Kako ukloniti gornji poklopac perilice rublja?

Anonim

Kako ukloniti gornji poklopac perilice rublja?

Nije bitno je li Whitepool, LG, Ariston, Indesit ili drugi brand vrijedan u vašoj kući, svaka tehnika može prekinuti. A budući da u mnogim slučajevima dijagnosticira uzrok loma, može biti potrebno ukloniti poklopac uređaja, svaki vlasnik bi trebao biti svjestan kako se nositi s takvim zadatkom.

Kako ukloniti gornji poklopac perilice rublja?

Najčešće isključivanje gornjeg poklopca perilice. Indesit, LG, Ariston, Samsung, Whirlpool izvodi prvu fazu popravka proizvoda. Na primjer, sigurno ćete morati ukloniti poklopac u slučaju kvara vrata.

To je ono što bi svi vlasnik trebao biti poznat, da će nestati njegov gornji naslov:

  • Prije početka bilo kojeg posla, tehnika bi trebala biti energizirana.
  • Da biste pristupili pisaći stroj, treba ga izvući iz zida.
  • Za rad, trebat će vam križni odvijač.
  • Akcije će se razlikovati ovisno o vrsti učitavanja stroja.

Kako ukloniti gornji poklopac perilice rublja?

Kako se poklopac ukloni na većini strojeva s bočnim opterećenjem

Nakon što je premjestio stroj kako bi dobio priliku da odvrnite vijke iza uređaja, pronađite mjesto vijaka na stražnjem zidu. Većina modela takvih vijaka za samo-tapkanje su dva, ali postoje uređaji i s tri samoizvlačenja. Koristeći odvijač, okrenite vijke do punog uvijanja. Zapamtite da plastične podloške mogu biti ispod njih, stoga pobrinite se da se takvi podaci ne izgube.

Kako ukloniti gornji poklopac perilice rublja?

Čim odvrnite poklopac, trebali biste primijeniti nastojanje da ga odspojite iz stroja, kao rezultat kojih je pokrov izlazi iz žljebova i kreće se malo prije, a zatim gore. Nakon toga, poklopac se može ukloniti u stranu. Da biste instalirali pokrov na mjesto, izvedite sve radnje u obrnutom redoslijedu, to jest, prvi pomaknite poklopac u žljebovima, a zatim vijke vijak.

Članak na temu: Instalacija prozora za plastične prozore vlastitim rukama

Kako ukloniti poklopac u vertikalnim uređajima za utovar

Prvo otvorite poklopac i, koristeći odvijač, lagano pomaknite igle, osiguravajući da ne spadaju u uređaj. Za dva ili četiri minute brave vrata moraju biti isključene. Ako se problemi nastaju, morate tražiti probleme s kvarom. Da biste pristupili dvorcu, morat ćete ukloniti bočne zidove. Odvrtanjem vijaka uređaja za blokiranje, kliknite na zasun, a zatim odspojite žice.

Druge opcije

Neki strojevi, kao što su Ardo modeli, poklopac treba ukloniti malo drugačije. Nakon odvrtanja vijaka na stražnjoj strani uređaja, poklopac se mora pomaknuti na stražnjoj strani, već naprijed (na sebi, ako stojite lice u otvor). U tom slučaju, pomak naslovnice će biti samo pod određenim kutom koji morate odrediti.

Također možete zadovoljiti mogućnost pričvršćivanja gornjeg poklopca ne na leđima, već na prednjem zidu. Na primjer, ovaj zatvarač je u starim Siemensu i Bosch uređajima. Uklanjanje utikača, odvrnite vijke, a zatim lagano podignite poklopac i prebacite na prednju stranu s obzirom na pisaći stroj. Kao u slučaju strojeva Ardo, morat ćete pronaći kut na kojem se poklopac može lako isključiti.

Kako ukloniti gornji poklopac perilice rublja?

Čitaj više