Stroj za pranje rublja aktivatora

Anonim

Stroj za pranje rublja aktivatora

Iako se stroj stroj sada može nazvati najčešći varijanta perilice rublja, još uvijek postoje ljudi koji za jedan ili drugi ne mogu uspostaviti kod kuće takvih uređaja. Oni će biti navedeni Modeli tipa aktivatora.

prednosti

  • Aktivni stroj često košta mnogo jeftiniji stroj stroj.
  • Uređaj ne mora biti povezan s centraliziranom opskrbom vodom.
  • Uređaj štedi električnu energiju, pogotovo ako je to jednostavan stroj u kojoj se topla voda odmah izlije.
  • U takvom uređaju možemo koristiti deterdžente za ručno pranje, što također štedi sredstva.

  • Zbog jednostavnog dizajna, slom takvog stroja je rijetko.
  • Aktivni stroj tipa je prikladan za korištenje u zemlji.
  • U takvom pisaćem stroju možete uštedjeti vodu ako prvo dobijete bijelu odjeću, a zatim u istoj vodi, pokrenite pranje tamnih stvari.
  • Zaustaviti pranje u sličnom pisaćem stroju u bilo kojem trenutku.
  • Kada radno aktivator strojevi gotovo ne vibriraju i izbriše se prilično tiho.

Stroj za pranje rublja aktivatora

Minusi

  • Tijekom pranja, više vode i više deterdženata se konzumira u takvom pisaćem stroju.
  • Pokupite vodu u uređaj i također ga spojite s uređaja ručno. Međutim, moderni modeli su lišeni takvih nedostataka.
  • Nakon pranja u mnogim strojevima, donje rublje je potrebno zasebne zasebno, tako da domaćica mora primijeniti više truda.
  • Klasa pranja u aktivatorima je znatno niža nego u automatskim strojevima.
  • Ponekad u stroju donjeg rublja aktivatora, zbog pada tkanine ispod aktivatora.
  • Aktivni stroj ne može biti ugrađen, jer je na vrhu.

Stroj za pranje rublja aktivatora

Razlike iz strojeva strojeva

Aktivator u usporedbi s automatskim:

  • Ima manje funkcionalnosti. U takvom pisaćem stroju, to je uglavnom moguće obrisati donje rublje, a grijanje i spin predstavljaju samo u nekim modelima.
  • Brže pere. U prosjeku, ciklus jednog pranja traje oko 10 minuta.
  • Mnogo je jeftiniji.
  • Pouzdaniji i manje pauze.
  • Ne ispere donje rublje i koristiti klima uređaj.
  • Ne kontrolira temperaturu vode i brzine vrtnje.
  • Ne povezuje se na vodoopskrbu, kao i za kanalizaciju.

Članak o toj temi: Napravimo postolje za tuš kabinu vlastitim rukama

Stroj za pranje rublja aktivatora

Uređaj

Standardni strojevi koji pripadaju tipu aktivatora razlikuju se na prilično jednostavnom uređaju. U njihovim dizajnu postoje četiri glavna dijela - spremnik metala ili plastike, dopunjen električnim motorom, timera i aktivatorom. Potonji predstavlja plastični krug koji ima konveksies (rebra), koja uzrokuje kretanje vode unutar spremnika.

Nakon učitavanja unutar spremnika posteljine i uključite tajmer, aktivator utječe na vodu, kao rezultat toga počinje se rotirati u određenom smjeru zajedno s odjećom. Kada se pranje završava, donje rublje se ekstrahira i valja odvojeno ili izlije čistom vodom u stroj i uključuje pranje. U strojevima s centrifugiranim donjem rubljem pomaknite u nju i izvodite spin.

Stroj za pranje rublja aktivatora

Sorte

Među aktivatorima se razlikuju:

1. Najjednostavniji modeli, čiji je opis bio veći. Oni mogu biti prisutni ručni spin, predstavljeni s dva valjka (mokro donje rublje umetanje između njih i pomicanje).

Stroj za pranje rublja aktivatora

2. Modeli s vrtom (poluautomatski stroj). Glavni plus podataka o aktivatoru je mogućnost da pritisne donje rublje.

Stroj za pranje rublja aktivatora

3. Grijani modeli. Kada koristite takve uređaje, nije potrebno zasebno zagrijati vodu, kao ugrađeni deset policajaca s ovim. Pranje u takvim strojevima je temeljitije nego u jedinicama bez zagrijavanja.

Stroj za pranje rublja aktivatora

4. Modeli s minimalnim veličinama. Takvi strojevi nazivaju se beba za njihove male dimenzije. Kapacitet takvih strojeva je do 2 kilograma posteljine. Zbog lakoće prijevoza, oni su prikladni za uporabu u zemlji.

Stroj za pranje rublja aktivatora

5. Strojevi za aktiviranje mjehurića. To su najmoderniji modeli sličnih tehnika, koji osiguravaju različite načine rada, uključujući pranje vune i delikatna tkiva. Voda u ovim strojevima dobiva se, zagrijana i spaja, a ispiranje u takvim uređajima predstavlja proces zračnog mjehurića.

Stroj za pranje rublja aktivatora

Stroj za pranje rublja aktivatora

Više pojedinosti o mjehurićima strojeve aktivatora, možete naučiti gledanjem ovog videozapisa:

S vrtom

U nekim strojevima tipa aktivatora, postoji tako proširenje njihove funkcionalne kao spin. To je centrifuga koja se često nalazi pored spremnika za pranje u jednom slučaju. Izbrisani u takvim strojevima za aktivatore:

  1. Rublje se ulazi u spremnik s aktivatorom gdje se javlja glavno pranje.
  2. Donje rublje je zapečaćena u zasebnom spremniku, na primjer, u kupelji ispunjenoj u vodi, bazenu ili pod tekućom vodom iz dizalice.
  3. Posteljina se ukrcava u centrifugu za predenje.

Članak o toj temi: Instalacija električnih ploča u apartman

Iako ovaj proces pranja uključuje ručni rad, prisutnost spina smatra se plus, jer odvrnuti donje rublje s rukama gotovo do suhog, a centrifuge se s njom dobro kopira.

Stroj za pranje rublja aktivatora

Tipičan predstavnik strojeva za pranje rublja tipa aktivatora s funkcijom spina je SATURN ST-WK7618 uređaj, koji se prikazuje u sljedećem videozapisu.

Pregled popularnih modela

Jedan od najčešćih modela aktivatora strojeva je vila. To je poluautomatski stroj koji ima centrifugu. Raspon bajki je prilično veliki izbor (minimalno 12 modela). Razlika između njih je preporučena količina učitavanja, veličina uređaja, kapaciteta tijekom pranja i pritisnuta, prisutnost odvodne pumpe, boju kućišta. U takvim strojevima može se zamotati 2-3 kg posteljine, a brzina predenja u mnogim od njih je 1320 revolucija.

Također, potrošači su dostupni automatske bajke (MCMA-19GP i MCMA-21G), omogućujući vam da operete 1,2-2,2 kg posteljine. U takvim strojevima postoje 4-6 načina za pranje, a vrt se vrši pri brzini od 850 okretaja. Upravljanje u ovim strojevima mehanički.

Stroj za pranje rublja aktivatora

Ostali popularni uređaji za tip aktivatora su:

  • Dijete. Glavne prednosti svojih plusa su male veličine i male težine. U takvom pisaćem stroju, prikladno je brzo oprati malu kontaminiranu odjeću. Često se kupuje za davanje. U spremniku, beba briše 1-2 kg posteljine. Uređaj ima crijevo za spajanje otpadne vode. Spin u bebi u većini slučajeva je odsutan.
  • Renova WS 50. Predstavnik poluautomatskih aktivatora strojeva u kojima je prisutna centrifuga. U takvom pisaćem stroju možete odmah oprati do 5 kg posteljine. Odjeća se pritisne brzinom od 1350 okretaja. U konfiguraciji postoje crijeva za skup vode, kao i za odvod. Upravljanje u takvom mehaničkom uređaju.
  • Oka-100. Još jedan poluautomatski stroj u kojem je centrifuga. Uređaj nudi pranje u dva načina - običan i delikatan. Također u modelu je dostupan prisilni odvod.
  • Snjeguljica White XPB30-2000s. Jeftin model s mehaničkom kontrolom, u kojoj možete ispirati 3 kg posteljine.
  • Asol XPB30-148s. U takvom pisaćem stroju bez stiskanja, još uvijek možete oprati do 3 kg odjeće. Trajanje jednog pranja je 15 minuta. Teži takav stroj 7 kg, tako da je lako transportirati.
  • EVGO. Strojevi za tip aktivatora ovog proizvođača prikazani su automatskim modelima s različitim opterećenjima - od 3,2 do 7 kg. U srednjim modelima opterećenja (5,5 kg) postoji fuzzy logička funkcija za spašavanje električne energije i vode. Glavne prednosti EVGO strojeva su jednostavno upravljanje i dobra kvaliteta pranja.
  • Whirlpool vantage. Automatski stroj, prednosti koje su senzorna kontrola, široka funkcionalnost i visokokvalitetno pranje.

Članak o temi: Montaža Značajke Kutna kupka

Stroj za pranje rublja aktivatora

Približne cijene

Trošak strojeva za aktivatore je znatno niži od mnogih uređaja s bubnjem. Najjeftiniji aktivatorski automobili su model bebe. Mogu se kupiti za 1500-3000 rubalja. Fairy automobili su malo skuplji, njihov prosječni trošak je 3500-4800 rubalja. Najskuplji među aktivatorima strojevi su automatski modeli. Njihova cijena može premašiti 100 tisuća rubalja.

Stroj za pranje rublja aktivatora

Recenzije

Aktivni strojevi nisu toliko obožavatelja, ali vlasnici takvih uređaja često su zadovoljni stjecanjem, ističući niske cijene, pouzdanost stroja, brzo i prilično kvalitetno pranje. Odvojeni plus naziva se male dimenzije i težina modela aktivatora koji su vrlo cijenjeni od strane vlasnika vikendica. Među minusima, mnogi zabilježite potrebu za ulijevanjem vode i ručno pritisnite donje rublje. Postoje i pritužbe o oštećenju osjetljivih tkiva prilikom dodirivanja aktivatora.

Stroj za pranje rublja aktivatora

Popravak

Zbog jednostavnosti dizajna, slom stroja za pranje aktivatora obično je povezano s timera ili električnim motorom. Izuzetno rijetko u uređaju s plastičnim spremnikom, moguća je pukotina spremnika. Budući da nema elektronike u takvim uređajima, tada su takvi automobili manje vjerojatno.

Stroj za pranje rublja aktivatora

Tko dolazi?

Strojevi za tip aktivatora su u potražnji:

  • S niskim primanjima koja vam ne dopušta da instalirate stroj stroj kod kuće.
  • Vlasnici apartmana i kuća u kojima ne postoji vodovod ili kanalizacijski sustav.
  • Za uporabu u zemlji.
  • Mlade obitelji koje žive na izmjenjivom apartmanu.
  • Mladi roditelji koji žele brzo podići dječju odjeću.

Stroj za pranje rublja aktivatora

Čitaj više