Odgovarajuće tajne za japanske zavjese

Anonim

U modernim unutarnjim rješenjima koriste se mnoge vrste zavjesa, među kojima se među njima japanski zauzimaju u velikoj mjeri. Stavke se koriste za stvaranje koncizne i diskretne atmosfere, ispunjene jasnim linijama i razumljivim geometrijom.

Odgovarajuće tajne za japanske zavjese

Japanske zavjese

  • Montaža Karnisa
  • Strukturno, japanske zavjese su rezultat (zaslon) ili dizajn glatkih platna koji zatvara otvor prozora. U nastavku je umetnuta posebna dodatna oprema za japanske zavjese, a tekstil je fiksiran na određeni višeredni vijenac. Proizvodi se lako proizvode i instaliraju, bez pomoći majstora.

    Važno: Standardne strehe nisu prikladne za japanske zavjese, morate kupiti specijalizirano.

    Odgovarajuće tajne za japanske zavjese

    Zahvaljujući posebno dizajniranoj konzoli, webu se kreće, omogućujući vam da promijenite dekor sobe ovisno o raspoloženju. Načelo djelovanja podsjeća na vrata garderobe koja gledaju jedni druge.

    Japanske zavjese: nijanse

    Proizvodi vizualno šire prostor, pouzdano skrivaju nedostatke otvaranja prozora i jedan pokret ruke ili konzole mijenjaju geometriju prostorije prostorije. , Za razliku od standarda, su širine od 20 cm i do 1, 2 m.

    Odgovarajuće tajne za japanske zavjese

    Praktičnost dizajna je očito: paneli ne trebaju posebnu skrb, lako je objesiti i pucati proizvoda. Mala prašina ide na platnene, jer Površina je lišena nabora. Osim toga, struja sunčeve svjetlosti se lako podešava s takvim proizvodima.

    Prozori ukrašeni japanskim zavjesama izgledaju netrivialno i estetski, čak i ako se koristi jedno-fototon. Tkanine se razlikuju u shemi boja, crtanje, gustoća i tekstura, jamče zavjesu izvornog izgleda, oživite interijeru. U proizvodnji tkanina - pratioca ili kontrastnih opcija (monofon / uzorak; gusta / transparentna).

    Često se poliester koristi za ovu vrstu zavjese. No, postoje modeli izrađeni od viskoze, lan ili materijale s PVC sadržajem. Platnene se karakterizira svojstva odbijanja prašine, oni su izdržljivi i ekološki prihvatljivi. Ako postoji potreba za 100% izolacije od sunčeve svjetlosti, koristi se tkanina.

    Članak na temu: analogni način u inkubatoru kućanstva

    Odgovarajuće tajne za japanske zavjese

    Odabir dizajna Karnisa

    Japanski tekstilni sustavi koriste dizajneri kao lagano zaštitni šlitm i za zoniranje prostorije. Različite vrste japanskih zavjesa također koriste za stvaranje interijera u japanskom stilu.

    Odgovarajuće tajne za japanske zavjese

    Nabin mornarica

    Konstruktivne značajke

    Na dnu strehe za zavjese opremljene su posebnim udubljenjima potrebnim za pomicanje tkanine. Sposobnost podešavanja proizvoda ovisi o broju žljebova. Vijenac za japanske zavjese može biti 2,3,4 ili 5 ili 6 ili 6.

    Ako se koristi dvoslojni vijenac, pola prozora uvijek će biti zatvoren tkaninom (ako se koristi sustav s 4-redom s 4 platna, tada će ¼ dio sustava biti zatvoren na maksimalnom objavljivanju).

    Takve su se strehe sakupljene iz vijenca do sat do 8 metara.

    Pričvršćivanje japanskih zavjesa se događa:

    1. Glasnik na zidu
    2. Strop.

    Odgovarajuće tajne za japanske zavjese

    Kako će se sustav priložiti, odlučiti na temelju funkcionalnih zahtjeva.

    Prema materijalnom materijalu materijala, oni su podijeljeni u aluminij i plastiku. Češće od drugih koriste vijence od plastike, koji su dugačak bar s vodičima, koji su pričvršćeni na japanske zavjese. Metode fiksiranja uključuju "držače" za zavjese ili korištenje čičak ploča (čičak traka).

    Paneli se kreću unutar sustava pomoću vodiča koji koriste posebne valjke koje olakšavaju proces otvaranja japanskih zavjesa. Dakle, da ne ispadaju iz streha, koriste posebne čepove fiksirane u uglovima proizvoda.

    Odgovarajuće tajne za japanske zavjese

    Strop

    Odabir vrste kontrole vijenca

    Tkanine platnice pokreću trkače pričvršćene na poseban vijenac. Vrsta podešavanja proizvoda ovisi o značajkama vijenca i događa se:
    • priručnik (klasični ili s zavjesama);
    • uz pomoć električnog motora (sustav radi od daljinskog upravljača);
    • Rukovanje upravljanjem kabelom (Web klinčići se međusobno drže i pomaknite se na korisnik-određenu stranu).

    Montaža Karnisa

    Dizajn japanskih zavjesa je tako lakonski da, ako želite, proizvod se može stvoriti. Prvo se određuju s vrstom tkiva (prozirna ili gusta), kao i kontrolnom metodom.

    Članak o temi: Zemlje duše s vlastitim rukama

    Odgovarajuće tajne za japanske zavjese

    Za zavjese stvaraju japansku auru, odnesite krpu sa Sakura tiska ili hijeroglife. Ako ne postoji ciljeva za naglašavanje istočnog okruženja - platno se biraju prema stilistici prostorije.

    Rad je počevši od obilja tkiva s širinom od najmanje 60 cm (u skladu s tvorničkim vijencima). Na dnu proizvoda napravite bočne šavove i soustre. Tkanina se zatim podvrgava plemenu. Nakon toga, vrh zavjesa pričvrstite čičak (čičak), a sam proizvod pažljivo izglađen. Japanska zavjesa spremna.

    Instalacija vijenca za japansku tipsku zavjesu smatra se zadatkom s kojim će se i nespremni majstor nositi s radom perforatorom i odvijačem.

    Faze ugradnje:

    Odgovarajuće tajne za japanske zavjese

    1. Označavanje na zidu ili stropu. Svakako uzeti u obzir potrebne uvlake iz prozora i zidova, ovisno o mjestu vijenca. U tom procesu svakako uzmite u obzir udaljenost između zagrada. Iskusni majstori tvrde da je jednak 0,5-0,7 mm.
    2. Rupe za bušenje s vježbom.
    3. Fiksiranje streha na stalnom mjestu.
    4. Vješanje odabranih panela uzimajući u obzir nijanse vijenca.
    5. Instaliranje posebnih sredstava za ponderiranje unutar džepa nalazi na dnu platna. Potrebni su kako bi izbjegli nehotične veleve.

    Pogledajte video dizajn

    Uspio instalirati zavjesu vijenca bez ikakvih problema? Sada je proizvod testiran na svjetlo i nesmetano klizanje. Ako se faze rada poštuju ispravno, rezultat bi trebao biti samo oduševljen.

    Japanske zavjese idealne su za masivne otvore za prozore, primjenjuju se na uredu za uređenje ili javne prostore. Dioničar je distribuiran zbog elegancije i funkcionalnosti.

    Čitaj više