Backboard do-it-yourself Bed: Proizvodnja i dekoracija (fotografija)

Anonim

Fotografija

Krevet je poseban dizajn dizajniran za puni odmor. Potrebno je pristupiti svom izboru kao pažljivo, jer proizvođači nude standardna rješenja koja nisu uvijek prikladna za određene uvjete. Stoga danas ne preferiraju takve strukture da rade svoje ruke. Ali ne samo sama krevet ne igra važnu ulogu, često ovisi o tome koliko će se uporaba biti ugodno i praktično. Stražnji leđa mogu biti spremni, ali nisu osigurani za dizajn madraca kreveta, tako da se takva leđa može napraviti samostalno.

Backboard do-it-yourself Bed: Proizvodnja i dekoracija (fotografija)

Krevet natrag crtanje s veličinama.

Može biti stacionarna, ugrađena leđa, centra grada ili zamjenjiva, pričvršćena, koja je pričvršćena izravno iznad slučaja , Na stražnjoj strani kreveta, s vlastitim rukama, mora u potpunosti uskladiti dizajn, opći interijer. Nakon odabira vrste i izgleda, potrebno je odrediti dimenzije, točan oblik, materijale. Sam proizvodnje proces zahtijeva određene vještine za rad s alatima, materijalima, ali sve nije tako teško, kao što se čini. Potrebno je slijediti samo jednostavnu nastavu montaže.

Zašto trebate uzglavlje?

U tom slučaju, možda je potrebno trebati dodatni uzglavlje? Ovdje je sve jednostavno:

Backboard do-it-yourself Bed: Proizvodnja i dekoracija (fotografija)

Glasnoće se može izraditi od šperploče, tkanine i pjene.

  1. List od šperploča čija je debljina 8-12 mm, koristit će se kao baza za budućnost.
  2. Porolon s debljinom od 50 mm ili više. Veličina takvog lista trebala bi biti jednaka veličini baza šperploča, ako se leđa potpuno spajaju.
  3. Rezovi tehničkih i dekorativnih tkanina koje će se koristiti kao obloge i lica. Veličina tkiva je odabrana na temelju koje će dimenzije imati leđa (plus 15-20 cm za uzorak). Donji dio bi trebao biti jednostavan, ali prednja tkanina je odabrana za boju unutrašnjosti. Dopušteni su slike i ukrasi, vez i aplikativi. Danas možete pronaći specijalne tkanine za presvlake namještaja, umjetnu kožu najrazličitijih vrsta i boja.
  4. Skup pričvršćivača, koji uključuju vijke, vijke za samostažujući, dekorativni nokte, zagrade, petlje.
  5. Skup materijala potrebnih za presvlake, uključujući niti i igle, škare.
  6. Niz dekorativnih elemenata ako se koriste. To su gumbi, vrpce, lukovi, sjedala tkanine i tako dalje.

Članak o temi: Silikonski brtvilo za kupaonicu

Backboard do-it-yourself Bed: Proizvodnja i dekoracija (fotografija)

Izrežite pravi oblik glave glave može biti stisisy.

Od alata za rad naslona, ​​potrebno je poduzeti sljedeće:

  • Električna slagalica za rezanje ploča za šperploče;
  • bušili s nizom vježbi različitog promjera;
  • Škare, građevinski oštro nož;
  • zaštitne rukavice;
  • odvijač, čekić;
  • Pravilo, rulet;
  • Jednostavna olovka;
  • Stajalica namještaja.

Proces proizvodnje leđa

Prvo morate odlučiti točno što će biti stražnji dio kreveta. Da biste to učinili, možete iskoristiti gotove sheme i rješenja ili sami napraviti skicu. Najbolje je koristiti posebne programe za napuštanje sheme koja će omogućiti ne samo odabrati izgled, već i izračunati sve materijale na najmanji detalj. Ako nema dovoljno znanja, možete kontaktirati bilo koju specijaliziranu tvrtku ili na tvornicu namještaja, koja se bavi proizvodnjom namještaja za narudžbu. Nakon pojavljivanja izgleda i montaže je u ruci, možete početi stvarati.

Backboard do-it-yourself Bed: Proizvodnja i dekoracija (fotografija)

Ako imate visoke vještine u stolarskom poslovanju, možete napraviti izrezbarenu uzglavlje.

Određuje se s onim što veličine imaju samu krevet, što je njegova širina. Glasnoće mora imati širinu koja se podudara s omotnicom predmeta. Inače, to će biti izuzetno neugodno koristiti ga, a izgled neće biti tako estetski.

List običnog šperploča s potrebnom debljinom (ovisi o vrsti glave) kao dio nosača. Prvo, takav list je izrezan kako bi se dao pravokutni oblik. Širina ploče bit će jednaka širini kreveta, a visina je buduća visina leđa. Nakon toga, kontura budućeg proizvoda primjenjuje se na površinu šperploča s jednostavnom olovkom, na dnu je potrebno zabilježiti točke gdje će se nalaziti rupe za montažu. Uz pomoć vježbe, morate izbušiti rupe, obično vam je potrebna dva na svakoj strani. Potrebno je uzeti u obzir dizajnerske značajke kreveta, mogućnost popravljanja naslona nakon njegove proizvodnje.

Članak na temu: Predivne vlažne pozadine: fotografije i 8 prednosti

Electrolovka Budućnost je rezana na navedenom konturu. Potrebno je jasno slijediti sve linije, jer će s daljnjim uređivanjem veličine leđa biti nešto manji. Dalje, emery papir treba pažljivo očistiti cijelu površinu, ukloniti hrapavost, nepravilnosti. Leđa bi trebala postati apsolutno glatka i lijepa. Izvrstan će izgledati uzglavlje iz tkanine.

Dekorativni krevet natrag

U sljedećoj fazi počinje presvlake, ali je potrebno odmah odlučiti kakav dizajn. Za meke leđa se primjenjuju 2 opcije:

Backboard do-it-yourself Bed: Proizvodnja i dekoracija (fotografija)

Meka uzglavica izgledat će lijepo i elegantno.

  1. S potpuno mekim rubom. Za ovu izvedbu, pjena s nizom je izrezana u skladu s općim veličinama leđa. Glasnoće se ispada meko tijekom svog područja.
  2. S očuvanjem krutog ruba. Ublažavajući materijal ponavlja konture leđa, ali njegovo područje je oko 1/3 manje od površine leđa, tj. Poštivao je uvlačenje. Uz opći ukras uz rub pjene gume, posebni dekorativni klinčići s širokim šeširima različitih oblika su prikovani. Ostalo se sastoji od tkanine, umjetne ili iskrene kože. Ako se koristi prirodno drvo, takav se rub može ukrasiti rezbarije. Mekani rub bit će samo u središtu, a na rubovima - prirodno drvo s prekrasnim i elegantnim oblicima. Potrebno je imati iskustvo niti, a možete jednostavno naručiti gotov okvir koji je u mekom materijalu.

Kada je sve pripremljeno, trebali biste izrezati komad tražene gume za gumu, zalijepiti ga u bazu, dodatno ojačati strane uz pomoć nosača. S ovom metodom, mekani dio se ne pomiče, to će biti čvrsto stojeći. Kada je mekani dio spreman, možete nastaviti na naslon sjedala. Materijal za to treba odabrati vrlo pažljivo, na temelju izgleda, zahtjeve za rad, sigurnost i higijensku. Na leđima ne bi trebala akumulirati prašinu, čišćenje ga treba provesti lako i brzo. Posebnu pozornost treba posvetiti razini otpornosti na habanje.

Članak na temu: Čišćenje plinskog stupca

Presvlake se provodi oko perimetra, ako postoji potreba, zatim na uglovima tkanina je uredno omotana, prekida. Mora se protezati tako da nema uštede, nabora i drugih stvari. Stretch mora biti prosječna razina. Tkanina je drugačije vezana, sve ovisi o dizajnu glave glave same presvlake. Najčešće se za takav rad koristi se građevinski klameri, ali za veću atraktivnost oko perimetra možete dodatno ojačati posebne dekorativne klove namještaja koji će zadržati presvlake i pružiti određeni stil.

Ne samo da se klove namještaja ne mogu koristiti za ukrašavanje leđa, ali i prekrasne ravne perle, razne vrpce, lukove i tako dalje.

Sve to treba temeljito razmisliti o tome dok se brzo radi i lako ukrašava uzglavlje u skladu s idejom.

Posljednji korak je pričvršćivanje gotovih leđa na kućište kreveta. Evo, opet, sve ovisi o tome koji tip je napravljen za krevet vlastitim rukama. Na primjer, montiran je pričvršćen na zidnu površinu, ali stacionarni već zahtijeva pouzdanu fiksaciju na tijelo kreveta. Najčešće, uzglavlje je pričvršćena samouzorkama za kućište, može se dodatno montirati na noge, napraviti udobne šarke za pričvršćivanje na zidnu površinu. U tom slučaju, leđa neće pasti u najnepovoljniji trenutak, njegova će se uporaba biti sigurna i izdržljiva.

Uzglavlje za krevet je poseban dizajn koji je instaliran na glavi. Uzglavlje je uvijek uređena, to je neobično lice kreveta. Ali za standardne modele koji se mogu kupiti u gotovom obliku, leđa obično imaju običan, dosadan izgled. Možete prikupiti leđa vlastitih ruku, koji će postati središnji element cijelog okruženja spavaće sobe, i bit će udoban i udoban, pouzdan. Dekoracija se može odabrati.

Čitaj više