Transformator za stolni krevet to radiš: Uputa

Anonim

Većina stanovnika naših zemalja ograničena je u odabiru stanovanja. Prije svega, to je zbog financijskih propisa. Uostalom, za relativno malu količinu novca, možete kupiti samo stan na svom području. Naravno, u takvom prebivalištu vrlo je teško postaviti sve stavke tako da je na kraju bio i udoban i lijep. U takvoj situaciji, transformator namještaja štedi namještaj.

Transformator za stolni krevet to radiš: Uputa

Transformator stolnog kreveta značajno štedi prostor u sobi.

Trenutno, u specijaliziranim prodavaonicama možete pronaći veliki raspon ovog proizvoda. Ali ovdje se pojavljuje pitanje. Ne mogu svatko kupiti, na primjer, transformirajući krevet koji uopće nije jeftin. Onda ćemo govoriti o tome kako napraviti stolni transformator vlastitim rukama. Ova opcija je prikladna ne samo za osobe s malim stanom, već i za sljedbenike minimalizma u unutrašnjosti.

Kako bi se začetala, trebat će vam dosta vremena i, naravno, potrebne materijale s alatima.

Kako sami napraviti krevet krevet?

Zapravo, ne postoji ništa komplicirano u proizvodnji stolnog kreveta. U početku, morate organizirati područje u zidu u kojem će se postaviti krevet. U te svrhe možete koristiti police na zidu, stalak ili ormar. Osim toga, možete organizirati prostor pomoću gips ploča.

Zasebno, mora se reći da se u procesu sastavljanja dijela kreveta, koji se nalazi ispod, može se nalaziti na razini s police ili biti smještena malo dublje. Samo vas rješava.

Transformator za stolni krevet to radiš: Uputa

Spremnik transformacije mehanizma.

Što se tiče stola, mora biti mobilna. To je potrebno, tako da prilikom zatvaranja kreveta nije ometao. Prema tome, možete napraviti tablicu koja će se savršeno približiti veličinom. Kao mogućnost možete napraviti krevet vlastitim rukama kao podršku koju će tablica obavljati. Dakle, krevet će imati još veću stabilnost. U svakom slučaju, krevetni stol će biti najbolje rješenje za mali stan.

Članak o toj temi: Kako odabrati fasadni ljepilo

Kako biste izgradili transformator kreveta vlastitim rukama, morate uzeti u obzir neke točke. Pa, na primjer, onaj koji noge kreveta moraju se premjestiti u obvezno. Tijekom Skupštine moraju ići u raspoloživi prostor. Osim toga, noge koje imaju krevet transformator također mogu djelovati kao bočne zidove vašeg ormara. Kako bi dizajn izgledao najskladniji, napravite noge iz istog materijala kao i sama ormar.

Detaljne upute za proizvodnju transformatora

Transformator za stolni krevet to radiš: Uputa

Transformator stolnih kreveta.

Da biste napravili krevet transformator vlastitim rukama, morate izvesti sljedeće korake:

  1. Prvo što trebate znati je o komponentama koje su potrebne za stvaranje kreveta: kutija, noćenje i podizanje mehanizam.
  2. Možete napraviti kutiju odvojeno ili uključiti na postojeći namještaj, na primjer, kao ormar. U procesu držanja izračuna morate uzeti u obzir činjenicu da će transformator kreveta tijekom procesa sklapanja pomesti kutiju. Prema tome, kutija mora biti obvezna pričvrstiti na zid od opeke ili betona.
  3. Zidovi kutije nalazi se okomito trebaju imati debljinu od 25 mm i horizontalne - od 16 do 25 mm.
  4. U kutiji, naravno, nemoguće je isključiti prisutnost takvih detalja kao što je postolje i tvrdoglav puk. Učinite stražnji zid, riješite samo vi. Kada je predstavio, krevet će steći gotov izgled, kao i cijeli dizajn u cjelini postat će kruti. Preporuča se da se transformator koristi od iverice. I, naprotiv, za proizvodnju ne odgovara štitu namještaja.
  5. Potrebno je riješiti detalje međusobno na udaljenosti od drugih oko 25 cm. Zid, koji se nalazi iza, treba se okretati dok se okvir ne priključuje na zid. Ako vaš stan ima savršeno glatke pod, kutija se može instalirati izravno na njega. Inače ćete morati stvoriti dodatnu osnovu.
  6. Prilikom stvaranja kutije potrebno je razmotriti veličinu budućeg madraca i debljine stražnjeg dijela kreveta.
  7. Što se tiče kreveta, njegov sastav uključuje sljedeće elemente: bočne ploče, leđa, uzglavlje, bazu i madrac. Madrac je pričvršćen na laž kroz pojaseve posebno dizajnirane za te svrhe. Fasadne zalupe su pričvršćene na estrih pomoću poprečnih kutova za montažu.
  8. Kako bi se spojila kutija i krevet, morat će se mehanizam za podizanje. On je onaj koji djeluje kao vezivo. Najbolje je dati prednost mehanizmu već u gotovom obliku s plinskom cijevi. Takav uređaj zajamčeno je da se otvori i zatvara više od tisuću puta. Osim toga, ovaj mehanizam će stvoriti sve uvjete za pričvršćivanje kreveta u bilo kojem položaju. Vaš transformatorski krevet je potpuno spreman za uporabu.

Članak o temi: Kako i što izbjeljite kupku kod kuće

Transformator namještaja - racionalno rješenje za mali apartman

Dok razumijete, učinite neobičan krevet vlastitim rukama nije tako teško. Osim spavaće sobe, sličan namještaj može se smjestiti u druge sobe u apartmanu. Na primjer, u većini slučajeva ljudi pate od male kuhinje. Ovdje se transformator namještaja dolazi do resor.

Možete uštedjeti prostor prostorije pomoću sklopivog tablice, koji se u bilo kojem trenutku trebate prikupiti ili rastavljati.

Također treba reći da ta tablica također može imati dodatne umetke koji imaju imovinu unaprijed. Dakle, možete ubiti dva zečeva: dobiti puni stol za blagovanje i uštedjeti prostor tako važan za vas.

Bez obzira na namještaj za transformator koji želite, kao rezultat toga, u svakom slučaju, dobit ćete funkcionalni objekt unutrašnjosti u svakom slučaju i može spasiti tako vrijedno područje. Štoviše, ovaj se namještaj može smjestiti u bilo koju sobu u kući.

Čitaj više