Kako napraviti stolić za kavu iz stabla učiniti sami

Anonim

Kava stolovi danas su jednako relevantni prije mnogo godina, mogu se kupiti odvojeno od mekih slušalica ili dovršiti, međutim, kao i svi ostali predmeti namještaja opisivanja ima visoku cijenu, unatoč manjim veličinama. Zato se može napraviti samostalno.

Kako napraviti stolić za kavu iz stabla učiniti sami

Stolovi za kavu imaju relativno visoke cijene u salonima namještaja, međutim, za razliku od drugih objekata namještaja, oni su dovoljno jednostavni da se sami.

Pripremni rad

Da biste samostalno obavljali drveni stol, morate zaliha sljedeće alate i materijale:

  • niz borova;
  • lakiran na bazi vode;
  • Bijeli duh;
  • akrilna boja;
  • četka;
  • samostalno napravljeno;
  • Električna jigsaw;
  • odvijač;
  • radijalno brušenje;
  • mlin;
  • Bušilica.

Što se tiče borove polja, potrebno je kupiti materijal čija je debljina 25 mm. Novčanice za ovu tablicu jednake su 1500x500 mm. Ovaj model ne treba pojedinačne noge. Da biste pokrili stol, trebat će vam 300 g laka na bazi vode. Akrilna boja mora biti kupljena s sjajnom uzeti u obzir da će se nakon rada morati zbrinuti, pa kako se sequin neće moći riješiti.

Kako napraviti stolić za kavu iz stabla učiniti sami

Alati za izradu stola za kavu.

Stol za kavu treba prikupiti vijci dvije veličine: 4x60 i 4x40 mm. Za obradu drva, električni Jigsik treba koristiti na koji je pričvršćen skup stupca namijenjenih za čisto drvo. Poželjno je koristiti uložak za samo-aparatu, prikladniji je za čarobnjaka tijekom rada. U svakom slučaju, to bi trebalo biti moguće u spremniku za ugradnju bušilice promjera 10 mm. Radijalno brušenje može se zamijeniti konvencionalnim odvijačem, koji ima odgovarajuću mlaznicu.

Članak na temu: Zavjese na balkonu - učinite sami

Iz ručnog Millingrer, također možete odbiti favoriziranu tradicionalni planer, budući da prva verzija alata nije dostupna za svaki čarobnjak. Bit će potrebno snimati impresivniju Chades.

Vježbe moraju imati sljedeće dimenzije: 10 i 5 mm, prva opcija treba koristiti umjesto zasebne zenkovke. Korisno je u radu i skup bitova s ​​produžetkom.

Uz string materijala, ne možete pokušati izračunati veličinu radijusa, za to možete koristiti kao tradicionalni čelik Hula-Chup predložak.

Priprema za proces montaže

Izrada stola za kavu morate obaviti dvije faze procesa za preradu: preliminarni i završni. U prvu fazu možete uzeti rezanje, objekt i brušenje.

Potrebno je ukloniti chamfer za trajanje od oko 5 mm, pojavljuje se estetski i neće "jesti" debljinu stola iznad izvana. Čak i prije premaza elemenata, ton treba brusiti u tri pristupa u području krajeva.

Kako napraviti stolić za kavu iz stabla učiniti sami

Crtanje stola za kavu.

Potrebno je proizvesti slične radove donje tehnologije.

Nakon što su rezovi odvojeni, trebalo bi biti prekriveno slojem laka.

Potrebno je biti spreman za činjenicu da će struktura drva zagrijati premaz. Nakon sušenja, treba ga ponovno brusiti i lakirati, potrebno je to učiniti dok se ne može postići glatkoću rezanja. U tom slučaju potrebno je osigurati da ne ošteti ravninu.

Tehnologija za montažu drveta

Izrada stola za kavu prije nego što počnete lijepiti elemente među sobom, potrebno je za mladunce zglobova PVA, zamijenjene što se može zamijeniti s čamljom ljepilom, zatim površinu mora biti ostavljena da se osuši. Stake s nogama moraju biti konjugirani samo-veličinama s dimenzijama od 4x40, dok se pričvršćuje u tabletu, treba koristiti pričvršćivanje s dimenzijama 4x60.

Stolić za kavu ne smije imati preciznost površine, kako bi se riješili, trebali biste primijeniti bijeli duh i veliku količinu veterinara. Preporučljivo je izvršiti takva djela u otvorenom prostoru. Inače, miris će dugo ostati u stanu.

Članak na temu: Kućni tekstil: Vrste, materijali, značajke

Lak se mora pomiješati s sjajnom bojom i pokriti površinu tablice. Uz ostatke akrila, moguće je malo eksperimentirati, prikazivanjem uzoraka pod uzorcima konačnih slojeva, oni neće biti vrlo vidljivi i nametljivi, to može biti samo u reflektiranom svjetlu.

Stol za kavu na nogama

Kako napraviti stolić za kavu iz stabla učiniti sami

Shema sklopa makeline.

Stolić za kavu može se izvesti analogijom s gore navedenim, ali u dizajnu može imati i noge. Da biste to učinili, potrebno je koristiti radni komad iz niza željene veličine. Od elementa s četiri strane (a ne od dva) potrebno je sprljati materijal. Veličina stolnog vrha takve tablice može biti jednaka 950x650 mm. Niz u ovom slučaju trebao bi imati debljinu u rasponu od 35-40 mm. Radnik za ovu tablicu obavit će materijal s dimenzijama u 1280x980 mm. Noge mogu biti gotove balusters, koji su u građevinskom odjelu, koji bi trebao biti kvadrat, čija se strana može ograničiti na 60 mm. Billeti za noge mogu se posuti na stol da bi bila potrebna visina.

Ako radijalno pospite countertop s 4 strane, umjesto elemenata koji su u prvom slučaju izveli ulogu nogu, bit će moguće dobiti gotovu bazu tablice četiriju dijelova. Da ih pričvrsti, potrebno je povući potvrde s dimenzijama 5x90 mm. U isto vrijeme, praznine bi trebale formirati oblik pravokutnika, koji bi trebao biti pričvršćen na vrh stola pomoću uglova. Ne smijete zaboraviti da su elementi "kutija" detalji moraju biti posipani u dužini, to će vam omogućiti da dobijete dizajn ispravnog obrasca nakon sastavljanja tablice.

Kada instalirate noge, vijci treba koristiti, montirati ih iznutra. Pouzdanost osnovnog okvira postići će se činjenicom da je struktura drva na dugim elementima horizontalna.

Dakle, model će steći noge. Ako postoji želja, tada se takva tablica može uključiti u instalacijsku fazu u blagovaonicu, jer će to biti potrebno smanjiti noge, ostavljajući impresivniju duljinu. Prilikom izvođenja rezova pomoću slagalice možete napraviti skvarene pokrete.

Članak o toj temi: Saznajte kako sam ja položio Tulle

DIY tablica iz ladica

Možete napraviti stol iz nekoliko drvenih kutija. Međutim, treba zapamtiti da je šperploča proizvoda vrlo tanka. U vrijeme vijaka, može se slomiti. Iz tog razloga, izvorno je potrebno napraviti rupu za instaliranje zatvarača. Ako obavite dvije rupe u ploči s različitih strana, to će osigurati da se pukotina uopće ne pojavi.

Za rad za pripremu lista šperploča, kako ne biste izgubili dizajn. Kutije neće dopustiti da dobiju savršeni kvadrat, pa prije otvaranja lista potrebno je staviti ih na radni komad i napustiti konturu. Faneru treba biti pokriven žalošću.

Da bi tablica trebala kupiti kotači koji bi trebali biti preniski. Potrebno je ojačati ih u kutovima s nekim odlaskom iz rubova. Kutije treba pričvrstiti na dno countertop.

To se može pretpostaviti da je tablica spremna, preporuča se da je površina prekrivena lakom u nekoliko slojeva. Dopušteno je uzeti oblik tablice pod drevnim, pokrivajući površinu s posebnim lakom, koji je tijekom sušenja pokriven pukotinama.

Čitaj više