Što izgledaš i kako popraviti stropne zavjese za stropove

Anonim

Moderni interijeri postali su svijetli i estetskiji od pojavljivanja stropova proteže.

Što izgledaš i kako popraviti stropne zavjese za stropove

Strop

Stretch strop kao ukras apartmana

Stretch strop - sposobnost stvaranja jedinstvene slike prostorije, u osnovi transformirati stambeni ili javni prostor, vizualno ga proširiti, ispunjen svjetlom.

Što izgledaš i kako popraviti stropne zavjese za stropove

Dizajn je lako montiran, a površina stropa prije instaliranja ne zahtijeva pripremu. Film iz kojeg je proizvod napravljen je vrlo plastična, čime se održava značajno opterećenje (do 100 litara vode na 1 sq ..).

Dizajn je zajamčeno ukrasiti sobe čak i zbog činjenice da su površine pričvršćenja, šavova ili završnih obrada nevidljive na površini. Danas nude opsežnu količinu boja, do slika u boji po pojedinačnom redoslijedu.

Ljudi imaju od onoga što odabrati: Stretch stropovi u modernom dizajnu su pojedinačni ili višestruki, sjajni ili mat. Osim estetskih funkcija, dizajn služi za prikrivanje rasvjetnih uređaja, kao i stropne strehe.

Što izgledaš i kako popraviti stropne zavjese za stropove

Stropnjak i stvrdnjavanje: Kako odabrati?

Pod riječju "Gardin", obična osoba ima povezanost s tankom zavjesom, međutim, čarobnjaci i dizajneri interijera ga u potpunosti koriste u drugom značenju. Karci na stropu za zavjese su strehe ili konzole koji služe za objele zavjese s Tullama. Korištenje Gardina zahtijeva računovodstvo za instalaciju i značajke rada.

Karci pod rastezljivim stropom posjeduju sljedeće prednosti:

  1. Dekorativno razlikovati stropne zone.
  2. Speklatno povećati prostor.
  3. Omogućiti daljinski upravljati dizajnom.

Što izgledaš i kako popraviti stropne zavjese za stropove

Često korištene zavjese s dvoslojnim stropom, koji kvalitativno skriva nedostatak osnovnog premaza, pomaže zonatu teritoriju, pouzdano skriva tehnološke elemente (cijevi, ožičenje itd.).

Članak o temi: Svjetionici s poda estriha: Bulk zrake za ispune, kako postaviti za poravnanje, instalaciju i kako staviti, pravilo

Cartini za zavjese pod rastezljivim stropom izgledaju skuplje i privlačnije od zidne montirane, tako da nedavno koristite stabilnu potražnju kupaca. Karci na stropu s rasteglu se koriste ako postoji potreba za stvaranjem dodatnog učinka visokih stropova.

Što izgledaš i kako popraviti stropne zavjese za stropove

Gardin

Odaberite boju zavjese na rastezljivog stropa trebala bi biti na takav način da ispadne iz jednodijelne harmonične okoline. U prostorijama gdje nema dovoljno sunčeve svjetlosti, zavjese svjetlosnih tonova s ​​bijelim ili bež sjajnim stropom su savršeno. Ako je potrebno, dodajte u atmosferu coziness koristite tamne mirne tonove zavjesa (čokolada, terakota, šljiva). Stropovi mogu biti oboje snijeg i izrađeni u tekstilnom tonu.

Vrste Gardin

Zidne zavjese za zavjese s rastezljivim stropom proizvodi od sljedećih materijala:

  • aluminij;
  • plastika;
  • drvo;
  • željezo.

Što izgledaš i kako popraviti stropne zavjese za stropove

Najskuplje i masivnije konstrukcije smatraju se za stropove od drva. Više opcija proračuna - strukture od aluminija. Čelik se primjenjuje samo u slučaju suspenzije teške tekstilne kompozicije. I zavjese za rastezljive stropove od plastike smatraju se najpopularnijim zbog dostupnih troškova i snage materijala.

Građevinski prostori nude širok raspon nadstrešnica, različitog u cijeni, shemu boja, broju redaka. Dizajni su jednokrevetni, dva, tri red.

Svaka vrsta zavjese koristi se za suspendiranje određene količine tekstilnih proizvoda: zavjese ili til; Zavjese s til; Til i zavjese s lambrekinom.

Što izgledaš i kako popraviti stropne zavjese za stropove

Stropna groznica na stropu s rasteglu izgleda kao standardni vijenac koji je lako pronaći u bilo kojoj specijaliziranoj trgovini. Kada kupujete, morate biti sigurni da je konfiguracija ispravna: Provjerite broj čepova, dekorativne trake (ako je predviđeno u modelu).

Pričvrstite zavjese na strop na dva načina:

  1. Otvorena.
  2. Zatvorena metoda.

Što izgledaš i kako popraviti stropne zavjese za stropove

Skriveni gardin

Kako izvesti instalaciju?

Možete objesiti zavjesu na stropu s rasteglom i specijaliziranim alatima.

Članak o temi: Dječja promjenjiva komoda: osnovne prednosti

Otvorena metoda

Tradicionalna metoda vezanosti smatra se otvorenim. Predlaže da će osiguranje stropne zavjese biti na posebnoj dasci drva, šperploča ili plastike, koja je unaprijed postavljena u stropnoj jedinici. Ova daska se zove hipoteka, to je fiksirano do napetosti filma. Hipoteke su proizvedene ovisno o veličini streha i broja redaka. Kasnije se preklapaju s filmom.

Što izgledaš i kako popraviti stropne zavjese za stropove

Savjet: Odabir između čelika i plastičnog vijenca, prvi preferirani u slučaju da se planira koristiti manji broj hipoteka i dijelova za pričvršćivanje.

Faze:

  1. Stavite mjesto za Gardinu.
  2. Montiran profil za pričvršćivanje, koji će kasnije kasnije pričvrstiti.
  3. Linija za označavanje ispod prozora za rezervacije šipki od drva. Vrlo je važno prije početka rada za liječenje drva prodiranje antiseptičkih smjesa koja sprječavaju truli materijal.
  4. Tada su šipke sigurno montirane. Dakle, baza pričvršćenja nije pomaknuta, koristi se hidraulična razina.

    Što izgledaš i kako popraviti stropne zavjese za stropove

  5. Izravna instalacija stropnih zavjesa. U drvenoj stropnoj jedinici, proizvod je fiksiran samo-ladicama, te u kamenom ili betonu - s tišionicom.
  6. Instalacija stropnog filma (uključujući vrhove hipoteka). Rad, praćenje suptilne polimerne tvari oštećene.

Instalacijski klinovi se koriste za postizanje punog uklapanja trake na stropni film, kao i kako bi se izbjegle praznine.

Alternativna metoda (skrivena)

Da objesite stropnu zavjesu s skrivenom metodom, trebat će vam više vremena i strpljenja, ali rezultat prelazi očekivanja, jer Zavjese u ovom slučaju kao da glatko padne s samog stropa, što doprinosi skrivenom Hardinu.

Što izgledaš i kako popraviti stropne zavjese za stropove

Skrivena instalacija uključuje fiksiranje strehe u stropu kapitala, nakon čega slijedi popravak stropnog premaza u posebno opremljenoj niši, koja nije prekrivena filmom.

Pogledajte video dizajn

U početku, koristeći dowel, montirajte stropnu traku. Nekoliko milimetara postavlja osnovu za pričvršćivanje stropnog profila. To je drvena ili metala. U slučaju korištenja drvenih elemenata, podvrgnuti su obveznom liječenju antiseptičkim!

Članak o toj temi: Rezanje porculanskog kamena: kako i što rezati kod kuće, podne pločice i lik rezanje, pločica

Nevidljiva instalacija omogućuje vam da popravite glatke, polukružne zavjese ili proizvode drugog nestandardnog oblika. Uz ispravno izvedeni rad, ispada estetski, praktični dizajn, vizualno spremanje soba s niskim stropovima.

Što izgledaš i kako popraviti stropne zavjese za stropove

Ako je dizajn ukrašen pozadinskom osvjetljenjem, ispada nevjerojatna slika koja naglašava nestandardne dizajnerske rješenja i kompetentno izlažu naglasce u zatvorenom prostoru.

Čitaj više