Izrada televizora za TV s vlastitim rukama: Što vam je potrebno za proizvodnju?

Anonim

Uvijek i uopće je cijenjeno i poštovano kao kvaliteta kao sposobnost da nešto učini s vlastitim rukama. Bilo da se radi o proizvodnji kauča, kućanskih predmeta i samo vezenje s križom. Višak tržišta proizvoda proizvodnje namještaja dovodi do činjenice da tvornički jedinstveni proizvodi više nisu potražnje. Mnogo zanimljiviji su kopiji napravljene po narudžbi.

Izrada televizora za TV s vlastitim rukama: Što vam je potrebno za proizvodnju?

Noćni stol ispod televizora s korištenjem vlastitih ideja i dekor će pretvoriti uobičajeni predmet unutrašnjosti u luksuznu i neobičnu stvar.

No, budući da je priručnik za ručnu proizvodnju prema skicama kupca skupa, onda domaći majstori afekcizirani kako bi osobno napravili remek-djela namještaja. Takvi objekti namještaja ne izgledaju gore od svojih tvorničkih blistava. Naprotiv, napravljen vlastitim rukama, na primjer, krevetni stol s televizorom s korištenjem vlastite ideje i dekor će pretvoriti banalnu temu interijera u luksuznu stvar.

U pravilu, čarobnjaci namještaja koriste nova drvena područja za naknadne dijelove namještaja za piće. Ta se potrošnja može smanjiti korištenjem već neoštećenih ormara, ormara i tako dalje. Ako drvo u njima nije izgubio svoje bivše kvalitete, i to se događa da su drvene predmete nisu uspjele od vrijednih vrsta drva, zašto trošiti ekscentaju za kupnju skupih komponenti?

Izrada kreveta s vlastitim rukama

Prvo, drvo je odabrano ili prikladan objekt namještaja, koji je već iscrpio svoje (odričeno pričvršćivanje, prodiranje furnira), kao što je idealno pogodno za veličine baze ispod planiranog kraja. Ako je ideja već formirana u glavi, savršeno. Ako se muče nejasne sumnje, vrijedi ići na trgovinu namještaja i kopirati željeni objekt na papiru.

Ono što može biti potrebno za rad na proizvodnji drvene noćne stolice ispod televizora s vlastitim rukama:

Članak o temi: pravilan odraz stropa u automobilu

Izrada televizora za TV s vlastitim rukama: Što vam je potrebno za proizvodnju?

Alati za prikupljanje kreveta.

  • Ivica, šperploča ili neprikladan ormarić za daljnju uporabu;
  • Bušilica, odvijač, električna slagalica;
  • Razina vode, čeljust, rulet;
  • zatvarači, priključci, prikladni odvijači;
  • Namještaj ljepilo, lak, četke za nanošenje;
  • brusni papir različitih brojeva;
  • Furnir i traka, šire za rub baze i već za druge elemente, ljepljivi dekorativni film.

Sljedeća faza je donijeti elemente namještaja u pravilan oblik. Stari dizajn je potpuno rastavljen na platnu, bez spojnica - pričvršćivači i ručke. Nakon toga su čisti drveni elementi, oslobođeni starih premaza i mljevenja.

Važno je s obzirom na to da bi baza ormara ispod opreme trebala biti dulja od samog televizora za 15-20 cm, inače će se dimenzije raskinuti. Ako željeni model ima uvrnute elemente, potrebno je raditi slaganje. Za to su napravljeni uzorci "kovrča" i detalji su fiksirani s električnim slasticom. Mala praksa - i sve će se ispasti.

Sve tehnološke rupe pod pričvršćivačima, priključcima i priborom izrađuju se odmah do konačne završne obrade. Prije glavne skupštine, budući postotak mora biti donekle "ugradnji": svi dijelovi se prikupljaju pomoću drvenih privremenih klinova, prilagođeni željenom rezultatu. Tada se stalak rastavlja, spreman za sljedeću fazu.

Izrada televizora za TV s vlastitim rukama: Što vam je potrebno za proizvodnju?

Shema tumsa ispod televizora.

Nakon što su sve komponente spremne, nastavite ... ne, ne na skupštinu, ali dovođenje elemenata do konačne robe: površine koje bi trebale biti unutar krevetnih stolova su polirane, boja, prekrivene su furnirom ili filmom. Tehnologije za umjetno starenje i raspodjelu prirodnog uzorka drva, koja je vrhunska podcrtana pasmina, primjenjuju se nakon završne skupštine proizvoda.

Skupština je objesiti vrata na petlji, pričvršćivanje plastičnih ili metalnih nogu, montažu ručke ili nosače. Voila! Cameside je spreman!

Stvaranje krevetnog stola pod TV iz drvenih elemenata nije previše kompliciran, to je samo vrijedno početi. Ali postoje i drugi materijali iz kojih proizvod će izgledati skuplji i impresivniji.

Članak na temu: Lemljenje za lemljenje žice Željezo: Kako to učiniti ispravnim

Izrada ormara za čašu stakla

Ako je zamišljen proizvod s više razina, onda vam je potrebno nekoliko listova stakla debljinom od najmanje 1 cm. Ako postoje djeca koja se ne razlikuju u kući, povećanje debljine ne sprječava. Osim toga, staklena čvrstoća ovisi o dimenzijama opreme i njegovoj težini.

Materijali:

Izrada televizora za TV s vlastitim rukama: Što vam je potrebno za proizvodnju?

Kabinet za okvir ispod staklene televizije.

  1. Popravak prstena koji će držati staklo na određenoj visini.
  2. Nekoliko metalnih cijevi koje povezuju razinu stakla. Mogu biti kromirani, niklovani ili mat.
  3. Posebna emery, poliranje rubova stakla do glatkoće.

Instrumenti:

  • rezač stakla s posebnim rupama za bušenje od određenog promjera;
  • Cross odvijači.

Montažna složenost leži u rezanju stakla.

Hlačevanje je potrebno ako želite dobiti proizvod ne samo kvadratni oblik. Ali kada je strpljenje izvedivo. Nakon rezanja "podova", rupe ispod cijevi su izrezane u njih. Najlakše je skupština: cijevi su umetnute u police i sigurne prstenove za pričvršćivanje. Također, metalni elementi mogu obavljati ulogu nogu. Ako to ne želi, onda se kupuju odvojeno, izravno zaustavljanje ili kotača.

Metalni ili plastični noćni ormar

Što trebaš:

  • Željezne listove, ne mogu se saviti, komadići plastike (također i čvrsti);
  • Pričvršćivači, bušilica, dekorativni elementi i staklo.

Izrada televizora za TV s vlastitim rukama: Što vam je potrebno za proizvodnju?

Shema montažu ormarića.

Sama ideja je: skice takve tumbe mogu biti nešto fantastično ili koncizno jednostavno, u stilu hi-tech. Neki obrtnici su smješteni unutar noćnog ormara nekoliko svjetiljki za isticanje. Lanterns može biti hladno svjetlo, što izgleda vrlo elegantno.

U ovom slučaju, vrata su poželjna stakla: kombiniraju se s metalom. Željezni ili plastični elementi su vezani uz ukrasne vijke, njihove kapice mogu se skladno kombinirati s željeznom teksturom kauča ili biti skromno skrivena pod plastičnom oblogom.

Prije sastavljanja kauča važno je zaštititi sve metalne rubove ako su izrezani od metalnih škaraca. Željezne burrs mogu povrijediti u koži, pogotovo ako postoje djeca. Sigurnost se sastoji od skidanja ili savijanja rubova. Tehnološke rupe bi također trebale biti čiste.

Članak o toj temi: Montažni okvir za gipsanu ploču: Uputa

Cijevi ukrašene umjetnim kamenom

U tu svrhu, uobičajena, već pohvaljena televizijska cijev ukrašavaju tanjure oponašaju kamen. U tom slučaju bit će potreban kamen, epoksidno ljepilo ili otopina za fiksiranje. Građevinski alati - špatula, kontejner za uzgojne mješavine, spužvu i vodu.

Izrada televizora za TV s vlastitim rukama: Što vam je potrebno za proizvodnju?

Stara cijev može biti reedd s umjetnim kamenom. To neće samo ažurirati Tumba, već će donijeti stil potkrovlja u unutrašnjost.

  1. Na temelju teksture kamena, moguće je riješiti, bilo da pokriti površinu gotovog objekta namještaja lakom, boje ili drugih pripravaka. Izračun kamena mora se definirati prije kupnje - koliko je jedinica dekorativnog premaza potrebno za zbroj svih pokrivenih područja.
  2. Površina starog kauča čisti se, odmara i očisti do savršeno glatke površine. To je učinjeno radi boljeg fiksacije pločica. Zatim je pripravak ljepila ili otopina prekriven malim dijelom ormara, to je izdvojeno oko 10 minuta, a popločan kamen je pritisnut na njega.

U zaključku ove teme možemo pretpostaviti da ne-bogovi spaljuju i proizvodnja ekskluzivnih unutarnjih stavki može postati uzbudljivo zanimanje. Noćni stol pod opremom, dnevnik dekorativni stol, slojevi preljeva tapeciranog namještaja - to nije potpuni popis objekata koji ne predstavljaju složenost.

Svatko može pretvoriti svoj dom u jedinstvenom kutu. Dajte divljenje njenim voljenima i prijateljima, predstavili kao dar neobičnu stvar vlastitog posla, čak i novajlija komora je sposobna. To je osobito istinito u današnjim dominantnim standardnim neživim objektima.

Čitaj više