Kako sami napraviti krevet s kauča

Anonim

Problem malih veličina apartmana i neugodan stari namještaj je riješen ako primijenite vlastiti miris i malo kreativno za ovo pitanje. Osim toga, možete dobiti ekskluzivnu stvar - to se odnosi na pitanje, kako napraviti krevet od kauča. Doista, ponekad postoje vrlo neugodni modeli za spavanje na njima i previše poznati da se sruši u jami. Dakle, imati potpuno udoban krevet i neke alate, možete nešto stvoriti. Analizirat ćemo jednostavnu verziju sklopivog kreveta.

Kako sami napraviti krevet s kauča

Dijagram drvenog sloja.

Što bi moglo biti potrebno za instalaciju

To:
  1. Ploče. Nije previše gusta. Možete se kretati debljinom materijala u kauču. Ako je okvir postao neupotrebljiv, drvo se kupuje za njega.
  2. Vlaknasta ploča različitih debljina - na štitovima za polovice i značajno tanki, na pjenastoj gume.
  3. Materijal za uređenje, možete pažljivo ukloniti stari, ako je put prema vlasniku kao memoriju.
  4. Porolon. Prilično debelo - 50 cm, ali ako to nije izvorno, tkanina će morati računati na nove dimenzije.
  5. Šarke vrata. Velika veličina i čelik možete odabrati dekorativan ako se pretpostavlja otvoreni dizajn.
  6. Electrolzik, bušilica, odvijač.
  7. Pričvršćivači
  8. Stajalica.

Možete nastaviti na posao: faze

Kako sami napraviti krevet s kauča

Dijagram s krevetom.

Prije svega, morate procijeniti staru gradnju - što ćete morati zamijeniti u njemu? Obično su to poprečne šipke, na kojima se, zapravo drže kauč, a preklopni mehanizam. Dakle, u potpunosti trebate besplatan namještaj od tekstila - presvlake, pjene gume i drugih stvari. Njihovo stanje je također izbirljivo gledati okolo. Ako sve odgovara, tkivo je odgođeno, pjena guma u smeću - od duge usluge, više ne može prihvatiti odgovarajući oblik. Obje polovice kauča montiraju se odvojeno jedan od drugoga.

Članak o toj temi: Kako staviti gipsanu ploču ispod pozadine: Savjeti i preporuke

Idite na stablo. Ako su barovi još uvijek vrlo korisni, mogu biti ostavljeni. Ali budući da je vrijedno zadatka stvarati kauč na razvlačenje, potpora bi trebala biti više - jer su kreveti kruti. Stoga, primjećujući željenu duljinu, ploče treba smanjiti i pričvrstiti na okvir na isti način kao i BruckAm. Njihove površine trebaju biti na istoj razini, inače će se sva rebra dizajna osjećati ako vlasnik želi leći.

To se radi na oba dijela. Usput, o okviru - ako se odluči napustiti ovaj dizajn prvi, onda njegovo stanje mora zadovoljiti prekrasan izgled. Inače, prije nego što je konačna montaža (okvir) se zateže na isti način kao i polovice.

Kako sami napraviti krevet s kauča

Dijagram okvira kreveta.

Zatim morate postaviti vlakna ploču, za krevet morate uzeti debeli - ne manje od 10 mm. Njegove veličine trebaju se točno podudarati s sektorima kauča, međutim, ako je zamišljen veliki bračni krevet, popis vlaknasti ploča pada u krutinu na montirani okvir. No ostaje problem malog stana, onda morate napustiti mogućnost preklapanja.

Rad s mehanizmom iz rasporeda. Obično na starim modelima dolaze u zapuštenost zbog ispuštenih vijaka i odstupanja elemenata. Stoga, procjenom njihovog stanja potrebno je jednostavno dovesti dizajn u red - rastavljati i savijanje na novo mjesto. Međutim, ako je u žalosnom stanju, a kauč se neće razviti, onda je vrijedno zamijeniti sve na novu.

Da biste to učinili, odbor je ubijen do kraja okvira budućeg kreveta, ista stvar je potrebno učiniti s druge strane, a nove rupe za vijke i pričvršćivanje mehanizma izbušene u njima. Loplje su pričvršćene na dva dijela kreveta, a dizajn je međusobno povezan.

Odmah je potrebno rezervirati - industrija sada proizvodi prilično progresivne modele, tako da morate odabrati pouzdan i lijep - ako je krevet dizajniran bez naslona za ruke, onda će "clamshell" biti na vidokrugu i treba imati prezentiran izgled. Nakon provjere stanja otvaranja i rastavljanja, možete nastaviti s dekorativnom komponentom.

Članak na temu: Pregled kataloga Castor Katalog

Tkanina, ako se unaprijed kupi, treba biti obojen na novi način, uzimajući u obzir debljinu pjene gume. Za to, željene dimenzije su zalijepljene za rezanje ploče od vlaknastih ploča debljinom od ne više od 5 mm.

Pjena na samom perimeru treba biti 2-3 mm manje list.

Kako sami napraviti krevet s kauča

Shema uzglavlja do kreveta.

Moraju se unaprijed pripremiti. Uz ljepilo trebate biti uredne - neke kemijske komponente mogu snimiti pjenu gumu. Možete prikupiti.

Za to je svaki dio kreveta pričvršćen pomoću vijaka za samo-tapkanje na drvene polovice. Učvršćivači bi trebali ići iz pjene gume i točno okvira. Nakon instalacije morate provjeriti funkcionalnost preklapanja. Onda pola kreveta okrene tkaninu i pričvršćena je za klamericu namještaja. Ovdje, u stvari, sve.

Izgradnja naslona za ruke. Teško ih je učiniti dovoljno, ali možda. Ako vlasnik želi zasjati kreativni, onda će metalni ili drveni elementi biti savršeni. Međutim, to će morati učvrstiti željezom - za pričvršćivanje bit će potrebno koristiti brusilicu ili pobjedničke vježbe kako bi željene rupe u vijcima.

Stablo u tom pogledu nije toliko hirovito i pruža let za fantaziju - električni bissor će smanjiti sve, ali tretirajući proizvod s lakom, možete očekivati ​​divljenje za goste koji dolaze u kuću.

Krevet će tako dobiti atipičan izgled. A ako stari nasloni za ruke zadovoljavaju svoju vrstu, nije potrebno mudro - pričvrstiti nove vijke, a slučaj s kraja.

Dodatni trenuci i zaključak

Modeli kreveta iz sofe mogu biti različiti - možete napraviti veliki krevet, do njega uz izgradnju kutije za posteljinu i druge stvari. Izvrsna dizajnerska recepcija bit će prekrasna uzglavlje. Općenito, fantazija nije ograničena na bilo što. To su popularni i Osmannovi, koji su mekani mini kreveti. Za njihove objekte bit će potrebni minimalni materijali.

Članak o toj temi: Značajke ugradnje elektrokamina u unutrašnjosti

Izrada kreveta, imajući stari kauč - izvrsno rješenje i u smislu spašavanja i dobivanja stvari koja nije na prodaju. Promatrajući sva pravila i tehnike, kao i kopiranje mehanizama, možete napraviti skup visokokvalitetne ekskluzivne stvari, što će učiniti vlasnici misle - i da li je nemoguće napraviti bilo koje druge unutarnje stavke na ovaj način. Ljudi koji svladaju nečijim vlastitim rukama, uvijek uzrokuju poštovanje, morate se sjetiti o tome prije nego što izbacite nešto što je vjerno poslužilo.

Čitaj više