PRIMER ANTIGRIBK I PRIMER s Fungicidima

Anonim

Loša kvaliteta, uništena ili ignorirana hidroizolacija, zamrzavanje nezaštićenih zidanja, dovodi do pojave crnih mrlja kalupa u kutovima, mirisu vlage. Najsposobniji dizajn neće moći vratiti objekte i osjećaj udobnosti. Da biste ispravili atmosferu sobe, trebate antifungalni prajmer. Uz snažnu štetu na zidovima, bit će i druge mjere za uklanjanje kolonija gljivičnih pora unutar zida. Prilikom izgradnje temelja i zidova potrebno je koristiti početak kako bi se poboljšala učinkovitost hidroizolacije. Kada završite zidove, anti-zgrabite žbuke, kit i boje na mjestima najveće vjerojatnosti plijesni.

PRIMER ANTIGRIBK I PRIMER s Fungicidima

PRIMER ANTIGRIBKA MILJOL

Uzroci izglede gljivičnih pora i opasnosti od njih za osobu

PRIMER ANTIGRIBK I PRIMER s Fungicidima

Neovisno primijenjena smjesa tla protiv hvatanja na zidovima

Gljive koje rastu u šumi i crnim mrljama kalupa na zidovima su rođaci. Imaju različite veličine i stupanj korisnosti. Potonji, kao i svi paraziti, znatno živahni njihovi jestivi rodbini, donose mnoge nevolje, a teško ih je donijeti.

Za razvoj plijesni potrebni su određeni uvjeti. Glavna stvar je vlaga, preciznije vlaga. Može se formirati iz raznih razloga.

  1. U slučaju kršenja hidroizolacije temelja. Vlaga tla uzdiže se uz zid.
  2. Zamrzavanje otpada s lošim zaštićenim pročeljem iz vlage.
  3. Povreda pravila za dopuštenost pariranja pri izolaciji, onda vlaga ne izlazi, ali ostaje unutra.
  4. Korištenje završnih materijala koji ne prolaze zrak, a zidovi ne mogu disati. Porozne teksture drva, žbuke.
  5. Protok cijevi na mjestima zglobova, malih pukotina.
  6. Obrazovanje rose u plastičnim prozorima.
  7. Loša ventilacija u kuhinji, u kupaonicama i prostorijama za kućanstvo.

Miris stagnirajućih zraka stvara milijune pore leti u zatvorenom prostoru. Oni su štetni za ljude. Pronalaženje kroz respiratorne organe u tijelu, može uzrokovati brojne teške bolesti. Gljivica je duboko ukorijenjena u zidnim materijalima i potiče brzo uništenje.

Članak o toj temi: Gdje početi polagati laminat: polaganje između soba, od zida (fotografija i video)

Anti-zgrabite temelj i njegove vrste

PRIMER ANTIGRIBK I PRIMER s Fungicidima

Anti-Griobrous Primer za zidove u sobi

Dobri rezultati daju uporabu anti-rizika prajmera. Sadrži fungicide koje ubijaju plijesan. Kada se nanese na zid, ona prodire u žbuku, zatvarajući pore i poboljšava adheziju s ciljem. Na načelu rada prajmera, uobičajeno se podijeli u tri skupine:

  • univerzalno;
  • jačanje površine;
  • Duboka penetracija, punjenje pore.

Anti-Grab materijali sadrže tvari kao aditiv koji ubijaju pore plijena - fungicidi. Primer je odabran pomoću materijala na koji će se primjenjivati. Kompatibilnost s naknadnim završnim obradom treba uzeti u obzir.

Kao i obično, prajmer s fungicidima ima osnovu:

  • Ulje - olife;
  • mineral;
  • akril;
  • Alkid.

Antiseptički pripravci se primjenjuju na prevenciju tijekom izgradnje i popravka. Za uklanjanje žarišta gljivica koriste se snažne koncentrirane smjese dubokog penetracije.

Uklanjanje fokusa formiranja plijesni

PRIMER ANTIGRIBK I PRIMER s Fungicidima

Završiti zidove prajmera

Prije prerade zidova s ​​mjestima sivih ploča plijesni, potrebno je eliminirati razlog za reprodukciju kolonija gljivica. Prilikom smrzavanja, izolaciju izvan zida, brtve zglobova. U prizemlju koristite anti-zbivanje prajmera. Ako ne postoji mogućnost da se toplinska izolacija, onda se samo trebate dobro sušiti i pokriti fasadu sa zaštitnim pripravcima koji ne voze vodu. To su boje za rad na otvorenom:

  • silikatna;
  • silikon;
  • Lateks.

Nafta i nitro emajl slabo se prolaze zrakom i pridonijet će pojavu vlage unutar zidova.

Anti-Grapple Primer je učinkovit kada se primjenjuje na pravilno pripremljena površina.

  1. Pronađite izvor vlage. Zapečati zglobove ploča, obnoviti izolaciju zidova. Pregledajte sve kanalizacijske cijevi, vodovodne cijevi i sustavi grijanja. Kada kalup u području sustava Windows napravite prave padine i redovito se otvorite za ventilaciju. Pogledajte podrum i krov.
  2. Sastav za pranje i ispiranje vode Ispružite mjesta plijesni.
  3. Dobro je osušiti površinu s usmjerenim tokom vrućeg zraka. Prostorije za provjetravanje stvaranjem nacrta.
  4. Male raspršene mrlje za rukovanje posebnom antifungalnom koncentracijom ili bijelom na bazi klora. Velika područja lezije trebaju se najprije ukloniti s žbukom.
  5. Vidjevši površinu, poželjno je zagrijati strujom zraka iz građevinskog sušila.
  6. Nanesite prajmer.

Oprez! Plijesan je opasan za zdravlje. Nosite respirator, naočale i zaštitite ruke rukavicama. Poželjno je da je soba cijelo vrijeme ispričala.

Anti-Grapple temelj i boja djeluju učinkovitije, ako se za primjenu na korištenje četkice s prirodnim čekinjama i utrljajte sastav u površinu. Smjer kretanja instrumenta tijekom prvog i drugog premaza treba biti okomit. To eliminira ne ogrebana područja na teksturiranoj površini.

Članak na temu: filter za pročišćavanje vode za perilicu rublja

Primijeni anti-gribij prema velikim područjima može se valjati i prskalica. Sastav bi trebao pasti bez preskakanja. Kretanje alata prilikom stvaranja prvog sloja je vodoravna, drugi je okomito.

Anti-Grapple Primer se koristi za zaštitu zidova i baze unutar i izvan zgrade. Ako se pojavi mrlje plijesni, borba protiv gljiva će biti učinkovitija ako se zidovi obrađuju na obje strane.

Pažnja! Nemojte koristiti kao osnovu konvencionalnog prajmera. Stvorit će film, a antifungalni sastav neće moći prodrijeti u injekciju.

Anti-Grab osnova za hidroizolaciju

PRIMER ANTIGRIBK I PRIMER s Fungicidima

Tlo antihidžibilno

Tijekom izgradnje potrebno je odmah isključiti formiranje žarišta vlage i pravilno napraviti hidroizolaciju. Ako drenažni rovci nisu osigurani na obodu kuće za uklanjanje podzemnih voda i taloženja, tada se dvostruki sloj vrećice postavlja na izlaz temelja u zidnom zidovima. Pod njim se koristi anti-šumsko niveliranje - prajmer s fungicidima. Možete obložiti ispod sloja otopine gornji kraj ili cijeli temelj antiseptičkog pripravka.

Građevinski materijali s antisepticima i fungicidima skuplji su. Njihova uporaba je mnogo jeftinija od borbe s kolonijama kalupa u budućnosti. U isto vrijeme, posebni spojevi štite zid i završne materijale od uništenja glodavaca i larvi. Posebno je važan takav tretman za drvo. Prirodni, labav materijal gljivice može uništiti godišnje.

Premijeri sve nepravilnosti

PRIMER ANTIGRIBK I PRIMER s Fungicidima

Dekoracija zidova anti-hvataljka i potresa

Vlaga se često raste iz zemlje duž zidova. Tijekom izolacije zglobova temelja i zidova koristi se vodootporan, susjed nije savršen. Preostale ocjene i teksturirana površina kamena i betona stvaraju pore i pustite vlagu i hladni zrak.

Primer obuhvaća sve izbočene čestice, odgađa fine pukotine i pore, crte površine. Izrađena je od plastičnih vodenog bitumena s dodatkom anti-šivanja. Na temelju tri skupine.

  1. Bitumen ima minimalni broj aditiva. Možete to učiniti vlastitim rukama, lijevanje smole i izlijte horizontalne površine vrućim šminkanjem.
  2. Emulzija-bitumenska prajčina predstavlja emulziju. Smole se otopi u vodi. Koristi se za unutarnji rad. Prodan u gotovom obliku u hermetički začepljenom spremniku.
  3. Bituminozni polimerni premaz sadrži mnogo različitih aditiva koji poboljšavaju svoja svojstva. Brzo se suši. Jednostavan za primjenu.

Članak na temu: Koja je kupka bolja: lijevano željezo, čelik ili akril? Usporedna analiza

Prajmer se može koristiti kao hidroizolacija pri poravnavanju zidova. Koristi se u nerezidentnom podrumu. Gornje pokrivene pločice ili boje.

Čitaj više