Noćenje s vlastitim rukama (fotografija i video)

Anonim

Fotografija

Ako se odlučite za promjenu kreveta, nije potrebno kupovati u zamornoj potrazi za opcijom pogodnom za vas. Naravno, danas namještaj pruža širok izbor kreveta, među kojima možete odabrati najprikladnije za dizajn vašeg interijera. U pravilu, cijene modernog namještaja su prilično visoke, a ne uvijek ono što vam se čini savršenom opcijom, ona odgovara vašem proračunu.

Noćenje s vlastitim rukama (fotografija i video)

Najbolje je napraviti krevet od drva - ovaj materijal je prilično izdržljiv i poslužit će mnogo dulje od uobičajenog LSSP-a.

A što ako provedete neko vrijeme i napravite okvir kreveta vlastitim rukama? Zapravo, nije potrebno biti gospodar da se nosi s jednostavnim dizajnom okvira. U isto vrijeme, sigurno ćete uštedjeti značajan iznos novca. Osim toga, veličina, boja i, konačno, dizajn kreveta sve se dodjeljuje vašem ukusu i fantaziji.

Upute korak po korak: početna faza rada

Kako bi sama kostur učinio, prvo odlučite o odabiru madraca. Potrebno je uzeti u obzir ne samo njegove vanjske kvalitete, već i ne zaboraviti na veličinu sobe. Sljedeće će se smatrati primjer ortopedskim proljetnim madracem koji ima dimenziju 2000 x 1800 x 220 mm. ČVRANA Samostalno okvir kreveta, trebali biste odbiti od veličine madraca koje odaberete.

Proizvodnja praznina vlastitim rukama

Određivanje s materijalom za dvostruki okvir kreveta, bolje je ne zaustaviti svoj izbor na iverice.

Da bi namještaj bio izdržljiv i poslužen za dugo vremena, stablo je savršeno.

Da bi posao bio brži, potrebno je pripremiti vaše radno mjesto. Prije svega, uklonite iz sobe u kojoj ćete raditi, svi dodatni namještaj. Potrebni materijali i alati trebaju biti u ruci. Dakle, za vrijeme rada ne morate biti stalno rastreseni.

Članak o temi: Horizontalne plastične rolete: Dizajn, dostojanstvo, njegu

Popis potrebnih alata i materijala:

Noćenje s vlastitim rukama (fotografija i video)

Dvokrevetna dijagram s dimenzijama.

  • Električna jigsaw (može se zamijeniti ručnim diskovnim pilom "Barquet");
  • Pila mitra;
  • čekić i nokte;
  • Stroj za mljevenje (ili fino zrnatog papira);
  • rulet;
  • Corolninic;
  • Jednostavna olovka;
  • Izbušite odvijač;
  • vijak za samo-tapkanje;
  • Metalni uglovi;
  • potvrđuje;
  • ploče;
  • šperploča;
  • Reiki;
  • Morida;
  • lak.

Dodajte dimenzije svake strane madraca od 10 mm. Kako bi napravili okvir kreveta, uhvaćene suzvučene odbore su savršene. Namještaj će se pokazati da je izdržljiviji ako je debljina materijala 30 mm. Ako slijedite primjer date za razmatranje, obje strane okvira trebaju pokazati 2070 x 300 mm, a veličine kreveta natrag treba biti 1810 x 300 mm.

Loš okvir

Noćenje s vlastitim rukama (fotografija i video)

Dijagram uređaja za noćenje.

Potvrda 5 x 120 pogodne su za pomicanje ovog okvira. U svrhu dodatne montaže, metalni kutovi se mogu primijeniti, za instalaciju koja će vam trebati vijak od 4 x 20.

Okvir kreveta i glavni dio. Bušenje u bočnim dijelovima okvira rupa za potvrđuje, imajte na umu da njihov promjer treba biti 8 mm, a za prednje i stražnje zidove - ne više od 5 mm. U isto vrijeme, udaljenost jednaka polovici njegove debljine treba se povlačiti s ruba materijala, slijedeći primjer koji se razmatra - to je 15 mm.

Zatim morate priložiti okvir okvira okvira na bočne dijelove. Kao okviri baze, tračnice su savršeno prikladne, imaju dio od 20 x 80 mm. Da biste to učinili, trebali biste otključati potreban broj paluba koje trebate. Načelo njihovog privrženosti je vrlo jednostavno, jer za orijentaciju imate već instaliran donji rub okvira. Ovdje ćete u potpunosti odgovarati vijcima 4 x 40.

Sljedeći korak do glavnih dasaka, vijak police podloge. Da bi okvir okvira bio najtrajniji, udaljenost između tračnica treba biti najmanje 150 mm.

Članak o temi: Kako odabrati zavjese Boja Wenge u unutrašnjost

Ako vaši planovi nisu uključeni u instalaciju općih detalja kako bi se dobio okvir atraktivnijeg izgleda, njezina se površina mora obraditi. Uz pomoć stroj za mljevenje ili ručno, koristeći fino brusan brusni papir, pažljivo vještinski okvir. Kako bi se dobio krevet određeni ton, nanesite velu površinu na drvenu površinu, nakon što su njegovi potpuni ukopi trebali biti pokriveni okvirom laka. Ovisno o vašim željama, sloj laka može biti i mat i sjajni.

Supstrat se treba staviti na šperploču ili štit od debelog organskog. Dakle, pružit ćete dugi vijek trajanja kreveta.

Sljedeća stvar koju morate učiniti je da odlučite na visini kreveta. Bez nogu, gotovi okvir s madracem ima visinu od oko 350 mm. Ovdje možete već odlučiti: ako je dobivena visina kreveta činila vam nedovoljna, a zatim vijak šipke stabla dok noge imaju dimenzije 50 x 50 mm. Za njihove pričvršvatelje pogodne su i bočne baze i potvrde. Imajte na umu da noge, kao i drugi okvirni elementi zahtijevaju obveznu obradu.

Završni rad ili uređenje kreveta

Nakon što je završio sastavljanje okvira kreveta, može se napomenuti da ste se nosili s glavnim zadatkom, ostaje da pokrenete ugodniju završnu fazu rada. Odlučivši odluku o uređenju budućeg kreveta, trebali biste razmotriti dizajn interijera vaše spavaće sobe. Trenutno, gotovi elementi za ukrašavanje leđa kreveta mogu se kupiti u trgovini. Ali ako ste se uspjeli nositi s mukotrpnim i dugotrajnim procesom izrade okvira, možda ne sumnjate u ono što se nositi s dekoracijom leđa kreveta za vas prilično na ramenu.

Ako još uvijek odlučite učiniti na ovom pitanju bez ikakve pomoći, preporučljivo je da ne zamisli složen oblik leđa. Činjenica je da se nositi s nekim opcijama, najvjerojatnije, nećete uspjeti, jer je već potrebno barem iskustvo rada s stablom. Optimalno rješenje će biti izbor strogih geometrijskih oblika, koji izgledaju izvrsno, a istovremeno u proizvodnji.

Članak o toj temi: Zavjese na zvoni rade sami: Pravila šivanja

Čitaj više