Kako napraviti kauč s vlastitim rukama?

Anonim

Fotografija

Najlakši način da napravite kauč, koji se sastoji od nekoliko poprečnih i vodilica.

Kako napraviti kauč s vlastitim rukama?

Ako vam se žalite dati nevjerojatan novac za gotov kauč u trgovini, pokušajte to učiniti vlastitim rukama.

Ovaj dizajn je jednostavno vrlo jednostavan, i to će uzeti samo minimalni skup alata i materijala.

Kako napraviti jednostavan kauč ispravno?

Trebat će razviti crtež, napraviti točan izračun broja potrebnih materijala, alata za kupnju i izgradnju. Trebat će vam sljedeće alate:

Kako napraviti kauč s vlastitim rukama?

Osnovni alati za sastavljanje kauča vlastitim rukama.

  • Corolninic;
  • električna bušilica;
  • čekić;
  • Električna jigsaw;
  • Zgrada Stapler.

Od materijala bit će potrebno kupiti:

  • Metalni uglovi;
  • Bar;
  • Morner ili obojena glazura;
  • pjena;
  • munje i čičak;
  • Trajni kabel.

Za urbani stan, kauč na ovom dizajnu će izgledati nepristojno, ali je idealan za seosku kuću ili vikendicu. Postoji nekoliko razloga zašto bi kauč trebao biti učinjeno:

  1. Bit će moguće značajno smanjiti novčani tok. Takav dizajn će koštati mnogo puta jeftinije od proizvoda stečenog u trgovini namještaja. Međutim, treba pamtiti da uštede ne bi trebale biti na štetu kvalitete.
  2. Mogućnost dobivanja visokokvalitetnog dizajna.
  3. Mogućnost odabira vaše omiljene kondicije.
  4. Možete dobiti dizajn potrebne veličine.
  5. U budućnosti možete povući kauč, smanjujući troškove gotovine.

Drvo za proizvodnju kauča preporučuje se odabrati bez kuja i trulež. Tijekom završne završne obrade treba koristiti iznimno kvalitetne materijale presvlake.

Ovaj dizajn se sastoji od leđa, prednje ploče, sjedala i naslona za ruke. Baza će biti fiksirana na gotovom okviru.

Slijed akcija za proizvodnju kauča

Kako napraviti kauč s vlastitim rukama?

Crtanje kauča na naslonu s veličinama.

Prije svega, morate pripremiti šipke prikladnih veličina. Ne preporučuje se proizvesti dizajn borove, kao što je takvo drvo ne može izdržati deformacije i mora se dodatno obraditi.

Nakon toga morate napraviti točna mjerenja. Potrebno je staviti oznaku na elemente i napraviti utore, a zatim izbušiti rupe za hrpu na okviru tako da je moguće instalirati pričvrsne vijke u donji horizontalni okvir okvira, isključujući pucanje čepa.

Članak o temi: Popravak podova u Hruščov: Kako to učiniti, savjeti stručnjaci

U procesu pripreme materijala morate obratiti pozornost na crtež stabla. Spojevi moraju biti učinjeni tako da se godišnji prstenovi nalaze po konveksne strane međusobno.

Nakon Skupštine, sve se stavke moraju temeljito stabilizirati. Nakon toga, baza se obrađuje obojenim zaleđivanjem ili stihovima.

Važno je napomenuti da će veličina gotovog dizajna biti postavljena po parametrima baze kauča.

Kako bi se napravili noge za podršku, trajna vremenska rasporeda trajne pasmine treba koristiti u poprečnom presjeku od 7x7 cm i visinu manje od 10 cm. Da biste osigurali pouzdanu vezu, potrebno je osigurati drvo na metalnim uglovima.

Leđa se mogu napraviti s padinom. Kostur bi se trebao sastojati od 2 horizontalne i 4 vertikalne ploče. Visina leđa treba izabrati na temelju rasta korisnika i osobnih preferencija. Na poleđini kostura, Phanneur se mora u potpunosti primijeniti. Sa strane na kojoj se nalaze leđa, Phanneur treba nametnuti isključivo na otvorenom dijelu. Dno se može zatvoriti sjedištem. Pregledajte crtanje sigurnosne kopije sa svim veličinama.

Praviti mekane sjedala

Uzorak za proizvodnju mekih sjedala za kauč.

Sjedala se mogu izraditi od pjene gume s gustoćom više od 35 kg / m³. Trebalo bi biti položeno u nekoliko slojeva. Baza je prekrivena zaštitnom mrežom, koja će omogućiti minimiziranje trenja između dekorativnog obloga i kauč okvira. Stoga će biti moguće isključiti formiranje nabora.

Premaz za naslon sjedala je izrađena od pjene gume manje debljine, tako da je referentno opterećenje mnogo manje od opterećenja na podnožju kauča. Da biste zašili dekorativni premaz, trebali biste koristiti trajnu vrpcu. Uz stražnje rubove donjeg dijela dizajna, bi munje ili čičak treba biti smješten. Gornji dio sjedala je fiksiran VELCRO.

Kako napraviti digitalni kauč s vlastitim rukama?

Postoje strukture koje se mogu koristiti kao ne samo kauč, već i kreveti. Ovi dizajni uključuju sofe valjanje.

Kako napraviti kauč s vlastitim rukama?

Shema kauča za valjanje.

Jedan od najčešćih vrsta sofa je upravo dizajn. U tom slučaju, spavarno mjesto je produljeno s dna strukture. Da biste proširili takvu stavku, morat ćete povući posebnu ručku ili petlju. Jastuci su složeni na kotrljajućem dijelu kauča. Takvi jastuci u presavijeni oblik mogu se koristiti kao leđa. Postoji još jedan tip odspajanja dizajna: leđa se ne sastoje od nekoliko jastuka, već iz čvrste meke baze. Kada je kauč odvijao, leđa i sjedala su instalirani na proširenom dijelu.

Članak o temi: Oštri lančani lanci to čine sami. Alat za izoštravanje

Prednosti nepovezane kauče uključuju sljedeća svojstva:

  1. Uvlačenje dijela dizajna ima velike veličine, jer se može postaviti čak i nekoliko ljudi.
  2. Male veličine dizajna u presavijeni položaj.

Nedostatak je da u razgrađenom položaju, izgradnja ima veliki broj prostora. Stoga se ne preporučuje instalirati u malim sobama.

Napravite digitalni kauč vlastitim rukama nije teško ako postoje minimalne vještine. Potrebne će sljedeće stavke:

  • mala količina debljine 5 cm i 10 cm visoka ili više;
  • Vlakna ploča;
  • Bar;
  • leđa;
  • sjedala;
  • Materijal za rezanje okvira;
  • gusta pjena;
  • lak;
  • šarke vrata.

Za izgradnju izgradnje će se koristiti borovi paneli koji će morati dodatno proces. Nakon svih potrebnih alata i materijala, možete početi raditi.

Postupak za proizvodnju kauča za valjanje

U tom slučaju izradit će se dizajn s veličinom ležaja od 1140x1980 mm. Razmislite o crtežu kauča.

Za proizvodnju dizajna morate izvršiti sljedeće radnje:

Kako napraviti kauč s vlastitim rukama?

Distribucija diagrut.

  1. Povratak će biti izrađen od štita namještaja, na kojem se vrši gornji rub oznaku pomoću uzorka.
  2. Dijamantni razmak i gornji rub leđa su smanjeni na oznaku. To se može učiniti pomoću korištenja električnog bicikla. Prije nego što napravite otvor u obliku dijamanta, vježbajte u otvornom štitu ispod alata. Također je potrebno napraviti 2 rupe u blizini netršenih kutova lik. U oštrim kutovima nećete morati implementirati alat za pile. Nakon uzimanja s rubova, morate ukloniti tragove rezova.
  3. Nakon što je uzorak napravljen od svih drugih elemenata iz štita, moraju biti dobro izbodeni. U procesu proizvoda ovog rada potrebno je pouzdano riješiti svaki element koji treba obradu. Da biste to učinili, sirova površina mora biti učvršćena na vertikalnu ploču.
  4. Uz pomoć mlina, morat ćete obraditi rubove svih gredica, za koje bi trebalo koristiti odgovarajući profilni mlin. Ako postoji želja, gotove komponente mogu se dodatno povećati. Odabrana je boja impregnacije, na temelju dizajna prostorije u kojoj je instaliran dizajn. Na kraju, potrebno je pokriti bezbojni laka otporan na habanje.
  5. Nakon toga, referentna željeznica treba pričvrstiti na zid. Veličina kauča valjka i visina konsolidacije mora se odrediti na temelju praktičnosti korištenja dizajna. Nakon određivanja ukupne visine, morate odabrati visinu bočnih nosača presavijenih sjedala. Prvo što je stalak fiksiran u sredini tako da je u budućnosti bilo moguće staviti ga horizontalno.
  6. Rake je montiran u odnosu na razinu. Ovaj se element mora polako okretati oko vijka za pričvršćivanje. Nakon toga, željeznica je fiksirana na rubovima.
  7. Još jedna traka treba postaviti na referentnu tračnicu, presavijena sjedala su fiksirana na petlju. Nakon toga, drvo je fiksiran samo-crtanjem na dno strukture. Sve rupe za vijke samo-tapka moraju biti unaprijed učinjeni u željeznici.

Članak o temi: Veličine tanjura balkona

Rad označavanja sjedala i postrojenja za podloge

Kako napraviti kauč s vlastitim rukama?

Shema prikupljanja savijanja kauč: 1 - bočni zid, 2 - dodatni jastuk, 3 - jastuk - leđa, 4 - uvlačiv madrac, 5 - podrška drvo, 6 - stolica stolica, 7 - baza baza.

Nakon toga se izvodi položaj postavljanja petlji za elemente scene. Na marku, potrebno je napraviti rupe u zidu ispod kostila, nakon čega se petlje pričvršćuju vijcima. Nakon što se petlje nalaze na svojim mjestima, moraju instalirati bočne nosače sjedala.

Na sljedećem koraku napravljena je stražnja strana kauča. Može se popraviti pomoću samoljepljive trake, jer leđa neće nositi bilo koji opterećenje snage. Kao rezultat toga, neće biti tragova od elemenata za učvršćivanje izvana dizajna. Povratak se može obrezati malom debljinom, koja će biti zatvorena u slučaju. Dakle, moguće je dizajn dati dodatni estetski izgled i učiniti ga ugodnijim.

Picky kauč je izvrsna kombinacija običnog kauča za odmor i praktični prostor za spavanje. Slične strukture u većini slučajeva instalirane su u malim apartmanima, jer uz njihovu pomoć možete kombinirati dnevni boravak i spavaću sobu.

Ako slijedite upute i poštujete slijed akcija, možete napraviti digitalni kauč vlastitim rukama za svakodnevnu uporabu.

Kako napraviti kauč s vlastitim rukama?

Kako napraviti kauč s vlastitim rukama?

Kako napraviti kauč s vlastitim rukama?

Kako napraviti kauč s vlastitim rukama?

Kako napraviti kauč s vlastitim rukama?

Kako napraviti kauč s vlastitim rukama?

Čitaj više