Perilica rublja "beba"

Anonim

Perač

Perilica rublja odavno je pretvorena u vrijedan asistent bilo koje ljubavnice. Jedna od vrsta takve opreme su strojevi za tipu aktivatora, najčešći predstavnik o kojem je model "beba".

Perač

prednosti

Stroj "Baby" privlači vlasnike:

  • Jednostavan dizajn.
  • Male veličine.
  • Mala težina.
  • Ekonomski rad.
  • Slika za pranje.

Perač

Za takav pisaći stroj, ne treba opskrbu vodom (voda se izlije kroz otvor za čizmu na vrhu), tako da će biti izvrstan izbor za davanje. Također ne mora biti spojen na kanalizaciju, jer se odvod događa u ručnom načinu rada.

Veliki plus za vlasnike je da cijeli ciklus pranja u takvom pisaćem stroju traje oko 10 minuta (1-6 minuta do glavnog pranja, 1-2 minute po ispiranju i 1 minutu na ručnom spin). Osim toga, u "bebi" možete pranje stvari s bilo kojim vrstom tkanine.

Sličan model često kupuje mlade obitelji za hostel ili prijenosnog stana, jer ga je lako prenijeti na drugo mjesto. Osim toga, u tako malom pisaćem stroju možete brzo oprati stvari za dijete, bez čekanja dok donje rublje nakuplja na standardnu ​​perilicu rublja.

Perač

Minusi

  • Kapacitet "beba" je mala i uglavnom do 2 kg posteljine. Operite tešku ili veliku stvar s takvim aparatom.
  • Radi Jedinica je prilično bučna.
  • U mnogim modelima nema spin, tako da izgubljeno donje rublje mora ručno pritisnuti.

Značajke uređaja

Strojevi "Baby" su strojevi za pranje aktivatora s najjednostavnijim dizajnom dizajniranim za obavljanje glavnog ciklusa pranja. Oni su predstavljeni pomoću spremnika, modula motora i upravljačkog programa. Funkcionalnost nekih strojeva uključuje obrnuto koje sprječava donje rublje tijekom pranja. Za kontrolu pranja u "bebi" je osiguran mehanički timemer.

Članak o temi: Drveni put: Što odabrati na drvu, kako uskladiti drveni pod ispod laminata s kit s vlastitim rukama

Perač

Je li sve modele s spin?

U mnogim strojevima, "beba" ne postoji centrifugi, tako da se okretanje u takvim uređajima javlja u ručnom načinu rada.

Međutim, modeli se nalaze s mogućnošću prešanog. U takvim uređajima nakon pranja, nositi stvari se uklanjaju, a voda se spoje, a zatim je centrifuga instalirana unutar spremnika, u njemu se nalazi donje rublje i vrtnjak uključuje.

Perač

Također možete upoznati poluautomatske "komade" s dva spremnika. U jednom rublju briše i prolazi ciklus ispiranja, au drugom, gdje se odjeća treba pomaknuti ručno, postoji centrifuga za spin.

Perač

Cijena

"Baby" se može nazvati radije proračunski stroj, za koji plaćaju u prosjeku od 1 do 3 tisuće rubalja. Možete kupiti takav uređaj u trgovinama i online. Također možete pregledati oglase u potrazi za "baby", koji se koristi, a zatim će se na vašoj kolibi pojaviti ogroman uređaj na vašoj kolibi ili odvojiv stan za brzo pranje doslovno za peni.

Kako koristiti?

Pranje u "beba" je vrlo jednostavno, a za rad uređaja, potrebno je samo vezu s mrežom i vodom.

Potrebno je unijeti vodu u stroj željenu temperaturu, uroniti donje rublje u nju i uključiti uređaj. Ako želite pre-zakucati odjeću, stavite ga u spremnik, ulijte vodom s prahom i ostavite neko vrijeme. Da biste isperili posteljinu, morate uliti čistu vodu u pisaći stroj.

Pogledajte mali video pregled.

Montaža

Stečena "beba" je slobodna od pakiranja i pregledajte da identificiraju tvorničke nedostatke na vrijeme. Uz uređaj odabrani za uređaj, stavite gumeni tepih ili rešetku tako da se uređaj ne pomiče tijekom rada. Nakon toga postavite "beba" tepih i spojite ga na mrežu.

Perač

Recenzije

Kupci odgovore na perilice rublja "beba" na drugačiji način. Ova tehnika ima dosta negativnih povratnih informacija. Neki korisnici uvjeravaju da su u sličnom pisaćem stroju razbijeni, drugi se žale na loše pranje, drugi su nezadovoljni slabim funkcionalnim, četvrtom - bučnim radom.

Međutim, oni ljudi koji koriste "bebu" u skladu s uputama za uporabu i procijenili su svoje nedostatke prije kupnje, ostaju prilično zadovoljni takvom opremom.

Savjeti i prevencija

Na "beba" poslužuje dugo vremena, brigu o automobilu i pozornost:

  • Kupnja praha za pranje i određivanje optimalne doze za pranje, razmotrite tvrdoću vode koju ćete umetnuti u stroj. Možda ćete morati dodatno primijeniti alat koji će omekšati vodu.
  • Vani, obrišite stroj mekom krpom navlaženom u neabrazivnom deterdžentu bez alkohola.
  • Nakon pranja, obrišite aparat da se osuši kako biste izbjegli izgled hrđe, bakterije i plijesni. U tu svrhu, poklopac "beba" neko vrijeme nakon pranja morate otići otvoriti.
  • Također, ne zaboravite provjeriti sve džepove odjeće prije pranja, tako da su vanjske stvari ne mogu ući u spremnik.
  • Gumbi i "zatvarač" na odjeći prije pranja u "bebi" savjetuje da pričvrstite.

Članak na temu: Kako sami spremiti i izgraditi sjenicu

Perač

Perač

Čitaj više