Koobit Coop Project DIY: naglašava

Anonim

Ormar Coupe je neophodna i praktična komponenta unutarnjih poslova i ulazi u osnovni skup opremanja bilo kojeg stambenog prostora. Prijedlozi za izbor gotovih ormara od proizvođača namještaja je vrlo širok, kao i usluge za okupljanje ormara za osobne projekte. Međutim, kada postoje slobodno vrijeme i neke vještine u projektiranju, Skupština kupera vlade ne čini ga teškim za domaće obrtnike.

Koobit Coop Project DIY: naglašava

Elementi tipičnog ormarića.

Prije prikupljanja, morate pripremiti kupanje coupe u skladu sa svim veličinama i znati gdje će stajati. Dizajn kabineta Coupe mora se temeljito obaviti, s obzirom na masu suptilnosti. Od cjelovitosti odraz svih osobnih preferencija u planu ovisi o tome koliko je zgodan i atraktivan će na kraju dobiti garderobu. Zabilježite glavne točke dizajna.

Počinjemo dizajn kabineta: izbor prikladnog mjesta

Što je najvažnije - prisutnost dovoljnog prostora u blizini ormara, kako bi se mogli otvoriti vrata bez ograničenja, gurnite kutije i uklonite sadržaj od njih s polica.

Važno je razmotriti mjesto drugog namještaja u odnosu na ormar, tako da između njega i ormarine nema uzajamne nedosljednosti iz bilo prikladnosti uporabe ili izgledom.

Veličina ormara kupe je često dovoljna i najviša, te u drugim parametrima. Stoga, u prolazu staviti takav ormar i ne preporučuje se guranje sobe, jer će vizualno učiniti prostor manje. Najbolja opcija je mjesto takve kućine - blizu zida. Ovom instalacijom kabineta pojavit će se iluzija kontinuiteta obrisa prostora i harmoniju geometrije sobe.

Koobit Coop Project DIY: naglašava

Crtanje kabineta.

Nakon što je donesena odluka na mjestu buduće stavke unutarnjih poslova, možete se preseliti na pitanje kako je bolje graditi: poseban proizvod ili ugrađeni. Značajka ugrađenog ormara je da će proizvod u potpunosti ispuniti prostor između poda, strop i zidove bez intervala i praznina, stvorit će holističku sliku rasporeda soba. Međutim, tijekom neravnomjernosti poda i stropa, bolje je napustiti ideju ugrađenog ormara, jer je upravo na strop i podnice vodilice vrata.

Članak o temi: Kako oprati plastične prozore i prozorske klupe kod kuće

Ugrađeni proizvod nije prikladan i kada se strop sastoji od ne vrlo snažnog materijala, na primjer, GLC. Sumnja da strop neće moći izdržati ozbiljnost vrata ormarića, ne bi trebala biti.

Zasebni ormar će biti prikladan kada opcija ugradnja nije prikladna. Razlika između zasebnog proizvoda iz ugrađenog - u prisutnosti jaza ispod stropa. Kabinet, stojeći odvojeno, je dobar jer se može ponovno instalirati na drugom mjestu ili se premjestiti na prijevoz u drugi stan. Neravnomjernost poda i strop na njemu ne utječe na njega.

Izvršenje mjerenja

Nakon što je napravljen izbor vrste garderobe, napravite mjerenja prostora, nacrtani ispod ormara, širine, visine i dubine. Projektiranje vlade za ugradnju uključuje graničnu točnost provedenih mjerenja. Možete čak pozvati mjerač iz organizacije koja se bavi proizvodnjom ormara. Dizajn ormarića kao zasebni proizvod osigurava prisutnost prostora, barem minimalan.

Mjerenje širine, važno je uzeti u obzir prisutnost postolja na podu; Prilikom mjerenja visine - stupanj ravnosti poda i stropa. Mjerenje visine provodi se na nekoliko točaka za određivanje minimuma i oduzimanje 5 cm od nje na dodatku. Dubina kabineta je dopuštena za to, ali najmanje 60 cm, ako je kabinet planira postaviti ramena za odjeću.

Koobit Coop Project DIY: naglašava

Faze okupljanja ormarića kupe.

Kada se odredi veličina vlade, idite na najugodniju kutije i police za projektiranje. Njihov izračun vodi na temelju osobnih želja. Važno je razmotriti koje stvari osim odjeće će biti pohranjene u novom ormariću (na primjer, grijač, usisivač); Koliko i kakva odjeća poželjno visi na ramenima, a što se sakriti u kutijama. Odgovori na ova pitanja formirat će osnovu za dizajn veličina polica, duljinu šipke, broj košara i uvlačinih kutija.

Članak o temi: Polipropilenski užad: Značajke i opseg primjene

Manje od 30 cm nije vrijedno napraviti visinu polica, inače će se vrlo neugodno koristiti. Uzimajući u obzir činjenicu da su košare i kutije poželjnije s gledišta štednje prostora, budući da se mogu ispuniti prstima do vrha, željeni, prostor police se napuni samo za 60 ili 70%.

Prostor za ramena s odjećom može se podijeliti u dvije komponente: za stavke duže i kratke odjeće. Osim toga, ormar može biti opremljen policom za visoke objekte (na primjer, cijevi za crteže, kišobrane-cesters). Projektiranje ladica s košarama, važno je misliti kako se lako i praktično za njih može uvlačiti.

Na samom kraju, morate napraviti konačne izmjene u projekt projekta Kup, a gledajući ga čak i vrijeme i donošenje nedostajućih natpisa. Morate misliti da ako želim vidjeti u gotovom proizvodu, bio sam utjelovljen u njegovom projektu.

Najvažnija stvar od ormar - vrata

Projekt Vlade neće biti potpun bez dizajna vrata-Coupea. Oni se mogu isplanirati bilo koju količinu koja će ovisiti o širini kupe i osobne želje.

Vrata kupe se stavlja na vodilicu u dva reda. Oni moraju biti smješteni u projekt i vidjeti kakvu veličinu i u kojem smjeru će svaki od njih otvoriti koji će prostor unutar biti dostupan ako se vrata otkrivaju što je više moguće. Glavna stvar je da ne uspije da se ispostavilo da je jedno područje polica nedostupno pri svakom otvaranju vrata.

O ukrašavanju vrata treba reći odvojeno. Zbog širokog popisa materijala koje nude proizvođači, moguće je stvoriti ekskluzivni i nekoliko hrabrih dizajna ne samo garderobu, već i cijelu sobu. Da biste danas ukrasili vrata, možete kupiti rattan, ogledalo, bambus, staklo, vitražni prozori.

Nakon završetka rada na projektu, garderob treba razmotriti svoju boju i teksturu materijala za bazu. Ne zaboravite da tamne nijanse vizualno suzile prostor i napravite mračnu sobu još manje ugodno. Svjetlosna boja proširuje atmosferu oko. Korištenje ogledala, umetci zrcala na vratima stvorit će iluziju vizualnog širenja prostora.

Članak o toj temi: Dječji krevetić za novorođenče s vlastitim rukama: Gdje početi?

Znajući kako dizajnirati ormar s vlastitim rukama, možete spremiti na kupnju stavljanjem minimalnih sredstava za materijale i pribor.

Čitaj više