Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Anonim

Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Gdje napuniti deterdžente u perilicu rublja? Ovo pitanje ostaje relevantno, budući da će kompetentno punjenje raspršivača pomoći svakom domaćinu uštedjeti i napraviti pranje kakvoće posteljine.

Ladica lokacije

Perilica rublja Vertikalno utovar. Stroj za pranje rublja s izležnicama je odozgo, pričvršćivač praška je pričvršćen iz unutrašnjosti poklopca. Takva ladica je obično velika (barem više od prijemnika praška s prednje utovar). Takav smještaj kutije za prah nije bio u potpunosti prikladan, tako da su proizvođači Erakuta napustili tu ideju tijekom vremena.

U strojevima za pranje rublja s prednjim opterećenjem Takva ladica je u gornjem lijevom kutu i je klizni prah male veličine s odvojenim dijelovima. Nasuprot svake grane raspršivača postoje oznake. Glavna stvar je znati kako se dešifrirati:

  • Ii. ili " U "- Dakle, proizvođači su naznačeni najvećim odjeljcima praškastog ferceptora perilice rublja. Odjeljak je dizajniran za umetanje konvencionalnog praha, koji se koristi u glavnom načinu pranja. Ova stanica treba koristiti za druge načine.
  • * ili Omekšivač. ili Slika cvijeća - oznake se nalaze nasuprot najmanjim stanicama. Ovi odjeljci za raspršivač dizajnirani su za kondenzator, a uobičajeni prašak za pranje u ovom dijelu ne može se izlijevati.
  • I. ili "ALI "- simboli koji se javljaju nasuprot najuštiniju prostoru praškastog praška praška. Simboli označavaju dio dizajniran za pranje. Stoga, odabirom "preliminarnog pranja" moda, morate koristiti ovu ćeliju i ispuniti ga s malom količinom praha. Usput, za ovaj dio raspršivača koristi se samo suhi prah.

Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Stroj za pranje rublja

Prije svega, trebali biste pronaći dozator. Obično se strojevi za pranje okomitog opterećenja praškastog praha nalazi iznad otvora za pranje. No, horizontalno opterećenje za pranje pranja nalazi se unutar otvora za utovar.

Članak o temi: obrti iz drva i šperploča za vrt radi sami, fotografiju domaće

Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Perilica rublja poluautomatski

Ako se koristi poluautomatski stroj, zasebni prijemnik u prahu koji je istaknut ispod praha jednostavno nije. Obično se u takvom poluautomatskom prljavom posteljinu i prahu napunjeni u bubanj. Za ovu opciju, bolje je koristiti samo uobičajeni suhi prah, jer u poluautomatskim proizvodima za brtvljenje ne podrazumijevaju mnogo.

Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Zašto postoji nekoliko odjeljaka, a u onome što poupe prah?

Ponekad nakon dugotrajnog rada perilice, neke oznake na prijemniku za praška mogu se označiti. Ovdje možete eksperimentirati i shvatiti koji razdvajanje treba izliti u prah. Odaberite uobičajeni način pranja (to jest, bez pranja, namakanja); Zatim otvorite poseban odjeljak dizajniran za prah - i odmah vidjeti gdje se voda poslužuje. Taj odvajanje praškastog prihvaćanja u kojem se poslužuje voda i namijenjena je deterdžentu.

Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Značajke odjeljaka u strojevima različitih brandova.

1. Brand Bosch. Njemački proizvođač je stvorio jednostavan prah koji je akceptor. Sastoji se od odvojenih dijelova namijenjenih tekućim deterdžentima i škrobama i odjeljcima za preliminarni / glavni način pranja.

2. Mark Indesit. Dobra i jeftina tehnika ima prijemnik za prašak iz četiri dijela - izmjenjivi dio, dizajniran za izbjeljivanje sredstva, zasebne ladice za okuse / omekšivače, kao i dio za glavno / preliminarno vrijeme pranja.

3. Mark Samsung. Prijemnik u prahu podijeljen je u tri odvojena dijela, gdje se lijevi dio koristi za suhi prah. Predloženi su svi ostali deterdženti za dodavanje spremnika (dozator) i stavite ga u bubanj perilice rublja.

4. Brand LG. Perilica rublja s tri odvojena opterećenja odjeljaka, prve dvije kutije su stvorene za preliminarni / glavni način pranja, a treći dio je označen za posebnu obradu - prominas, okuse, klima uređaje.

5. Brand Gorenje. Prihvatljivač praška ovog proizvođača također je podijeljen u odjeljke. Dvije su označene pod prahom potrebnim za glavni / preliminarni način pranja. Treći dio je dizajniran za klima uređaje, posebnu izbjeljivač i druga sredstva odgovorna za posebnu obradu.

Članak o temi: Čokolada dnevni boravak - fotografija neobične kombinacije u unutrašnjosti dnevnog boravka

Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Je li moguće zaspati u bubnju?

Većina domaćina preporučuje se dodavanje praha u bubanj za pranje, ova metoda omogućuje smanjenje potrošnje deterdženta. Saznajte je li doista lako. Odmah nakon završetka pranja morate otvoriti kapacitet: ako je prašak prijemnik ostao čist i prazan, onda jednostavno nema smisla u takvom dvorcu.

Ako perilica nije nova i prestala čistiti prašak iz raspršivača, deterdženti se mogu sigurno poslati u bubanj.

Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Nestandardni deterdženti

Odnosi se na popularne nove proizvode koji se proizvode u obliku komprimiranih kocki / kapsula. Obično, ovi neobični deterdženti nisu potpuno otopljeni u odgovarajućem odjeljku, pa je bolje poslati ih na bubanj.

Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Savjet

Količina poplavljenog praha za pranje je važna za mjerenje kompetentno. Ako pranje ne može samostalno mjeriti željenu količinu praška na kilogramu prljave posteljine, morate naučiti to učiniti sami. Preporuke za distribuciju praha mogu se naći na bilo kojem paketu. Usput, neke hostese kako bi uštedjeli manje praška od potrebe. To je samo pogrešna doza će utjecati na pranje, jer nedovoljna količina praška može napraviti donje rublje nakon pranja teške i sive.

Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Gdje za spavanje praha u perilici rublja?

Čitaj više