Kako napraviti meku uzglavlje vlastitim rukama (fotografija i video)

Anonim

Fotografija

Svaki krevet će izgledati mnogo ljepše i zanimljivije ako postoji neki neobični, privlačeći element u njemu.

Kako napraviti meku uzglavlje vlastitim rukama (fotografija i video)

Krevet s originalnim uzglavnom plohom nesumnjivo će omogućiti vašoj unutrašnjosti ukrasiti. Osim toga, uzglavlje je nužno ne samo za ljepotu, već ponekad čak i za vašu sigurnost.

Takav element može lako postati visoka, pričvršćena lijepa tkanina i uređena meka uzglavica, s vlastitim rukama.

Čak i ako imate najčešći ne-izvanredan krevet, može se lako rafinirati s ovim jednostavnim elementom. Uostalom, u bilo kojoj spavaćoj sobi, središnji element je krevet.

Stvaranje kreveta vlastitim rukama je dugotrajan proces, ali da biste ga osvježili, dovoljno je ukrasiti ili stvoriti uzglavlje.

Prilikom stvaranja kreveta s vlastitim rukama možete stvoriti vlastiti dizajn, koji će se u potpunosti pristupiti na vaš interijer, također će biti mnogo jeftiniji za materijalne troškove od kupnje gotovog kreveta s takvim elementom.

Potrebne materijale

Kako napraviti meku uzglavlje vlastitim rukama (fotografija i video)

Soft uzglavni krevet može se stvoriti pomoću jastuka.

To su bile najjednostavnije opcije, kako napraviti meku uzglavlje sami iz početne faze.

Ali postoje jednostavniji opcije, kako možete ukrasiti krevet mekom uzglavlju.

Na primjer, možete koristiti jastuk ili nekoliko jastuka kao uzglavni krevet. Učinite ga vrlo jednostavnim: na tom zidu, blizu koji je krevet stoji, potrebno je pričvrstiti vijenac ili bar, koji su jastuci montirani pomoću veza. Jastuci se mogu kupiti spremni, ali možete sami šivati. Za njih možete napraviti nekoliko skupova izmjenjivih jastučića, s kojima možete ažurirati unutarnji dizajn prostorije mnogo češće i lakše.

Kontinuirani tekstilni motivi, uzglavni krevet može se stvoriti iz tkanine stvaranjem drapera. Odabir prikladne tkanine, osigurajte ga kao zavjese na zidu s stropa na pod.

Članak o temi: Popravak furniranih vrata: Uklanjanje dubokih ogrebotina i žetona

Dekoriranje Opcije Veliki skup, sve ovisi o vašoj mašti.

Čitaj više