Papirna sjenila: Jedinstveni dizajn s vlastitim rukama

Anonim

Papirna sjenila: Jedinstveni dizajn s vlastitim rukama

Papir - nezamjenjiva verzija prozora prozora dekor

Prednosti i nedostaci papira kao materijal za sjenila

Papirna sjenila dobivaju na popularnosti među potrošačima, tako da proizvođači omogućuju poboljšanju svojstava korištenog materijala i smanjenje nošenja. U tu svrhu odabrane su posebne impregnacije i razvijaju se posebni mehanizmi pričvršćivanja i kontrole.

Osim ovih prednosti, papirnate rolete imaju neke prednosti.

  1. Niski troškovi filtera za zaštitu od sunca iz papira omogućuju vam da ažurirate rolete barem svake sezone.
  2. Jednostavnost dizajna omogućuje samostalno instaliranje sustava i njihovo pričvršćivanje uz pomoć usana ili drugih mehanizama.
  3. Materijal je vrlo lagan i mali.
  4. Postoje posebne rolete koji se koriste tijekom popravaka.
  5. Širok izbor gustoće papira omogućuje vam reguliranje stupnja osvjetljenja prostorije, do pune izolacije sunčevih zraka.
  6. Kada briše neke rolete ne ostavljaju tragove.
  7. Papirni proizvodi savršeno su ukrašeni tkaninama lambrequinima ili laganim zavjesama, dajući jednostavan zasićenost.
  8. Papirne rolete su jednostavne za prijevoz, mogu se koristiti nekoliko puta. Na primjer, dizajn se može ukloniti iz prozora u stanu i uzeti sa sobom u vikendicu.
  9. Elementi dekor ne trebaju pranje, za razliku od tkanina zavjesa. Dovoljno je razmazati prašinu.

Nedostaci materijala uključuju krataktu, nemogućnost korištenja struktura u prostorijama s visokom vlagom, krhkosti papira i njegovo izlaganje deformaciji.

Papirna sjenila: Jedinstveni dizajn s vlastitim rukama

Pričvršćivanje čičak za sjenilo za papir

Papir Velsel Roles: Jednostavnost i originalnost

Postoji nekoliko vrsta dizajna papira. To može biti mehanizam ili rolete plera. Najpopularnija opcija za pričvršćivanje svjetlosnog zaštitnog elementa - na Velcru.

Članak o temi: grmlje za žive zaštite u zemlji: odabir i sadnje biljaka (30 fotografija)

Jednostavan dizajn je pričvršćen pomoću dvosmjerne trake do plastičnog prozora. Za postupak ne morate izbušiti rupe, koristite vijke, učiniti sve manipulacije matematičkom točnosti. Dijete će se nositi s takvim roletima.

Na VELCRO-u obično su pričvršćeni klasični papirići (u obliku fine harmonike). Ovo je prilično pouzdana opcija koja se savršeno pohranjuje s vašim zadacima i uređuje sobu. U sastavljenom obliku, dizajn je potpuno nevidljiv, u rastavljanju - to je izvorno i relevantno u bilo kojem interijeru stilski rješenje.

Papirske rolete na Velcru posjeduju nesumnjive prednosti.

  • Savršeni izlaz za prijenosno kućište: uvijek se mogu uzeti prilikom kretanja. Oni zauzimaju manje prostora od zavjesa, ne zahtijevaju instalaciju posebnog vijenca, ne trebaju posebnu skrb.
  • Instalacija traje samo nekoliko minuta. Nakon uklanjanja sustava, nema oštećenja na površini okvira, zidova ili prozora otvora.
  • Ako se koriste gusti lagani materijali za uređenje, tada se udobna atmosfera stvara u sobi zbog mekog raspršenja svjetla.

Trenutno, ne toliko tvrtki nude papirnate rolete na Velcru, tako da će morati pretražiti. Još jedna mogućnost - možete napraviti takve dizajne sebe.

Papirna sjenila: Jedinstveni dizajn s vlastitim rukama

Sažetak

Izrada svjetlosti zaštitni dizajn od papira vlastitim rukama

Da biste stvorili jedinstveni dizajn i ekonomski povoljan filtar svjetla, potrebno je kupiti rez pozadinu. Preostali alati će definitivno biti na farmi.

Pozadina je bolja slikanja. Oni su gušći, sporiji trošenje, nemojte pustiti sunčevu svjetlost. Širina komada mora odgovarati širini staklenog dijela prozora (ili otvora prozora, ako trebate snimiti okvire). Duljina reza uzima se u obzir da će se pretvoriti u harmoničan, bolje je uzeti s rezervom - višak se uvijek može odrezati.

Članak na temu: Glačanje betona s vlastitim rukama: Dva načina

Vladar se uzima u punoj širini trake za rezanje ili centimetra. Na pogrešnom dijelu na lijevoj i desnoj strani oznake se izrađuju u jednakim intervalima (preporučena širina koraka je 3,5 cm). Tada je rez presavijen u harmoniku određenim linijama. Da bi se formirao nabore, bolje je uzeti ravnalo - pa papirnate rolete će biti uredne i glatke. Gornji sklop odrezan pola ili preklop, to će spriječiti pečat za pohranu.

HARMONICA se preklopimo, u sredini radimo rupu s bušenjem rupe (još uvijek možete napraviti rupe na desnoj i lijevo, na udaljenosti od 4-5 cm od rubova). Uže, traka ili dekorativni kabel, koji se pričvršćuje držač (može se kupiti u bilo kojoj trgovini koja nudi šivaći spojnice) kroz rupu. U gornji preklop, bilateralni viski je siguran, s kojim su fiksirani dizajn na okviru.

Donji preklop može se udariti ili ostaviti kao što je. Ako je potrebno, papir se može unaprijed obojiti ili nekako dekorativan za izdavanje cijelogstava.

Takvi elementi za zaštitu od sunca mogu se mijenjati barem svaki tjedan - pod raspoloženjem. Često, djeca su sretna što sudjeluju u stvaranju roleta, inzistirajući na neovisnom dizajnu prozora u dječjoj sobi.

S obzirom na sve gore navedeno, sigurno je proglasiti da su sjenila papira koristan uređaj koji ne samo da će štititi od sunca, već i ukrasiti sobu, bez potrebe za posebnim financijskim troškovima. Osim funkcionalnosti struktura, nesumnjivo je privukla sposobnost stvaranja jedinstvenih mogućnosti dekora i promjenu na vlastite želje.

Čitaj više