Kako odabrati prave metalne stropne strehe u dnevnom boravku

Anonim

Nakon zadatka odabira portera i zavjesa se riješi, dolazi do skretanja vijenca. Mora biti pouzdan, praktičan kada koristite, stilski aptip. Izrađeni od različitih materijala prilagođenih bilo kojim prozorima prikladnim za određeni dizajn zavjesa za zavjese se prodaju u izgradnji hipermarketa Lerua Merlen.

Kako odabrati prave metalne stropne strehe u dnevnom boravku

Raznovrstan izbor

Iza streha u lerui

Zašto bih trebao otići u Lerua Merlen? Jer ovdje je predstavljen tako širok izbor ovog proizvoda, koji će jednostavno ne uspijevati bez kupnje. Boja, veličina, stil, materijal, pogled i vrstu dizajna - to su glavni parametri pri kupnji odgovarajućeg dizajna. Možete kupiti konzolu u hipermarketu već spremnom s potrebnim kompletom.

Kako odabrati prave metalne stropne strehe u dnevnom boravku

Ako želite svaki detalj proizvoda kako slijedi osobne preferencije, pogledajte odjeljak proizvoda za postavljene šipke - ovdje se sve stavke za konzolu nude odvojeno.

Eavi u Lerua Merlen se prodaju za Windows jednostavne i složene konfiguracije, malih, velikih ili gluhih otvora, sa stropom i zidnim nosač. Jednokratni, višeredirani, zakrivljeni, vitražni, klizni, kao i europski prozori u Leruhaleu, predstavljeni su kompletnim asortimanom od širine 75 cm i dosežu do 3,5 m.

Svi vijenci za zavjese u lerui su podijeljeni u sljedeće skupine:

  1. Rodes - 90 vrsta metala, drvene, plastične konzole nude se iz drva, plastike, metala;

    Kako odabrati prave metalne stropne strehe u dnevnom boravku

  2. Stropne gume - 98 vrsta struktura od plastike i aluminija. Neki modeli opremljeni su barom bageette. Pronalaženje fleksibilnih zavjesa za zavjese u lerua Merlinu do 6 metara duljine u plastičnim strukturama;
  3. String - 3 varijante koje se razlikuju u duljini, metoda pričvršćivanja i broju redova;
  4. Skup šipki - najopsežniji odjel u kojem možete kupiti bilo koji element u rasponu od kuke za pričvršćivanje zavjese i završava s vrhom s rinestones.

Članak na temu: Kako napraviti rastegnite strop vlastitim rukama (video i fotografije)

Cijena vijenca za zavjese u leruin Merlene ovisi o njegovoj vrsti, veličini, materijalu, dizajnu, proizvođaču. U kategoriji žica struktura, prosječna cijena je 250 rubalja, šipka - 500 rubalja, strop - 700 rubalja. Najjeftiniji proizvod je 91 rubalja - to je jedna-reda plastična konzola s veličinom od 1,6 m. Najskuplji dizajn koštat će oko 2400 rubalja - to je tri red tipa guma od 2,4 m.

Kako odabrati prave metalne stropne strehe u dnevnom boravku

Pravila za odabir Karnisa

Vijenac mora biti pouzdan i lijep. Odaberite pravi dizajn u trgovini. Možete, promatrati jednostavna pravila i razmatranje sljedećih čimbenika:

  • Broj redova konzole odgovara broju slojeva tkanine - ne postoji potreba za kupnjom metalne stropne strehe za zavjese s tri reda ili dvostrukom šipkom, ako će se samo tanko Hardin objesiti na prozor;
  • Težina zavjesa - teže zavjese, više je promjer cijevi i više bliska pažnja privlači čvrstoću plastične konfiguracije. Drvo i metalne strukture priznaju se kao najpouzdaniji;

    Kako odabrati prave metalne stropne strehe u dnevnom boravku

  • Usklađenost sa stilom prostorije - strehe iz stabla pogodna je za klasični dizajn u svim manifestacijama, Provence, Država. Metalne konstrukcije, kao i ljubavni ljubitelj nikla kao držač, prikladno je za gotovo bilo koji stil. Plastična konzola za štapove koristi se s nečišnim zavjesama ili jednostavnim interijerima, ne opterećenom pompom atmosferom;
  • Koriste se pogled na strop - u prisutnosti suspendiranih ili rastezljivih struktura, konzola s zidnim nosama;
  • Vrsta prostora - Metalne zavjese za kupaonice teleskopskog tipa prikladni su prilikom instaliranja i korištenja;

    Kako odabrati prave metalne stropne strehe u dnevnom boravku

  • Vrsta prozora - Strukture za obojene staklene instalirane su u otvor s gluhim krilom, gdje se zavjese kreću. Za ne-standard prozor se često odabire stropna semirkularna streha za zavjese. Konzole za oblaganje sustava Windows sadrži posebne adaptere za ponavljanje linije za otvaranje.

Članak o temi: proširenje s vlastitim rukama. Kako napraviti produžetak?

Strukture se koriste samo za lagane tkanine, a potrebna je periodična žičana.

Hipermarket nudi sve gore navedene vrste konzola kantura. Drveni, metalni, plastični, stropni, zidni, stacionarni, klizni nadstrešnice za zavjese u Lerua Merlin razlikuju se pouzdanošću, mnoštvom izbora, pristupa određivanju cijena.

Kako odabrati prave metalne stropne strehe u dnevnom boravku

String dizajn

Materijali za proizvodnju vijenca: drvo i ne samo

Konzole za zavjese izrađene su od metala, plastike ili drva. Svaka grupa ima prepoznatljive značajke koje se uzimaju u obzir pri kupnji strukture.

Za proizvodnju konzola, pasmina stabla pogodna je s dobro vidljivim uzdužnim uzorkom - hrast, višnja, orah. Lerua Merlen nudi drvene strehe za zavjese sljedećih boja:

  • Hrast - svjetlo, izbijeljeno
  • Tamna trešnja
  • Momak

Dizajn se izvode s dva reda za zavjese, opremljena drvenim prstenovima. Raspon veličine - 1,6-2,4 m i 3 m.

Kako odabrati prave metalne stropne strehe u dnevnom boravku

Metal

Redoslijed od 100 proizvoda hipermarketa nudi metal. To su stropne metalne zavjese za zavjese, šipke, niz moda. Aluminijske dizajne guma također su pričvršćeni na zid. Zavjese bilo koje težine mogu se objesiti na metalnu strukturu - to su najpouzdanije konzole.

Impresivna paleta boja Rod proizvoda:

  1. Nickel - crna, brish, zlatna, satena;
  2. Zlato - mat, stari, tamni;
  3. Čelik - mat, prirodan, onyx;
  4. Mesing - prirodno, antikno;
  5. Ispod cijevi od stabla prekrivena je plastičnim filmom;
  6. Emajl - Wenge, bijela;
  7. Chrome - sjajni, saten.

Kako odabrati prave metalne stropne strehe u dnevnom boravku

Moguće je odabrati konzolu šipke u jednom ili dva-reda dizajn, a strop - u isto vrijeme, dvije ili trokrevetne opcije. Bogat izbor boja, oblika, dizajna metalnih proizvoda omogućuje vam da ih organski unesete u bilo koji interijer. Na primjer, kromirana zavjesa strehe se koristi za minimalistički dizajn, Heytec, moderno.

Plastika

Proizvodi iz ovog materijala imaju niske cijene, a pojava konzola često im omogućuje da ih koriste umjesto skupih dizajna. Varijante zida Hipermarket nudi boju za buk s veličinama 1,6-2,4 m.

Članak na temu: Burlakovin u modernom interijeru: 50 originalne fotografije za ukrašavanje fotografija s vlastitim rukama

Kako odabrati prave metalne stropne strehe u dnevnom boravku

Stropne strehe za zavjese u Lerua Merlinu iz plastike prikazani su u 50 struktura guma. Oni se razlikuju u određenoj snazi ​​s malom težinom, su fleksibilni, ravni, zaobljeni, imaju različit broj redaka. Za uređenje se koristi bagentna traka ili mješavina - umetak boja.

Pogledajte video dizajn

Vrsta i dizajn prostorije, težina zavjese, metoda za pričvršćivanje, broj slojeva tkanine ili prisutnost lambrekina, kao i osobne preferencije kao rezultat određuje izbor proizvoda. Lerua Merlen je najveći hipermarket za prodaju građevinarstva, završne obrade i dekorativne robe - svaki dan nudi posjetitelje oko 200 vrsta Cloak konzola proizvedenih u Rusiji, Kini i Njemačkoj.

Čitaj više