Perilica rublja s spremnikom za vodu

Anonim

Perilica rublja s spremnikom za vodu

Nedavno nema nikakve veze s kupnjom automatskog perilice rublja u kući bez vodoopskrbe. Danas su se novi proizvodi pojavili u trgovinama - univerzalnim strojevima za pranje rublja s ugrađenim spremnikom za vodu, koji zamjenjuje vodeni sustav. U ovom slučaju, uobičajene funkcije strojnih pištolja su sačuvane. Visokokvalitetna disanja, potrošnja energije u ekonomiji, zaštita od curenja i odgođena funkcija start okreće pranje u ugodan i odvrnut zanimanje.

Perilica rublja s spremnikom za vodu

Načelo rada

Nakon spajanja stroj-univerzalne na električnu mrežu, u njega se umeće rublje i doda se sredstva za pranje. Zatim napunite spremnik. Stroj će ispuniti vodu u bubnju. U suprotnom, funkcioniranje strojeva za pranje ovog tipa ponavlja rad standardnih strojeva.

prednosti

  • Strojevi s spremnikom za vodu su stvarno ekonomični: njihova klasa energetske učinkovitosti definirana je kao ++.
  • Širok izbor programa pranja nije niže od usluge strojeva poznatih za nas: U nizu modela, broj dostupnih načina može premašiti dva desetak.
  • Ovisno o stupnju onečišćenja, razinu opterećenja i punini rezervnog spremnika, same stroja određuje potrošnju vode potrebne za određeni ciklus pranja.

Perilica rublja s spremnikom za vodu

Minusi

Značajan nedostatak predstavlja velike dimenzije opreme, posebno ako je spremnik pričvršćen na stranu. To je nezgodno i činjenica da je potrebno stalno pratiti razinu vode u spremniku, ispunjavajući ga prema potrebi. Budite spremni za činjenicu da čak i ako registrirate vodoopskrbu, spojite takav uređaj na dovod vode izravno, uklanjajući spremnik od njega, neće raditi. Pranje će i dalje početi ispunjavanjem spremnika za vodu.

Perilica rublja s spremnikom za vodu za davanje

Sve više ljudi radije provodi slobodno vrijeme izvan grada. Za veliku obitelj, tjedni živi u zemlji, perilica rublja s spremnikom za vodu bit će pravi spasilac. Spasit će od potrebe za nosom prljavog donjeg rublja u grad ili, pranje rukama, isperite satom u hladnoj vodi. Jedina stvar koja može pružiti neugodnosti je cjelokupnost opreme za pranje.

Članak o toj temi: Upute za ugradnju dimnjaka za plinske kotlove

Perilica rublja s spremnikom za vodu

Perilica rublja s spremnikom za vodu bez spajanja na vodu

Spremnik za vodu se prodaje zajedno s strojem. Pričvršćena je na njezinu stranu ili stražnji zid. Stražnji položaj u kojem je oblik spremnika ponavlja obris kućišta karakterističan je za uske modele. To čini glomazni spremnik manje vidljiv. Strojevi za punu veličinu, spremnik je pričvršćen na stranu.

To je izrađeno od plastičnog ili nehrđajućeg čelika. Plastika olakšava težinu dizajna i ugasi vibracije i čelik, iako je skuplji, ali je redoslijed dužeg reda.

Perilica rublja s spremnikom za vodu

U pravilu, voda u spremniku ručno bira. Neki modeli perilice su opremljeni crpkom. U tom slučaju, voda do uređaja se isporučuje iz dobrog ili drugog izvora.

Pogleda

Strojevi za pranje rublja s spremnikom za vodu prikazani su i uskim i punim modelima.

Također su podijeljeni u:

  • Strojevi za pranje rublja opremljeni ventilom za punjenje;
  • Strojevi za pranje bez ventila zaljeva.

Posljednji uređaj radi na načelu dizalice. Ako je moguće spojiti stroj-univerzalan na izvor vode, usisni ventil će vam omogućiti da se automatski uspostavite dovod vode u spremnik.

Perilica rublja s spremnikom za vodu

Kako koristiti?

Prije vođenja ciklusa pranja, potrebno je ispuniti spremnik iz kojeg se voda izlije u bubanj. Nakon spajanja stroj-univerzalne na električnu mrežu, unesite donje rublje i u njega. Odaberite željeni program. Sve ostalo je stvar tehnologije. Morat ćete samo dobiti donje rublje.

Savjeti za odabir

Koji su pokazatelji obratiti pozornost pri odabiru?

Odabir univerzalne perilice rublja obratite pozornost na sljedeće karakteristike:

  • Dimenzije. Ovisno o dimenzijama vaše kupaonice, možete odabrati odgovarajuću tehniku ​​veličine. Otpušta se u uskoj i punoj veličini. Prilikom odabira, uzimajte u obzir volumen spremnika, koji u različitim modifikacijama varira od 50 do 100 litara. Ta količina vode je dovoljna za prosječno 2-3 pranja.
  • Učinkovitost se određuje razred potrošnje energije tehnologije. Najbolja izvedba je oprema klase A., također obratite pozornost na parametre godišnje potrošnje vode; Uz ekonomsku potrošnju, ta brojka će biti 9,2 - 9,3 tisuća litara.
  • Bay ventil. Ova stavka sprječava prekomjernog spremnika. Ventil koji radi na tlaku od 0,1-10 bara nalazi se u svim strojevima za pranje ovog tipa.
  • Učitavam. Razmotrite ovaj pokazatelj ovisno o vašim potrebama. Neki modeli mogu napraviti do 7 kg posteljine.
  • Pritiskom na brzinu. U brojnim modelima, ova je karakteristika podesiva. Neki brzi tempom doseže 1000 revolucija u minuti.
  • Obratite pozornost na broj programa i mogućnost stvaranja vlastitih programa pranja.

Članak o temi: Rimske zavjese u Leeroju Merlin: gotovi modeli i krojenje po narudžbi

Perilica rublja s spremnikom za vodu

Perilica rublja s spremnikom za vodu

Brendovi

Strojevi su popularni među ruskim kupcima - univerzale Bosch i gorjem. Dodatne informacije o posljednjem zaštitnom znaku pogledajte sljedeći videozapis.

Recenzije

Pozitivne povratne informacije o automobilima opremljenim kapacitetima vodnog kapaciteta, ne samo iz ljetnih kuća i seljana, u čijim kućama nema vodoopskrbe. Ovaj strojevi za pranje cijeni građane koji žive u multi-kata kuća i pate od malog tlaka vode, što nije dovoljno za rad na običnom stroju.

Povezivanje bez vodenih cijevi

Samo za spajanje opreme za pranje ovog tipa je jednostavno.

  • Pročitajte upute. Tamo ćete naći opis montaže i ugradnja odvodnje crijeva. Fiksira se na spremnik izvana, a zatim kombinira s ispusnom cijevi. U tom slučaju, kraj cijevi nalazi se ispod gornjeg ruba odvodnog crijeva. Ako u kući ne postoji kanalizacijski sustav, spojite cijev za ispuštanje s običnim vrtnim crijevom i izlaz protoka na ulicu.
  • Na stražnjem zidu stroja, pronađite udubljenja s transportnim vijcima koji su fiksirani u njima. Zamijenite ih držačima koji su uključeni. Na slobodnom kraju spojne cijevi (pričvršćen je na Baku), stavite cijev za opskrbu fiksiranjem spoja spoja stezaljke. Sada pričvrstite spremnik za vodu na perilicu rublja.
  • Dummy ventil (ako je u vašem računalu) instaliran je na spremnik u okomitom položaju. Na njega je pričvršćena posebna crijevo, koja se dovodi do izvora vode. Tada je cijev montirana, namijenjena za odvod.
  • Glavni uvjet za pravilnu ugradnju strojnog univerzalnog prisutnost parcele. Instaliranjem uređaja za prikladno mjesto, provjerite uz pomoć razine zgrade, ne postoji nevidljivo za oko odstupanja. Podesite položaj perilice rublja, mijenjajući duljinu rotirajućih nogu. Sada stavite kabel stroja u utičnicu i pokrenite probnu sesiju za ispiranje (bez posteljine).

Perilica rublja s spremnikom za vodu

Važno!

  • S probnim lansiranjem pažljivo provjerite je li spremnik prikladan i spojevi su zatvoreni.
  • Napunite spremnik na maksimalnu razinu. Ako voda za pranje nije dovoljna, stroj će dati signal.
  • Ako je pronađeno da je spremnik bio prazan, ispunite ga i kliknite na "početak" ponovno. Zapamtite, slučaj kvarova opreme zbog nedostatka jamstva za vodu nije osigurano.
Članak o toj temi: Zagrijavanje lože. Završna loggia gipsana ploča. Kako povećati sobu?

Analogno - Aktivni stroj za pranje rublja

Alternativa za pranje u kućici ili u privatnoj kući bez vodovoda - stroj za pranje rublja tipa aktivatora.

Voda se ručno izlila u takav stroj. Tehnika ovog tipa opremljena je timera koji ga isključuje u određenom vremenskom intervalu. Brojni modeli pružaju centrifugu koja vam omogućuje pažljivo stiskanje posteljine.

Donje rublje u aktivatorima automobila je umetnuta okomito. Na dnu spremnika za pranje nalazi se vrsta propelera. Njegovo imenovanje je stvoriti potok koji otopi deterdžent i hobble na opterećenom donjem rublju. Na kraju procesa, sapuna voda kotrlja kroz odvodno crijevo, a zatim se spremnik ponovno napuni kako bi pokrenuo ispiranje.

Perilica rublja s spremnikom za vodu

Glavna uloga u odabiru stroja tipa aktivatora igra niske troškove ovog tehničkog sredstva: to je 2-3 puta jeftinije od automatske opreme. Proces pranja u takvom stroju reguliran je od strane korisnika i potrebno je mnogo manje vremena, a posteljina u spremniku je dopuštena za dodavanje izravno tijekom rada opreme za pranje.

Čitaj više