Jedan krevet s vlastitim rukama: Sklop, alati, materijali

Anonim

Jednokrevetni krevet s vlastitim rukama najlakši način da napravite laminiranu volumena.

Prije početka rada unaprijed, skladište potrebnih alata i materijala. Ako imate barem malo iskustvo stolara, rad neće dostaviti posebne poteškoće. Prilikom odabira drugih materijala, glavne točke rada bit će iste, ali rezultat je različit i izvana, te u pogledu pouzdanosti i trajnosti proizvoda.

Jedan krevet s vlastitim rukama: Sklop, alati, materijali

Jedan krevet se obično proizvodi od iverice.

Nažalost, kod kuće neće biti moguće izrezati iverice, tako da je spavanje čist, bez usitnjavanja, i geometrijski, oblik bi se ispostavio točno isto kao i potrebno. Stoga je piljenje bolje naručiti - pri obavljanju posebne opreme, rezultat će biti optimalan. Drugi radovi mogu se obavljati samostalno, samo u nekome morate napraviti posebne napore i maksimalnu pozornost da biste napravili potrebne dijelove. To je osobito važno za izvođenje kovrčavih rezova.

Alati i materijali

Od alata će biti potrebno:

  • Electrolzik s pilama za izvođenje chisty curly rezanja na drvu, iverice;
  • rulet;
  • Bušilica odvijača, za koje će trebati drugi skup vježbi i bitova;
  • olovka za stolariju;
  • Kut gradnje s ravnilom;
  • nož;
  • Sastavi brusilišta;
  • Nepotrebna krpa.

Jedan krevet s vlastitim rukama: Sklop, alati, materijali

Krevetni montažni alati: Elektrolni okvir s piloksima za izvođenje Stic figura krzneni kamioni, iverice; rulet; Bušilica odvijača, za koje će trebati drugi skup vježbi i bitova; olovka za stolariju; Kut gradnje s ravnilom; nož; Brušenje brušenja kože.

Pojedinosti o proizvodu. Za početak, dijagram proizvoda i popis dijelova trebaju biti sastavljeni. Prilikom naručivanja piljenja potrebno je uzeti u obzir sve unaprijed. Na primjer, možete izvršiti laminiranu imipstu s debljinom od 16 mm, madrac s dimenzijama 2000x900 mm:

  • bočne stijenke 2000x150 mm (2 kom.);
  • Leteći 932x150 mm;
  • Voditelj 932x865 mm;
  • Daske za potporu 1500x50 mm (2 kom.);
  • Novčanice za noge 250x200 mm (8 kom.);
  • Dno kreveta je 900x2000 mm, to se može učiniti ne od laminiranog iverice, već iz obične šperploče ili od iverice, ali jednostavno uglađen; Ako također planirate učiniti ne jedan, i nekoliko kreveta, takav odnos prema materijalu pomoći će uštedjeti dodatna sredstva.

Članak o toj temi: jaz između kupaonice i zida: najjednostavniji i učinkovitiji načini brtvljenja jaza

Billeti za noge morat će se izrezati ispod ugla. Unutarnji rub reza neće biti primjetno vani, tako da je lakše sprati sve što je potrebno, objaviti: prvo, kako ne bi dodatno plaćati, drugo, to je lakše učiniti točno ono što trebate, a ne ugasiti ovaj čarobnjak s rizik da bude pogrešno razumjeti. Čak i korištenje posebne ružičaste za čist rez, bolje je raditi s detaljima s pogrešne strane, budući da male čipove još uvijek mogu biti. Također uz pomoć električnog bicikla, možete zaokružiti uzglavni krevet.

Priprema pojedinosti o krevetu za montažu

Jedan krevet s vlastitim rukama: Sklop, alati, materijali

Crtež kreveta za jednokrevetne krevete.

Pojedinosti o krevetu prije prikupljanja od njih proizvoda, potrebno je rukovati oko rubova, na primjer, plaćati posebnu vrpcu. Ali u isto vrijeme treba imati na umu da se s slučajnim prijenosom ruba slabo pričvršćene plastike, može se odvojiti - na najistaknutijim mjestom će biti ružan propelant. Stoga se rad treba pokušavati nastupati kao visoku kvalitetu.

Da biste to učinili, možete koristiti uobičajeno željezo. Regulator postavite tri četvrtine, isključite ekscipaciju i druge funkcije. To će zahtijevati samo grijanje. Rub je lagano pričvršćen na kraj i preko cijele duljine kako bi isprobao željezo nekoliko puta, nakon čega se također pritisne kontakt na rubovima i suhu tkaninu. Unfront izbočine krajeva obrezivanja - za to će vam trebati glupi nož, koji će napraviti krajeve, ali ne povrijediti površinu. Rubrice treba izvući papir, papir. Dakle, jedan krevet s vlastitim rukama neće biti lošiji od proizvoda iz trgovine.

Graditi krevet

Prikupiti noge, podijeliti ih na one koji će biti pričvršćeni na desno i lijevo lijevo, kako ne bi se zbunilo s daljnjim montažom. Ispravite ih da potvrde, koje se nazivaju evrovinama. Moraju napraviti rupe pomoću vježbi. Na kraju, rupa napravi bušilicu promjerom od 5 mm, dubina mora biti do 60 mm. Rupu za eurobrint u ravnini s promjerom od 8 mm.

Članak o temi: Instaliranje plinskih stupova

Jedan krevet s vlastitim rukama: Sklop, alati, materijali

Shema sklopa okvira za krevet.

U trgovinama gdje se namještaj prodaje, najčešće postoje odjeli za priključci na kojima možete kupiti potvrđuje. Uglavnom, oni se prodaju u veličini 5x70 mm. One se smatraju najprikladnijim za skupštinu namještaja, ali za njihovo preuzmet će odvijač šesterokut od odvijača.

Na jednostavnim vijcima od 4x30 mm, pričvrstite potporne daske i noge na bočne stijenke. U isto vrijeme, obratite pažnju na razinu ispod dna potpore. Mora biti učinjeno tako da se ne otpušta u ravnini, a to bi bilo strogo horizontalno.

Pričvrstite leđa kreveta s potvrđivanjem bočnih stijenki i uz pomoć vijaka - do nogu. I dalje možete staviti posebne vijke za pritezanje namještaja kako biste poboljšali tvrđavu. Uz njihovu pomoć, možete spojiti noge i bočne stijenke, te s leđima, koristeći standardne elemente s 8x45 mm šeširi, za koje se rupe trebaju izbušiti na željenom mjestu.

Podesite krevet vlastitim rukama u pogledu razine pomoću posebnih mortise nogu, koje su pričvršćene na željenu veličinu. Ako je nagib poda točan, ova operacija neće biti teška. Umetnite dno na sklopljeni okvir i pričvrstite vijke kroz bočne stijenke i leđa. Tako ćete osigurati otpor dizajna na korijene prema bilo kojoj od tri dimenzije.

Čitaj više