Fafrite stil

Anonim

Fafrite stil

Koncrock-stil završiti danas u našoj zemlji postaje sve više. To je cilj, stilizirani izgled, a ne kod kuće ugrađene u ovoj tehnologiji.

Vrlo često možete upoznati cijele ulice, pa čak i vikend sela, gdje sve kuće, poput jedne, imaju fasade u stilu facrowa. Izgleda europsko ugodno i šareno.

Tehnologija izgradnje polusvjeđenih kuća došla nam je iz povijesnih mirnih regija Njemačke, Švedske i drugih europskih zemalja. Ovdje su poznati, kao u našim selima, drvene kuće iz dnevnih kabina poznati su.

Facrifične kuće su podignute prema posebnoj tehnologiji. Temelj strukture okvira drva ili metala, koji se sastavljen na poseban način.

Okvir pola šunje kuće sastoji se od greda, regala i umivaonika, koji se nalaze horizontalno, okomito i dijagonalno.

Svijest o građevinskim tehnologijama Facremmer daje obilježje dizajna fasade. Nije prihvaćeno zatvoriti i ukrasiti okvir za napajanje, naprotiv, snop bi trebalo biti vidljivo. Oni stvaraju poseban uzorak koji je teško zbuniti s drugim opcijama za održavanje.

Praznine između greda obično se ispunjavaju ciglom ili kamen, često imamo drvene kuće. Postoje neke tradicionalne značajke izgradnje vezanih uz pola šunje.

  • Moderna kuća u tehnologiji faksare više od sedamdeset posto ostakljenog. To ih čini posebno šarenim.
  • Projekti koriste pretežno obostrani krov, prilično prikladan za zaštitu od oborina.
  • Zidovi se mogu graditi od drva, cigle, kamena, ranije razmaci između elemenata okvira bili su ispunjeni Samanom.
  • Krovni materijal, prije mnogo godina, je pločica.

Ako planirate izgraditi kuću za polupansku tehnologiju, smatrate da je veliki postotak ostakljenja neprikladan u našim klimatskim uvjetima. Možete se doslovno raspršiti na grijanju.

Članak o temi: Nuts GOST

Mnogo praktičnije ispada da je dizajn fasada u stilu Fakhverka, a ne potpuni usklađenost s tehnologijom. Kao osnova će služiti bilo kojem domu: obje drvene i kamen.

Razmislite detaljnije značajke planiranja i ugradnje pročelje kuće u stilu Facrowa, koje možete učiniti sami.

Frilite završi s vlastitim rukama

Prije nego što počnete, vrijedi odlučiti o materijalima koje ćete koristiti za dizajn fasade.

Tradicionalna izgradnja polusvjeđenih kuća uključuje korištenje drva za okvir. Međutim, danas ova tradicija nije nužno nužno. Postoje tri opcije kako napraviti polupansko pročelje:

  • Fasada zatvaranja
  • Fasada cement-srodne ploče
  • Dovršavanje s poliuretanskim pločama

Prvi opcija - žbukanje - možda je jedan od najviše dugotrajnijeg. Na taj način je bolje koristiti ako imate kuću od opeke, pogotovo ako je dovoljno stara.

Žbuka se primjenjuje ujednačen sloj, koji izglađuje i razina površine. Blagostanje, ali još ne i dalje sušenu žbuku prekrivenu laganom bojom. Za pozadinu, front se obično koristi bijela, bež, svijetlo žute boje.

Fafrite stil

Konačno, nakon sušenja, žbuka se montira lampist. Može biti obične odbore, obojene u boji tamnije, kontrastne pozadine. Dodatno mogu biti prekriveni patinom kako bi nadoknadili.

Lakše je od žbukanja, koristit će cementnu ploču. To je prilično gusti i pouzdan materijal koji se ne boji utjecajem padalina i sunčevih zraka.

U ovom slučaju, prvi su pričvršćeni na zidove kućnih zraka, a onda je prostor između njih ispunjen sjeckanim na komade željenih ploča. Važno je napomenuti da takav fasada neće biti ne samo ukras, već i dodatna izolacija za kuću.

Konačno, poliuretanske ploče koje se koriste za završetak fasade u stilu facrowa, s pravom se mogu smatrati jednim od najlakših i najpristupačnijih opcija. Možete jednostavno odabrati ploču željene boje, uključujući bež i smeđe.

Članak o temi: Kako učinkovito očistiti lijevano željezo od hrđe?

Takva imitacija koraka na fasadi vašeg doma izgledat će vrlo realno. U isto vrijeme, takav pokrivač neće biti preskupo.

Ako se instalacija napravi u skladu s postojećim tehnologijama, možete biti sigurni da obloge nije jedna godina. Ne smije se bojati pukotina, čipsa ili deformacije materijala.

Poliuretanska fasada je mnogo jeftinija od igranja drvenog uzorka na pročelju. Sam materijal je zalijepljen na poseban ljepilo.

Odabir jednog ili drugog načina završne obrade, ne zaboravite istražiti prednosti i mane opcija. Neki će biti prikladni za završnu obradu drvene kuće, a neke su pogodne za kamene zgrade.

Možete saznati više o polupanše na http://www.peura.ru/

Čitaj više