbukom.

Cigla polaganje sa svjetlosnim učinkom antike je dobar način za nagrađivanje srednjovjekovne jednostavnosti.

Kamen i drvo u dizajnu kupaonice

Ako ste impresionirani industrijskim stilom, bilo koji grubi zid će odgovarati za dizajn, ovdje glavna ideja je bez uljepšavanja, te u iskonskom obliku. Nije loše s opekom je uz metal, osobito hladno hladovinu, kovan namještaj, lusteri stilizirani ispod starih dana.

Dekoracija kamene kuhinje

Polaganje prirodnog kamena - u duhu feudalnih vremena. Globalna opcija je najpovoljnija, to je način na koji je stvoren zanimljiv crtež, što nije "komeprika", želim ga opet i opet razmotriti. Zidovi u ovom slučaju i cijela soba izgledaju temeljito, stvoren je osjećaj snage, pouzdanost.

Kameni zid u unutrašnjosti kuće

Uvijek možete "igrati" s bojom, napraviti naglasak na kontrast ili pokupiti materijal ton na ton, eksperimentirati s teksturom, dodijeliti vizualno pojedinačne zone ili sakriti nerazumljivo. Nedostaci blokova - visoka cijena, posebni zahtjevi za površinu.

Savjet: Uz malu sobu, bolje je odvojiti samo dio zida, inače će izgledati nezgrapno, a interijer je u cjelini preopterećen.

Dnevni boravak s trim kamenom i drvom

Umjetne pločice - Razrjeđivači, pluća, za razliku od blokova, osigurava mnoge mogućnosti za korištenje kamena, one su instalirane bez poteškoća. Lakly izgleda dobro s njegovom ugodnom plaštom teksture - jednostavno i ukusno. Tuševi su postali moderni za ukrašavanje minerala različitih oblika, ispadaju zanimljiv sastav "a la grot".

Članak o temi: Interijer hodnika: boja i dizajn (+30 fotografija)

Kamen i drvo u unutrašnjosti kupaonice

Kositar, staklo? Drvo!

Stablo u unutrašnjosti je stepenice, podovi i stropovi, vrata i nadstrešnice, prozori, namještaj i zanimljive dizajnerske trivijalnosti. Ako ne kušate metal i plastiku, ali duša je sve "živi", prirodan, odaberite stil zemlje za koje biljke u bilo kojem obliku, biti to drvna debla ili polje cvijet je omiljeni element dekor. Ne mogu bez prirodnog elementa stila chalet sa svojom rustikalnom jednostavnošću i atmosferom planinske šume, drveni ovdje, naravno, u čast.

Kamen i drvo u unutrašnjosti kuće

Za ekskluzivni interijer - parket - parket bakuri, komoda i mahagonija ormarića, vanjske i zidne obloge Balau, ljestve, parket iz IPA-e, dekorativni pribor, zidne panele, podne premazi, bambus particije ...

Kamen i drvo u unutrašnjosti dnevnog boravka kod kuće

Voda, kamen, ogledala su element kupaonica. Međutim, ne samo mineralni elementi dekor ne mogu osjetiti ovdje u tsaristi, već i drvu, koji je odvojen podom, stropovima, pregradom. Čak se i sama kupka može izgraditi od stabala debla, u duhu starog srednjovjekovnog baunda, i kako je lijepo biti u njemu! Topla površina površine idealna je za udobnu abluciju.

Rasporedite se kupac kao u srednjem vijeku i uživajte u kraljevskom užitku!

Kamen i drvo u kupaonici

Bolje je koristiti brazilski orah, Balau, Bakuri, crveno drvo, Merbau, bambus u dizajnu. Drvo tih pasmina je iznenađujuće otporan na vlagu, izdržljivo. Kombinacije mogu biti drugačije: u prizemlje - kamen, sve ostalo je drveno (i obrnuto), ili izvorne odvojene površine. Velika harmonija s elementom vodenog metala, može se usredotočiti na zasebne stavke.

Unutrašnjost kupaonica: kamen i drvo u dizajnu.

Složen pristup

Idealna opcija kada drvo nadopunjuje mineral, ali može biti drugačiji kada kameni dijelovi naglašavaju određene dijelove. Kamen u kombinaciji sa stablom je velika mogućnost prostornog prostora. Nijanse boje u ovim materijalima mogu biti mnogo: od mliječne bijele do tamne, čokolade ili gotovo crno, i stoga, i izgledi za stvaranje jedinstvenog dizajna mnogo se otvara.

Članak o temi: Optimalne boje stropova za unutarnju interijeru

Kamen i drvo okrenut prema kaminu

Urbanističke potkrovlje, koji se podrazumijeva strogi-spartanski izgled u kombinaciji s boemskom šikom, formirao je vlastiti stil u kojem će se mjesto i drvene grede i polaganje kamena, čak i sveprisutni metal ovdje biti u velikoj čast.

Kamen i drvo u unutrašnjosti dnevnog boravka

U modi - kontrasti. Dobra kombinacija je lakiran pod i gruba površina kamenih zidova, drvenog stola i kameni perač, mineralna zidana u bež i tamno namještaju, crno mramor i svijetlo drvo, bambus i šljunak, bijeli granit i Wenge, sjajni metal i prirodno drvo.

Kamen i drvo u kuhinji

Izvrsna kombinacija će biti "mineralna zidana u bež tonovima i tamnom namještaju" ili "bambus i šljunak, bijeli granit i Wenge".

I još neki dizajn

Mineral - hladni materijal, blago uklonjen, tako da je dobro u kombinaciji s drugim, stvarajući osjećaj topline i udovolji od povrća elemenata: krznu, vunu, kašmir. Najlakša opcija je zidna tepiha, paneli, palače, jastuci, pahuljasti kariran, ležerno napušten na kauču, imitacija kože na podu. Moguće je da će to biti shaggy lamb svjetiljka, stol s krznama ... ono što dizajneri ne smiju dolaziti danas!

Kamen i drvo u unutrašnjosti dnevnog boravka

Omekšati ledeni ponos kamena u unutrašnjosti će omogućiti predmetima dekor tople drvenaste (bež, smeđe) i sunčevih boja (crvena, narančasta, žuta) i naglašavaju ljepotu - kontrastni cilj, odabir različitih elemenata, koji će pomoći da bilo kakve površine više olakšavaju. Možete koristiti s metalnom željom, prikladno je biti bakreni dijelovi crvenkaste nijanse u lusterima, pribor za namještaj, zidne dekoracije, pribor.

Kamen i drvo u unutrašnjosti dnevnog boravka

Kameni zid i drvo mogu biti obojani, tonirani, podešavanje na glavnu boju prostora, u ovom slučaju samo oblik i tekstura kamena dolazi do izražaja. Isključivo izgleda kao bijeli zid u apsolutno bijeloj sobi s naglaskom na individualne prirodne drvene predmete.

Potrebno je odabrati pravo i dovoljno rasvjete, tako da se ljepota prirodnih materijala ne izgubi, već, naprotiv, pobjednički je istaknut na općoj pozadini.

Kamen i drvo u unutrašnjosti seoske kuće

Možete postaviti panel minerala, zidne niše, strop (tada unutarnji prostor, interijer se značajno mijenja, soba se čini manjim, ali sve više i više zanimljivim). Kamen i drvo se ne događa mnogo!

Video galerija

FOTOGALERIJA

Kamen i drvo u dizajnu dnevnog boravka

Metal i drvo u unutrašnjosti

Dnevni dizajn s kamenom i drvenim trimom

Dnevni boravak s trim kamenom i drvom

Kamen i drvo u unutrašnjosti kuće

Kamen i drvo okrenut prema kaminu

Kamen i drvo u unutrašnjosti dnevnog boravka

Dekoracija dnevnog boravka brušenje kamena

Kamen i drvo u uređenju dnevnog boravka

Kamen i drvo u unutrašnjosti kupaonice

Kamen i drvo u kupaonici

Kamen i drvo u unutrašnjosti seoske kuće

Kamen i drvo u unutrašnjosti dnevnog boravka kod kuće

Kamen i drvo u uređenju dnevnog boravka

Dnevni boravak: kamen i drvo

Kamena i drva

Slike u modernom interijeru: stil i naglasak

Dekoracija kuhinjskog kamena i drva

Unutrašnjost spavaće sobe: Stamper i završna obrada stabala

Kamen i drvo u unutrašnjosti kupaonice

Kameni zid u unutrašnjosti kuće

Stablo i kamen u unutrašnjosti: udobnost i jedinstvo s prirodom

Kamen i drvo u dizajnu kupaonice

Dekoracija kamene kuhinje

Kamen i drvo u unutrašnjosti dnevnog boravka

Kamin ukrašen kamenom u dnevnom boravku

Kamen i drvo u kuhinji

Stablo i kamen u unutrašnjosti dnevne sobe

Kamen i drvo u unutrašnjosti dnevnog boravka

Kamen i drvo u dizajnu kuhinje

Čitaj više