Horizontalne plastične rolete: Dizajn, dostojanstvo, njegu

Anonim

Horizontalne plastične rolete izvrsna su alternativa klasičnim nosačima. To je modeli horizontalnog smjera prvi put pojavio na tržištu roba i prozora uredskih tvrtki. A nakon modernog društva, postali su poznati okomici i rimske zavjese. Plastične horizontalne rolete su još jedna sorti zavjesa, što je vrlo brzo i bez dodatnih napora i promotivnih slogana okupilo je cijeli arsenal "obožavatelja".

U prošlosti su drvene daske bili temelj horizontalnih sjenila. Međutim, shagalo u nozi s vremenom nije samo društvo, već i prerađivačka industrija, koja je diverzificirala raspon modela.

Uske ploče su kombinirane s tankim užetom, dajući im mogućnost rotiranja pod kutom od 900, a zatim jasno otvaraju prostor, tako se tako tajanstveno zatvara od prodiranja svjetlosti fluksa.

Horizontalne plastične rolete: Dizajn, dostojanstvo, njegu

"Pedigre" Horizontalne rolete

Istok je delikatna stvar, osim vrlo lukavog i inventivnog. Kina nam je dala horizontalne plastične lamele. Ova vrsta zavjese posebno je popularna u istočnom smjeru. S njom su povezane mnoge zanimljive priče. I ovdje je jedan od njih. Rođeni su zbog ljubomore, preciznije, s ljubomorom muževima - vlasnicima Harema. Takve zavjese, muževi su zatvorili prozore svog harema, bez davanja stranih predstavnika muškog da vide svoj "kapital". Sama riječ "rolete" predstavili zavjese Francuska, što znači "ljubomoru".

Voditelji prodaje su horizontalne lamele, njihova je popularnost pala na dvadeseto stoljeće. Vrijeme kada se ove rolete pojavile na prozorima visokih visinskih zgrada, tvrtki, ureda i poslovnih centara, vrijeme njihovog vrhunca popularnost.

Francuski korijeni, orijentalna povijest i europska uporaba u kombinaciji u sjenila sve najbolje i praktično da je potrebno za Windows i njihove vlasnike.

Članak o temi: Interijer male kupaonice (30 fotografija)

Horizontalne plastične rolete: Dizajn, dostojanstvo, njegu

Jednostavan uspjeh: dizajn učenja

Dizajn horizontalnih sjenila je prilično jednostavan. Lamela se nalazi paralelno i dosljedno. Svaka od plastičnih letvica je spojena na susjedne dvije s tankim kabelom užeta, koji ima jasno definiranu razinu napetosti. Njegova prisutnost doprinosi sinkronoj rotaciji. Želite - i sunčeva svjetlost će krenuti gore i ne želite - najlakše kretanje niti, a lamele gledaju dolje. Tvoj izbor.

Plastika - temelj horizontalnih lamela - izdržljivi i otporni materijal na temperaturne razlike. Rolete se temelje na dizajnu s čeličnim strehama, koji je obavezno skriven ispod plastične ploče u ton slaka.

Horizontalne plastične rolete: Dizajn, dostojanstvo, njegu

Prednosti Masa, nedostatak

Nezabitne prednosti plastičnih sjenila s horizontalnim lamelama čine impresivan popis.

  1. Pouzdana zaštita od sunca.
  2. Otpornost na vlagu i povišene temperature.
  3. Praktičnost dizajna i mehanizma koji reguliraju struje sunčeve svjetlosti.
  4. Trajnost proizvoda.
  5. Kategorija demokratske cijene.
  6. Visoka funkcionalnost.
  7. Savršeno zadržati obrazac.
  8. Prikladan u radu.
  9. Lako je skrbiti.
  10. Nemojte akumulirati statički elektricitet.
  11. U skladu s visokim zahtjevima i higijenskim standardima.
  12. Ne predviđaju obradu disertacija.
  13. Različiti redak asortimana.
  14. Točnost, estetika i elegancija proizvoda.
  15. Jednostavno zatvarač.

Jedini nedostatak (dobro, gdje je bez njega) ograničen u dodatnim elementima dekoracije. Plastične horizontalne lamele apsolutno ne preuzimaju nakit. Oni izgledaju jednostavno i funkcionalno.

Horizontalne plastične rolete: Dizajn, dostojanstvo, njegu

Raspon boja: Tu je mjesto za podizanje

Nema problema s varijacijama boja. Plastične lamele mogu biti razne boje: od boje praha do kiselog limuna. Više od 800 nijansi nude proizvođači plastičnih sjenila.

Vrlo često možete pronaći lamele prekrivene filmom koji podsjeća na metal ili drvo.

Vijeće

Nemojte kupuju rolete "ispod stabla" ako unutrašnjost ne osigurava prisutnost drvenih elemenata (namještaj, zidne presvlake, vrata, podove).

Horizontalne plastične rolete: Dizajn, dostojanstvo, njegu

Izvanredan pogled - uspješno rješenje

Vaše mišljenje je pogrešno ako mislite da su horizontalne plastične rolete ograničene u atraktivnosti i bez ekskluzivnosti. Proizvođači su riješili ovaj problem stvaranjem višebojnih letvica. Sada vaš Windows može ukrasiti sljepoću s lamelama s reljefnim ili perforacijom. Želite li lamelu s primijenjenim ispisom? Nije problem. Ova opcija je također dostupna.

Članak o temi: zavjese za djecu u morskom stilu - dizajn s vlastitim rukama

Jednostavnost i čvrstoća materijala otvara velike mogućnosti za proizvođače, tako da lamele čine različite duljine i širine, pokušavajući zadovoljiti sve zahtjeve. Otvoreni otvori? Širina i visina ne odgovaraju prihvaćenim standardima? I ovdje će se sve uzeti u obzir.

Horizontalne plastične rolete: Dizajn, dostojanstvo, njegu

Jednostavna njega i minimalni napor

Kada postoje prekrasne zavjese na prozorima - dobro, ali kada ne zahtijevaju posebnu skrb - još bolje. Plastične rolete ne uzimaju snagu i vrijeme, dovoljno je obrisati mekom krpom, pred-zatvaranje lamele. Otporan na plastičnu vlagu, tako da ga možete oprati vlažnom krpom, navlažiti otopinom sapuna ili posebno sredstvo za čišćenje. Mogućnost čišćenja usisivača nije isključena. Odaberite odgovarajuću opciju - i nastavite!

Horizontalne plastične lamele savršeni su pogled na zavjese za one koji cijene originalnost preferiraju svjetlinu i jedinstvenost u unutrašnjosti, žele sadržaje u svakodnevnoj uporabi. Horizontalne plastične rolete su savršene izvana i funkcionalne interno. Savršeno nadopuniti zahtjevnu poslovnu atmosferu kabineta i dnevnog boravka u kući.

Čitaj više