Prajmer za zidove pod slikanjem vlastitim rukama, prednosti korištenja materijala

Anonim

Koliko često se pitate o potrebi za određenim događajima tijekom popravka kod kuće? Nikada neću učiniti nešto ako ne razumijem zašto je općenito potrebno. I još jednom, odlučujući da oboji zidove vaše sobe, a ne kazniti pozadinu kao i obično, ispred mene, ustao sam u potpunosti objasnio pitanjem: zašto trebate brusiti površinu tijekom pripreme zidova ispod slika? Da biste razumjeli ovo pitanje, dugogodišnji prijatelj, i skraćeno profesionalni slikar, Vadik. Budući da je bojanje različitih površina danas jedna od najpopularnijih opcija dizajna, govorit ću o tehnologijama rada s vlastitim rukama i odabirom temelj za beton, plastiku i suhozid.

Prajmer za zidove pod slikanjem vlastitim rukama, prednosti korištenja materijala

Brušenje za zidove

Ciljevi korištenja rješenja za prajme

Prajmer za zidove pod slikanjem vlastitim rukama, prednosti korištenja materijala

Samostalno ubijaju zidove pod slikanjem

Zapravo, prajmer igra veliku ulogu za visokokvalitetan popravak u njegovom domu. To je zbog toga što stvara priliku da produži život završetka, pa čak i poboljšati njegovu kvalitetu. Nije važno koliko ste kupili boju. Ako je osnova za to bila netočno pripremljena, nitko vam neće dati jamstva za dugi vijek trajanja. Uvijek bi trebalo biti ispravno pripremljeno zidovima, nakon čega je naslikao raznim LX.

Vadik mi je detaljno objasnio zašto trebate primijeniti tla za zidove, a sada dijelim te informacije s vama:

  • Glavna prednost korištenja prajmera prije slikanja je poboljšati svojstva adhezije, to jest, stisak boje ili drugih završnih materijala s površinom
  • Ako postoje čestice od zida zida zbog mehaničke izloženosti, boja se neće moći nositi s takvim problemom. Zato je potrebno primitivno bazu, povezujući ove čestice među sobom
  • Ovaj događaj smanjuje apsorpciju vlage na površinu. Dakle, temelj je potreban za žbuku i kit
  • Tlo omogućuje smanjenje potrošnje boje tijekom površinskog bojenja. Vrlo je korisno na temelju troškova Lkm
  • Mrlje koje se ne mogu ukloniti iz zidova mogu propuštati sloj boje, dok se izgled završavanja pogoršava. Zahvaljujući prajmerima, stvara se film koji ne prolazi takve mrlje.

Važno! Bez zidova prije slikanja morat ćete primijeniti LX na minimumu dva ili čak tri sloja. Tlo, naprotiv, omogućit će slikanje površine u 1 sloju. Dakle, razmislite o tome treba li uštedjeti na pripremi da biste bili ukrašeni na slikanju betona, plastike, gipsane ili metalne površine.

  • Korištenje mješavina odbojnih voda omogućuje vam da zaštitite površinu izvan kuće ili u kupaonicama, gdje uvijek postoji visoka razina vlage
  • Zaštita protiv grappe, koja je dostupna u mnogim mješavinama, štiti zidove ne samo od negativnog učinka vode i vlage, već i iz istovremenih manifestacija plijesni.

Članak o temi: polaganje dekorativnog kamena. Video

Zahvaljujući fungicidnim aditivima, tlo ne samo da sprječava gljivice, već se i bori s njom na oštećenim područjima

Priprema za boju vode i akrilne prajmere

Prajmer za zidove pod slikanjem vlastitim rukama, prednosti korištenja materijala

Uzemljenje za zidove pod slikanjem

Akrilni prajmer se koristi prije bojenja drva. Zbog tog sastava, zaštita drva se povećava od negativnih čimbenika koji utječu na negativne utjecaje. Kao i druge vrste, akrilna smjesa može značajno smanjiti brzinu protoka boje ili laka, ako imate sumnje, računam prije slikanja, koliko morate koristiti LKM, kada se primjenjuje u 3 sloja iu 1 sloju. Od razlike možete oduzeti troškove pripravnog sastava i dobiti svoju štednju. Akrilna smjesa se može primijeniti i prskanjem i boju četkice.

Ako se odlučite organizirati zidove boje vode, zatim nanošenje tla prije slikanja smatra se obveznim postupkom. Možete odabrati tlo za zidove na alkid ili vodenoj bazi, u bilo kojoj specijaliziranoj trgovini, prodajni konzultant će vam pomoći da odlučite o boji i tlu.

Važno! Zamrljane zidove vode su vrlo česte, zbog jednostavnosti primjene i niske cijene po materijalu za boje.

Korištenje prajmera ispred vodene boje ima svoje prednosti:

  1. Poboljšava snagu pokrivenosti i vijek trajanja
  2. Kako se prianjanje obično povećava
  3. Značajno smanjenje potrošnje boje

Ako ispitujete strop, onda morate koristiti četkicu, a ne valjak, jer drugi alat neće vam omogućiti da dođete do teško dostupnih mjesta. Osobitost bojenja s bojom na vodenoj razini je da se sastoji od čestica polimera, koji se ravnomjerno isušuju samo zahvaljujući sloju tla.

Priprema betonskih baza, plastike i suhozida

Prajmer za zidove pod slikanjem vlastitim rukama, prednosti korištenja materijala

Uzemljiti zidove pod slikanjem vlastitim rukama

Priprema zidova iz betona također je obvezan događaj prije bojenja ili drugih vrsta završnih radova. Zbog visoke razine poroznosti, beton može apsorbirati veliku količinu vlage, što dodatno ubrzava proces razaranja materijala. Prajmer stvara zaštitni sloj za beton, sprječavajući prekomjernu apsorpciju vlage. Osim toga, zbog glatkoće premaza, adhezija zidova s ​​bojom se smanjuje, samo tlo može riješiti ovaj problem.

Članak o temi: presvlake glave kreveta Učinite to sami: značajke

Odabir antiseptičkog kompozicije, možete zaštititi površinu betona ili suhozida od manifestacije plijesni i gljivica. Za pod betona morate uzeti poliuretansko tlo i za zid - akril, organski ili vodu na bazi. Kao što svi znaju, za bojanje suhozida, ne samo premazavanje, već i staviti površinu. Nakon što je proveo posao s kitsom, pokupite malu penetracijsku tlu, koju sam ranije rekao. Kao dio takvih mješavina postoje antiseptici. Za površinu suhozida, važno je prije stvaranja boje, ukloniti svu prašinu i prljavštinu.

Glavna razlika od plastike na drugim bazama je vlasništvo elastičnosti. Zato mu tlo mora biti posebno s dobrom elastičnosti. Mnogi ljubitelji automobila biraju se za plastičnu tlu Kaparol. Imajući bijelu boju, ona se može napisati sami na vlastitu nijansu koju trebate. Razmotrimo prednosti ovog tla za plastične predmete:

  • Postoji mogućnost modeliranja
  • Gotovo miris
  • Nakon potpunog sušenja možete brusiti površinu
  • Ekološki prihvatljiv
  • Daje mi savjet vlastitim rukama

Čitaj više