Kako okupiti transformator stola za kavu radi to sami

Anonim

Kako napraviti transformator stola za kavu vlastitim rukama? Ako je područje stana mali i kada kupujete novi namještaj poteškoće s izborom mjesta, tada su objekti koji imaju višenamjenske karakteristike. Transformatori su sada vrlo popularni.

Kako okupiti transformator stola za kavu radi to sami

Transformator stola za kavu pomoći će očuvanju korisnog prostora prostorije.

Postoje takve modele na prodaju, ali su vrlo skupi. Stoga možete napraviti stolić za kavu vlastitim rukama. Ovaj komad namještaja u presavijeni oblik je stol za kavu, au implementaciji se pretvara u veliki stol za blagovanje.

Tehnologija proizvodnje transformatora

Materijali i alati:

Kako okupiti transformator stola za kavu radi to sami

Shema tablice transformatora.

  • pločastih listova;
  • mehanizam transformacije;
  • Cijevi 20x20 mm;
  • 8x60 mm vijci;
  • metalni kutak;
  • razina izgradnje;
  • orašasti plodovi;
  • podloške;
  • vijak za samo-tapkanje;
  • petlje.

Kako napraviti tablicu časopisa transformatora? Prije svega, potrebno je kupiti mehanizam za transformaciju proizvoda u trgovini. Sada postoje različite opcije za takve uređaje različitih proizvođača. Izbor je dovoljno velik.

Uređaj ima poseban dizalo ili izvore u dizajnu, s kojim se pojavljuje transformacija modela. Ovi elementi pružaju dovoljno meka i glatka tijek proizvoda.

Najjednostavniji je uređaj na bazi proljeća. Ova opcija je izdržljivija i pouzdanija. U gotovom proizvodu, izgledat će estetski, jer je proljeće u slučaju mehanizma i nije vidljivo kada se tablica transformatora prikupi u časopis ili večeru.

Razvoj projekta projekta

Projekt budućeg proizvoda možete napraviti u specijaliziranom računalnom programu. Ovaj rad će moći ispuniti bilo koju osobu koja je upoznata s računalom. Možete izvršiti raspored instance u trodimenzionalnoj slici.

Kako okupiti transformator stola za kavu radi to sami

Moguća veličina tablice transformatora.

Znajući veličinu mehanizma transformacije, odaberite dimenzije budućeg modela u obje opcije. Kada je projekt spreman, morate kupiti potrebne materijale.

Članak na temu: Kako odabrati zavjese za blagovaonicu u apartmanu

Da biste izveli model, trebat će vam ploča. Rezane listove potrebnih veličina mogu biti po mjeri u specijaliziranoj radionici. Kada su plahte odgovarajućih veličina spremni, moraju biti postavljeni na ravnu površinu, mogu se postaviti na pod.

Debljina imirodne ploča za proizvodnju dizajna je bolje izabrati 22 mm. Od takvog lista bit će izrađena od pultu za objedovanje. To je za takve opterećenja da se izračuna mehanizam transformacije.

Tijelo modela može se izraditi od 16 mm debele iverice. Radionicu se provodi obrada pločastih ploča.

Tada trebate kupiti alate za sastavljanje modela.

Zbirka dizajna tablice

Prvo izvršite okvir okvira. Okvir je montiran na potvrdu. Da biste to učinili, koristite trajnu bušilicu.

Zatim označite na listovima iverice pomoću markera.

Nakon toga, okvir transformacije je ugrađen u okvir. Prije toga, potrebno je instalirati izvore s kojima će se model presaviti i da će biti osiguran njezin meko kretanje.

Mehanizam transformacije mora se instalirati metodom. Težina uređaja je prilično velika, tako da bi dizajn trebao biti izdržljiv.

Nakon toga, uređaj je fiksiran. Da bi pričvršćivanja proizvoda nisu bili vidljivi, ugradnja nadzemnih nogu, koje će sakriti sve dodatne dijelove.

Nakon toga, napravite oznake tih mjesta gdje će se instalirati zatvarači.

Zatim u potrebnim mjestima izbušite rupe za instaliranje vijaka. Nakon toga, posebno mjesto je pripremljeno s čvrstom vježbom, gdje će se vijci skrivati.

Uređaj je pričvršćen na okvir modela pomoću priključaka. Uz pomoć vijaka, zid proizvoda je međusobno povezan.

Nakon instalacije uređaja obrađuje se kako bi se pričvrstili noge proizvoda. Noge moraju izdržati težinu cijelog dizajna, što je 40-50 kg. Osim toga, moraju izdržati težinu stavki koje će biti na stolu. Stoga se noge pričvršćuju jedna s drugom koristeći estrihe.

Članak o temi: Izgradnja kauč Eurobooks Učinite to sami: crteži i opis

Nakon toga, noge su pričvršćene na dizajn. Prije toga, potrebno je napraviti odgovarajuće oznake postaviti noge. Horizontalna struktura i usklađenost s izravnim kutovima treba pratiti razinu izgradnje.

Izbušite rupe za ugradnju nogu. Trebaju biti instalirani na rukavima od metala.

Zatim nastavite na ugradnju gornjeg tablica. Mora se vrlo pažljivo okupiti, budući da bi mehanizam tablice-top transformacije trebao biti pouzdan i izvesti ravnu sklopnu ploču.

Zatim obavite oznake za rupe. Elementi pričvršćivača bit će instalirani u ovim rupama.

Nakon toga se izvodi instalacija. Podesite mehanizam savijanja stolnih računala. Izbušite rupe za ugradnju countertops.

Uz pomoć vijaka pričvrstite malu radnu ploču na dizajn. Tada se rupe za pričvršćivanje izvodi na sličan način i na njegovo mjesto je ugrađena velika tableta.

Spreman za dnevnik stolova za stol.

Ovaj dizajn bi trebao biti vrlo jak da izdrži sva opterećenja.

Nakon što je model potrebno provjeriti kako funkcionira mehanizam transformacije. Ako postoje pogreške pri radu mehanizma, možete ga podesiti.

Transformator stola za kavu napravio takve tehnologije osigurat će čvrsti i pouzdan dizajn s dugom servisnim životom.

Čitaj više