Tulle Mesh: Mogućnosti primjene

Anonim

Jednostavnost i svestranost - najbolja osnova za dizajnerskih ideja. Tulle Grid pripada točno na "pozadinske" materijale koji su sposobni poboljšati sve ostale tkanine namijenjene za uređenje prozora. Znajući samo nekoliko tajni, možete stvoriti pravi remek-djelo od jednostavne mreže.

Tulle Mesh: Mogućnosti primjene

Svileni engleski til s finom teksturom

Vrste mreže

Tulle Grid je dobio svoje ime s obzirom na sličnost s teksturom prave ribarske mreže. Sada je vrsta takvog materijala dosta, a s mrežom imaju malo zajedničkog.

  1. Između ostalih vrsta razlikuje se takozvanom jednostavnoj mreži, koja se stvara u skladu s načelom parenja kukiča na temelju zračnih petlji. Takav model je fino ili velika tkanina, glatka ili teksturirana. Ovo je francuska mreža.
  2. Grid vezenja je otvorena uzorka na vrhu redovne mreže ili kombinacije dijelova francuske mreže s vezom.
  3. Kyos se obično izvodi od izdržljivih i glatkih niti sintetičkog podrijetla, na primjer, najlona. Uvijek ima gustu strukturu i dobro čuva.
  4. Grid s pravokutnim stanicama najčešće se izvodi iz debelih navoja ili čak čipke. Izgleda neobično, teksturirano, volumen.

To su glavne vrste mreže tila, koje se mogu izvesti iz različitih niti. Dakle, rešetka se može povezati, s laurirati, pahuljastim, mekim i krutim. Izbor ove ili te vrste ovisit će o imenovanju ukrašene prostorije, stupnju osvjetljenja sobe i osobnim okusom preferencija doma.

Tulle Mesh: Mogućnosti primjene

Tul iz prirodnih materijala će dati interijer poseban okus

Kako odabrati Tulle?

Treba napomenuti da se tulle rešetka kao neovisna verzija dekor prozora koristi vrlo rijetko. Iznimke su samo tkiva s bogatim vezom, koje se ne smiju kombinirati s drugim materijalima. Takav će til biti prikladan u bilo kojoj sobi s ne velikim prozorom. Jedna francuska mreža može se visjeti na kuhinjski prozor, koji je obično mali, glavna stvar je pogoditi boju.

Članak o temi: Eurosalizacija - Značajke proizvodnje i instalacije, veličine i cijene

Grid Tulle nije baš dekorativna, ali savršeno nedostaje sunčeva svjetlost i "diše", a to je važno za male sobe, osobito dječja. Odabir ove verzije dekoracije važno je odabrati zavjese u boji i uzeti u obzir zajednički ton u unutrašnjosti. Obično se vrpca (lica) sloj zavjese provodi iz gustih i skupih tkanina, kao što je svila, baršuna, lan. Mogu biti i monofoni i uzorak i sasvim zasićeni. Tulle Grid će igrati ulogu drugog sloja portera, kako bi se olakšala slika, razrijedite intenzivne boje.

Na vrhuncu popularnosti, obrnutim redoslijedom podizanja portera. Svjetlo til (šifon, rešetka, itd.) - preko teške zavjese. Glavno pravilo je ovdje odabrati materijale različitih tonova, ali jednu boju, na primjer, zasićenu plavu svilu s tirkiznom mrežom. Grid ne može u potpunosti zatvoriti zavjese, ali se oblikovati s prugama koje se mogu prikupiti preuzimanjem ili ostaviti u slobodnom obliku. Tulle Grid je materijal s kojim možete beskrajno raditi, koliko i strpljenje i fantazija. To se odnosi na uobičajenu francusku mrežu, bez obzira na veličinu i boju stanica. Materijal s vezom (proizvođači - Turska, Njemačka) ne podnosi uvijek susjedstvo s drugim tkivima. On je sam vrlo dekorativan, a veće vezenje, to je teže raditi s njom. Takav til nije tako lako provesti glatke nabore, a struktura slike može biti izgubljena.

Tulle Mesh: Mogućnosti primjene

Ručno izrađeni til s kamionom za djecu

Boje, teksture i savjeti o dizajnu prozora

Tulle rešetka na tržištu je predstavljena u ogromnom asortimanu boja i tekstura. To je kao svjetlo francusko tkivo i veličanstvenu, gustu strukturu (Turska) s eksplicitnim stanicama. Svake sorte su prikladne za različite prozore, uzimajući u obzir kombinaciju s drugim materijalima. Sljedeće sugerira nekoliko preporuka za uspješno korištenje mreže u dekoru prozora.

  • Teža i gusta nit, od kojih je rešetka završena, što je bolja takva tkanina zadržat će oblik. To je relevantno kada zavjesa ide na guste nabore.
  • Ako je tulle rešetka odabrana za dnevni boravak kao neovisna verzija dekor, potrebno je odabrati tkaninu s velikom ćelijom. Najbolje je pogledati dva platna koja se mogu ostaviti u slobodnom stanju ili skupljati kopači. Takve zavjese visi na cjevastim metalnim strehe, možete koristiti velike izazove.
  • Tulle rešetka može biti duljina poda ili prelazi visinu zida i mekih zavjesa kako bi se uklopili u pod. Druga je opcija prikladna za zavjese svjetlosnih boja, a prvi - za mrežu intenzivnih svijetlih nijansi.
  • Debeli kavez, goru, til propusti svjetlo i akumulira više prašine. Takav će se til morati često oprati.
  • Grid od prirodnih tkanina idealna je za interijere u stilu zemlje, minimalizam, potkrovlje. Ovo je izvrsna opcija za bilo koji etnički. Kožna vrpca ili uže s dekorativnim oblogom pogodna je za pickupove za takve zavjese.
  • Ako su zavjese napravljene od guste baršune ili jacquarda, rešetka je najbolje uravnotežene materijale i razrijediti njihovu ozbiljnost.
  • Bilo koja mreža savršeno se kombinira s prirodnim lancima na 2 tona tamnije. Ovaj jedinstveni duo pogodan je za mnoge ekozila.
  • Za kuhinju, bolje je preferirati gustu kuhinju, koja se visi na prozorske prozore na prekrasnom viječuru. Izvorna verzija jednostavnih kuhinjskih zavjesa.
  • Turska i Njemačka smatraju se najboljim proizvođačima mreže.

Članak o temi: svilene pozadine: Tekućina za zidove, teret u unutrašnjosti, fotografija, žbuke, recenzije, video, pozadina pod svile

Tulle-rešetka (normalna ili vez) je popularna kao guste zavjese. To je ove verzije prozora dekor koji su na vrhuncu mode, oni ih vole zbog jednostavnosti njege, svestranosti u uporabi i širok izbor boja. Kompetentno pokupite boju i izračunati člana, možete početi provoditi bilo kakve ideje i ideje, stvarajući svijetlo raspoloženje u unutrašnjosti.

Čitaj više