Kako napraviti uzglavlje za krevet učiniti sami

Anonim

Dugo vremena prošlih godina ukupnog deficita, a danas se saloni namještaja nude sve vrste modela za kućno namještaj, izračunate i na proračun kupac, te klijentu s nesmskom torbicom. Međutim, nažalost, u ovom izobilju negdje je pobjegla individualnost svakog subjekta, pa čak i bez obzira na njegovu cijenu (jedinstvena industrija proizvodi jedinstvene modele za ujedinjene kupce) jeftini i skupi kreveti i komode su u trgovinama u "uniformi".

Kako napraviti uzglavlje za krevet učiniti sami

Glasnoće za krevet može biti mekan, i moguće je iz LSSP-a, preklinjući različite oblike na njemu.

I milijuni stanovnika Zemlje u potrazi za izgubljenim ne smiju propustiti ruke, niti mozak i samostalno napraviti različite stvari - od kuglice narukvice do zrakoplova. Zaredom, majstori koji lako mogu stvoriti izvorni uzglavlje vlastitim rukama su izgubljeni u nizu.

Zahvaljujući njima, spavaće sobe stječu novi izgled. Gledajući u ovu sobu, gost može suditi o ukusu svog vlasnika, izraziti malo i ne vrlo isporučenih komentara, ali on će morati priznati da spavaća soba "diše" raspoloženje, karakter i fantaziju svoje ljubavnice. Naravno, ne može svatko doći do dizajna prostora od nule, ali nekoliko savjeta o tome kako napraviti uzglavlje na vlastitom krevetu, pomoći domaćim dizajnerima pretvoriti spavaću sobu u jedinstvenu, postojeću u jednoj kopiji, sobi.

I ne bi se trebali bojati novog iskustva, jer danas stvaranje modernog uzglavlja za krevet nije telad, već, modni dizajneri, "naoružani" presvlake tkanine, kožu ili dermatitin, sintepon, pjenu gumu i ljepilo.

Ne, naravno, u krevetu će doći do šperploča ili vlaknasto ploča za krevet, neki alat za izgradnju, ali možete dodijeliti najteži i manje odgovornog dijela rada na predstavniku snažnog spola koji može držati vježbu, klamericu ili a Jigsaw.

Članak na temu: stol za prijenosno računalo u krevetu: faze rada

Jednostavna, ali lijepa uzglavlje za krevet

Napravite ukrasni zid u spavaćoj sobi, mekana uzglavica za krevet je vrlo jednostavan. Pogledajte kratki popis potrebnih alata i hardvera za ovo:

Kako napraviti uzglavlje za krevet učiniti sami

Alati za proizvodnju praksi stabla.

  • elektrolik;
  • Stajalica za namještaj;
  • razina;
  • Pravilo, rulet;
  • Bušiti s perforatorom;
  • odvijač;
  • Čelični nadstrešnici;
  • Pričvršćivači za montažu nadstrešnice na leđa i viseći ga na zid.

I stvoriti uzglavlje za krevet će ići:

  • Debela pjena (tanka se može presaviti u nekoliko slojeva);
  • gusto tkivo, koža, itd.;
  • ljepilo;
  • Ploče od vlakna ili 10 mm šperploča.

Guma od pjene siječe se na veličinu radiokartera i zalijepljena na njega. Tkanina je rezana s takvim izračunom tako da se može pričvrstiti na stražnjoj strani glave kreveta. Uz pomoć klamerica, pričvrstite jedan rub presvlake u šperploča. Sada je tkanina zategnuta i zagrade su pričvršćene oko perimetra glave glave glave. Mekana leđa je gotovo spremna. Ostaje da je objesi na zid.

Gledajte na Plywood (DVP, Shemboard) mjesta za montažne nadstrešnice. Sigurni nadstrešnice s samostalnim. Koristeći razinu i ravnalo, označite mjesta za bušenje za zatvarače na zidu. Uklonite rupe, kucajte čepove i vijak nokte ili vijke, ostavljajući mali jaz između kapica i površine zida. Sada možete objesiti uzglavlje i pozvati goste da se dive. Ne? Rano? Zatim pokupite natrag s upletenom vrpcom.

Kako napraviti uzglavlje za krevet od nekoliko detalja?

Kako napraviti uzglavlje za krevet učiniti sami

Shema s krevetom s uzglavnom plohom.

Ipak, prvi način da stvorite moderan naslon za krevet je vrlo tradicionalan, ali druga tehnologija ostavlja praktički beskonačno polje za kreativnost. Krevet za uzglavlje može se prikupiti iz nekoliko fragmenata.

Može se sastojati od 4, 6, 12, 15,16, itd. "Jastučići". Presvlake svakog može imati vlastiti crtež, izrađeni od različitih materijala.

Članak o temi: Popup podova - najbolja opcija za sportske terene

Oblik svake od baza može biti pravokutan, kvadratni, okrugli. Možda želite napraviti uzglavlje slične stanicama, onda ćete morati napraviti 6 ugljena "jastučići".

Treba napomenuti da su fragmenti ovog uzglavlja mnogo lakše napasti na zid, jer za njih nije potrebno bušiti na svojoj površini otvora. Svaki fragment je dovoljno jednostavan i savršeno se drži ljepilo.

I kako bi napravili uzglavlje, potrebno samo:

  • radiokard;
  • presvlake;
  • pjena;
  • Ljepila ili dvostrana traka.

Pripremite se od dvp ili šperploča u traženoj veličini i obliku. Cross-Crossing pričvrstite na škotski novčanice. Držite se svake baze izrezane gume za pjenu iz njegove veličine. Pokrijte pjenu gumu na presvlake i pričvrstite ga na poleđini baze u klamericu. Ne zaboravite označiti na zidu, a zatim se držati na površinu fragmenata izvorne uzglavlje.

Stara tehnika "kareny kravata"

Kako napraviti uzglavlje za krevet učiniti sami

Shema montaže praćenja.

Mnogi će okusiti će imati uzglavlje, koji će se podsjetiti presvlake kraljevske posade. Na zidu se pričvrsti na isti način kao što je opisano na prvom putu za stvaranje meke leđa, ali poseban izgled za njega pričvršćen na bazu gumba, koji su pričvršćeni niti na poleđini baze.

Vjerujte mi, ovaj rad je jednostavan kao prethodni, ali za njegovo izvršenje će potrajati malo strpljenja i materijala:

  • šperploča;
  • debela pjena;
  • Sintepon;
  • tkanina presvlake;
  • veliki gumbi;
  • šperploča ili uzorak radiokarskog lista;
  • Debela jaka nit.

Gumbi moraju biti zasijani tkaninom ili kožom. Tema je pričvršćena na njih, s kojima će se održati estrih. Predložak se izreže u veličinu baze. Na predavanju se uočava kako će se gumbi nalaziti na uzglavlju, a rupe su izbušene na oznaku. Pjenačka guma je zalijepljena na bazu. Ponovno mora staviti predložak i označiti mjesta za bušenje. Nakon toga, rupe se izrađuju u pjenastoj gume i bazu.

Članak o toj temi: Kako oprati i upravljati emajliranom kadom od lijevanog željeza

Slično tome, postoje i rupe nakon lijepljenja mekane podloge od strane Synyprotona. Sada pokriti radni komad s tkaninom ili materijalom koji ste odabrali.

Još jednom, uz pomoć primijenjenog na buduću uzglavlje, odvijala se mjesta otvore za gumbe i posljednji put preuzimaju vježbu. Kroz rupe, preskočite niti i privuku gumbi na bazu, pričvršćivanje navoja s leđa s nosačima na takav način kao što je prikazano na fotografiji.

Gumbi za kravatu nosač nema potrebe za pretraživanjem u trgovini, jer se mogu samostalno izvršiti od preostalih rampi radiokartera. Ovdje možete dati volju fantazije, jer gumbi ne moraju biti okrugli.

Rezultat je napor pridodan na njegovo postignuće.

Tako ste završili drva glavu kreveta vlastitim rukama. Jeste li primijetili kako se soba transformirala?

I kako ste cijenili svoje sposobnosti na svoj novi način? Spremni za nadoplatu spavaće sobe? Ne, danas postoji dovoljno.

Odlazak u krevet u ažuriranoj sobi, a preduvijeni sjaj oka štedi za divljenje gostima, koje već zovete sutra ...

Čitaj više