Interijer tinejdžera: Detalji, Korisni savjeti (35 fotografija)

Anonim

Tijekom vremena, djeca odrastaju i njihovi se interesi postupno počinju mijenjati. Ako sedmogodišnji dječak i neće naći krivnju u dizajnu sobe, onda će u 14 godina dijete htjeti promijeniti unutrašnjost pod njegovim okusom, utjeloviti svoje ideje.

Roditelji moraju uzeti u obzir želje djeteta, ali u isto vrijeme se odnose na obnovu sobe, tako da je kasnije u njemu, bilo je moguće s maksimalnom udobnošću za dječaka.

Interijer u sobi za tinejdžer

Važno je uzeti u obzir da će misli i ideje tinejdžera odmah poslati u nekoliko smjerova - to može biti superheroje s likovima s računalnih igara na podu i tirkiznim stropu u kombinaciji sa zelenim zidovima ili zavjesama iz bizona kože. Dakle, odmah biste trebali upozoriti dijete da je harmonija važno u unutrašnjosti, stilu, a ne samo kreativne ideje.

Interijer u sobi za tinejdžer

Što trebate uzeti u obzir u prvim fazama

Nekoliko savjeta koji će biti korisni za one koji će samo pokrenuti dizajn i dizajn mladih muškaraca:

  1. U 14-16 godina, dijete više neće trebati stare igračke. Mogu se dobiti poznato tko ima malu djecu. Ali bilo koja djeca postoji stari medvjedić ili stroj za igračke bez kotača, koji su izgubili koga, oni padaju u depresiju. Odmah odmah govorite - koje bi se stvari trebale ukloniti, a što je bolje otići u dječačku spavaću sobu.

Interijer u sobi za tinejdžer

  1. Obično pozadinu u dječjoj spavaćoj sobi ukrašene su crtežima, otiscima malih ručka i prvim koronalnim natpisima. Morate pogledati ovu sliku bez sentimentalizma - možete ovjekovječiti sve umjetnosti bebe uz pomoć fotoaparata, ali iz starih pozadina bolje se riješiti, novi dizajn uključuje novi završetak.

Interijer u sobi za tinejdžer

  1. Plakati s pop pjevačima, superheroj i glumci maziva moraju reći čvrsto "ne". Problem je u tome što tinejdžer kao odgovor na to može pobuniti. Odluka može biti plakate u različitim stilovima, od high-tech do retro. Oni će konciznije stati u unutrašnjost i uživati ​​u tinejdžeru. Odaberite takav stil koji će pomoći mijenjati sliku.

Interijer u sobi za tinejdžer

Važno! Odaberite za reprodukciju slavnih slika djece - to je voljeti objesiti u dnevnoj sobi medvjeda. Mnoga su djeca rastavila umjetnike, ali ne jedu posebnu ljubav. Za provedbu ideje prilično zamjenjivih plakata.

Interijer u sobi za tinejdžer

  1. Svlačionica, računalni stol i stolica, novi kauč i tako dalje odabrati s djetetom. 14-16 godina, ovo je takva starost kada će tinejdžer lako odbiti ono što on neće voljeti. Potaknite okus i stil djece.

Članak o temi: Dizajn stilski spavaće sobe za djevojčice različitih dobi: zanimljive ideje i važni detalji

Interijer u sobi za tinejdžer

  1. Dobra rasvjeta je važna. Pogotovo ako stanovnik sobe voli čitati ili sjediti iza laptopa. Za dječaka je potrebno nekoliko opcija osvjetljenja tako da možete koristiti nekoliko scenarija.

Ti će čimbenici pomoći da odlučite o početnim fazama i ukloniti dodatne stvari iz sobe. Najvažnije je slušati tinejdžer, ali ne odustati od njega u svemu.

Interijer u sobi za tinejdžer

Kako odabrati dizajn za tinejdžersku sobu?

Prije svega, potrebno je odbiti od preferencija i spola djeteta. Što je pogodno za djevojku, dječak se očito ne sviđa.

U dizajnu dječačkog prostora, otac ili obiteljski prijatelj obitelji više su uključeni, što će učiniti svoj "muški izgled" ako majka počinje biti odnesena u zemlju stilu.

Interijer u sobi za tinejdžer

Važno je razumjeti da nije potrebno pridržavati neke posebne ideal. Dovoljno, ako je sve u sobi izgledalo skladno.

Ali ako je odluka da ispuni unutrašnjost u jednom stilu već prihvaćena, ovdje je popis najrelevantnijih stilova za dizajn dječjeg vrtića.

Retro stil - On je univerzalan i nikada neće izaći iz mode. Mnogi tinejdžeri poput ovog stila, osobito dječaci, zbog činjenice da stvari u ovoj izvedbi izgledaju masovno i skupo. Pogodno za djecu - poznavatelje monumentalne djece.

Interijer u sobi za tinejdžer

Visoka tehnologija - Interijer, koji se postavljaju visoke tehnologije. S obzirom na minimalizam i monotoniju. Programeri za djecu.

Interijer u sobi za tinejdžer

Zemlja - Romantika, zavjese s rufflima i tonovima pastelnih spavaćih soba. Dječinjeri od 14 godina su.

Interijer u sobi za tinejdžer

Avangard - U riječi, ovaj stil se može opisati kao "kontrast". Svijetle boje, obične stvari u ne-standardnom izvršenju. Mali dječaci - Buntari odobravaju.

Interijer u sobi za tinejdžer

Amspiran - sofisticiranost, kava i krem ​​nijanse zavjesa i prekrasne zidne teksture. Istražiti roditelje mladih dama i utjeloviti stil u potpunosti ideje.

Interijer u sobi za tinejdžer

Kič - način samoizražavanja. Prosvjed i kreativnost se miješaju zajedno i ispostavilo se da je Kitsch. Umjetnici i pjesnici za 14 godina bit će oduševljeni.

Interijer interijera tinejdžera za tinejdžer

Ekspresionizam - Manifestacija vedrine u svemu. Za male zrake sunca.

Interijer u sobi za tinejdžer

Pomorski - Sidre, plave i plave boje i ok tablica oblikuju prostor-brod u vrtiću. Boys, budući navigatori će cijeniti.

Interijer u sobi za tinejdžer

Svaki stil da odluči, morate učiti detaljno prije nego što ga u interijeru djeteta. Tu su i smjernici koji treba izbjegavati, čak i ako oni vole dijete - to je gotički, minimalizam i sve u ovom duhu.

Ako stvari u sobi bude malo ili će biti u tamnim bojama, tada će depresija zamisliti tinejdžer neizbježno, posebno s obzirom na sve poteškoće ovog dob dječaka.

Interijer u sobi za tinejdžer

Odvojene pojedinosti koje se mogu dodati u unutrašnjost

Ako se čini da tinejdžer ne gleda na sve napore, dizajn sobe je dosadan, ne daju ruku. Možda ćete morati dodati svijetle pojedinosti. To mogu biti lijepe zavjese, plakati, sjajne naljepnice ili originalne karicije. Nije potrebno ograničiti fantaziju i držati se određenog standarda, ako govorimo o djeci.

Interijer u sobi za tinejdžer

To će biti još bolje dati dijete samostalno dodati prostor na ono što se čini nužnim. Za rastuću djevojku u sobi možete opremiti mini-svlačionice ili staviti prekrasan trol, zamijeniti praktične rolete na udobnim zavjesama. Za budućnost mladići su idealni za kruške, ako je zainteresiran za sport ili prikladan pisaći stol.

Neke stvari nisu zastrašujuće zatvoriti vaše oči, ako postane intenzivan za dijete. Dječje ideje često su zanimljivije odrasle užitke.

Interijer u sobi za tinejdžer

Neki pojedinosti o stvarima mogu učiniti osobu samostalno. Može biti ukrasi, prekrasni okviri za fotografije za kolaž na zidu, boce s školjkama i još mnogo toga. S djevojkom možete šivati ​​neobične zavjese ili staklo. Dječak se može očarati izgradnjom zidnih polica ili stvaranjem samostalnih drvenih figura, koji će ih naknadno ukrasiti. U tom slučaju ne možete samo uživati ​​u procesu, već i dati sobu posebnu udobnost. Osim toga, adolescenti su jako voljeni od izvornih stvari.

Članak o temi: Opcije proslave: Stil i rješenje boja

Interijer u sobi za tinejdžer

Dizajner: rupa ili ne?

Neki roditelji dobivaju iz svoje snage, puno rade ili imaju druge razloge koji ih sprječavaju da opreme prostorije za dijete ili sam tinejdžer. Pa, kada postoje ideje, pomislili su stil, dizajn je zaštićen, u ovom slučaju samo trebate pronaći stručnjaka. Postoje brojne prednosti i minusi koje treba uzeti u obzir u pitanje privlačenje strane osobe.

Interijer u sobi za tinejdžer

Pozitivni čimbenici:

- Dizajner zna njegov rad, tako da će sve stvari u sobi biti savršeno u kombinaciji jedni s drugima. On će uzeti u obzir želje tinejdžera 14 godina i njegovih roditelja, svaka ideja će pronaći razvoj, a dobit ćete projekt dizajna. Prozori će biti zavjese, na podu, tepih i potpuni sklad u dizajnu i funkcionalnosti;

- Mnoge zanimljive odluke čak i za male tinejdžerske spavaće sobe, ideje će ispuniti zahtjeve i sposobnosti kupaca;

- štednje vremena i odgovarajući stil;

- Dobar stručnjak će sigurno uzeti u obzir dizajn želja klijenta, odnosno tinejdžera. Unutrašnjost dječje sobe bit će dizajnirana na najvišoj razini profesionalnosti.

Interijer u sobi za tinejdžer

Kontra u privlačnosti dizajnera za dekoriranje spavaće sobe:

- spavaća soba ukrašena drugom osobom najčešće ima manji hladnjak;

- dodatni troškovi;

- Za dječaka, 14 godina je važna suučesništvo u procesu, interaktivnost ideje u dizajnu spavaće sobe:

- Malo je vjerojatno da će dizajn biti 100% na takav način da su korisnici zastupljeni - zavjese nisu baš ona leson, dizajn nije baš boja i na kraju spavaća soba gubi u nevolji;

- Neki detalji, čak i ako izgledaju dodatno, nemoguće je ukloniti s cijele slike - dizajn dizajna će biti lošiji.

Interijer u sobi za tinejdžer

Tako zaposliti dizajnera interijera za završetak dječje tinejdžerske sobe ili ne - to je izbor svih. Ali treba pamtiti da je proces projektiranja dječjeg dizajna dodatni razlog za uspostavljanje kontakta s djetetom koji doživljava tranzicijsku dobi.

Članak o temi: Dječji u stilu Provence: komad Francuske za dijete

Interijer u sobi za tinejdžer

Kako odabrati rasvjetu

Previše tamno osvjetljenje jednako svijetlo, pokvači oči. Tinejdžer koji ima puno vremena za gadgete, donijet će još veću štetu.

Prvo i osnovno pravilo - rasvjeta bi trebala biti mekana i uniforma u cijeloj sobi.

Interijer u sobi za tinejdžer

Dobro rješenje je luster s regulatorom umjesto običnog prekidača koji će vam omogućiti da podesite svjetlo za sebe. Ako dijete voli čitati noću, morate kupiti noćno svjetlo. Briga o osvjetljenju, ne zaboravite na otvor prozora. U unutrašnjosti dječaka, nije potrebno objesiti teške zavjese - zasljepljuje odgovarajuću opciju.

Interijer u sobi za tinejdžer

U načelu, ništa komplicirano u izboru kompetentne rasvjete za tinejdžer nije. Opet - svaki uređaj za rasvjetu mora stati u osnovnu ideju dizajna. Crystal Chanderier definitivno nije prikladan za malu tinejdžeru.

Interijer u sobi za tinejdžer

Savjet: Za djecu koja provode puno vremena na računalu, bit će korisno kupiti posebne naočale. Oni će pomoći njihovom vidu. Također bi trebalo podsjetiti dijete, povremeno naplatiti oko i opustiti se.

Interijer u sobi za tinejdžer

Kako staviti dvije tinejdžere u jednu sobu?

Mali apartman ili mali proračun možda ne dopuštaju da naprave dvije odvojene sobe. Ali djeca koja su u tranziciji, ne slažu se dobro jedni s drugima - pogotovo ako je to dječak i djevojka. U tom slučaju, vrijedi staviti particiju i odvojiti prostor jedni drugima. Zavjese se često koriste kao particije, ispada ekonomski i ugodnije. Da, i razlozi za svađe i skandale će postati mnogo manje.

Interijer u sobi za tinejdžer

No, čim se situacija poboljša, još uvijek je potrebno podmiriti dvije rastuće djece u različitim spavaćim sobama. Za dječaka i djevojčica različitih godina, sve su dvije sobe bolje zajedničko, iako podijeljeni prostor.

Interijer u sobi za tinejdžer

Ako se tinejdžeri savršeno slažu jedni s drugima - onda neće biti posebnih problema u unutrašnjosti vrtića. Možete koristiti bilo koju izvornu ideju (na primjer, dva dijela prostorije u različitim bojama) ili steći veliki krevet na kat. Stil toga neće patiti, a dizajn prostora će postati originalan.

Interijer u sobi za tinejdžer

Dakle, u pitanjima tinejdžerice, dječak je najvažnija stvar - biti originalan i uzeti u obzir želje djeteta. Tada možete učiniti bez nepotrebnih sukoba i zajedno pronaći zanimljive i nestandardne dizajna rješenja.

Video galerija

FOTOGALERIJA

Interijer interijera tinejdžera za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Teenager Soba: stilovi, korisni savjeti (+35 fotografija)

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Teenager Soba: stilovi, korisni savjeti (+35 fotografija)

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Teenager Soba: stilovi, korisni savjeti (+35 fotografija)

Interijer u sobi za tinejdžer

Interijer u sobi za tinejdžer

Čitaj više