Zavjese za komarce na magnetima: Prednosti i pravila rada

Anonim

U ljeto je teško zamisliti čvrsto zatvorene vrata i prozore, jer se stan želim prozračiti, ispustiti malo svježeg zraka. Zajedno s blagim povjetarcem u sobu, dosadni insekti, pelud, dlake i prašine s ulice trebaju biti instalirani na balkonskim vratima posebne zavjese za komarkve na magnetima. Moderni funkcionalni elementi ne pokvaru pojavu interijera, jednostavan za ugradnju i rad, ne ometaju pregled i prodor u sobu za sunčevu svjetlost. Instalacija sustava traje nekoliko minuta, poseban tip građevine pruža slobodan prolaz na balkon. Ako želite, možete odabrati proizvod koji je pogodan za otvaranje prozora.

Zavjese za komarce na magnetima: Prednosti i pravila rada

Značajke, funkcije i prednosti

Većina modernih antimosquito struktura ima snažan profil okvira, što smanjuje stupanj njihovog trošenja kao rezultat značajnog redovitog fizičkog napora. Osim toga, u donjem dijelu okvira nekih modela često postoji posebna "jackhable" daska, koja štiti materijal od kućnih ljubimaca i stalnih udaraca.

Mreže komaraca vrata s magnetima vise se na lagane petlje, povećana čvrstoća zglobova postiže se korištenjem posebnog samoljepljivog brtvila. Poseban dizajn petlje omogućuje vam snimanje i objektivanje mreže što je potrebno koliko je potrebno. Upaljene petlje i bliže stvaraju maksimalnu udobnost tijekom rada.

Za razliku od uobičajene mreže, koja je brzo prljava, pokucana je u kvržica i slabo odlaska na prljavštinu i insekte, visokokvalitetna ploča za komarce ima impresivan popis prednosti.

  1. Platno iz gustog sintetičkog materijala otporna je na vremenske uvjete, oštre razlike u temperaturi, visoke vlažnosti.
  2. Kroz rupu između platna, lako je proći, s magnetima se odmah drži kroz stražnju stranu prošlosti, zatvarajući otvor.
  3. Usko stajanje rubova mreže osigurava pouzdanu zaštitu od prljavštine i insekata s ulice.
  4. Tkanina tretirana s posebnim impregnacijama gura prljavštinu, tako da platno ostaje čisto i svježe.
  5. Čak i nakon pažljivog ručnog, mehaničkog ili kemijskog čišćenja, spremljene su sva pozitivna svojstva materijala. Snaga magneta se ne smanjuje tijekom vremena.
  6. Predmetni izgled tkiva i prisutnost različitih boja omogućuje vam da odaberete optimalnu verziju zavjese, koja će odgovarati postojećem interijeru.
  7. Instaliranje ovog dizajna omogućuje vam otvorena vrata, što osigurava stalan pristup svježeg zraka.
  8. Razne veličine i jednostavan proces modifikacije procesa pruža mogućnost odabira sustava za Windows i vrata bilo koje dimenzije.
  9. Visoka kvaliteta korištenih materijala jamči nizak stupanj strukturnog trošenja i njihov dugoročni uspješan rad.

Članak na temu: Patchwork Mozaik: Patchwork sa svojim vlastitim rukama, slike na papiru, programska šalica, kakva je dobro, foto galerija, video instrukcija

Skup anti-komarki zaštite na magnetima uključuje:

  • Anti-komarci neto - 2 ploče;
  • Magnetske trake - 2 komada;
  • Ponderiranje magneta ili opterećenja;
  • Često postoji dekorativni jastučić koji daje točnost struktura i estetiku;
  • Učvršćivači - najčešće ovaj čičak ili posebne gumbe.

Ako želite, takve se strukture mogu prikupljati neovisno, dostupne su sve potrebne spojnice i ne razlikuje se po visokom trošku. Ali općenito, nema smisla u tome, jer se gotovi sustavi razlikuju praktičnosti, funkcionalnosti i dekorativne atraktivnosti. Svi trenuci su već razmotrili profesionalci, a proizvod se savršeno pohranjuje s funkcijama koje su joj povjerene.

Komponente anti-moskitnih zavjesa

Upute za instalaciju

Kako bi se instalirali zavjese komaraca u kući, morate napraviti sljedeće radnje.

  • Izrezali smo traku koja povezuje dvije polovice mreže.
  • U donjim dijelovima platna uvodimo posebne poteškoće utega koji će osigurati ravnomjernu napetost platna. U većini setova, oni su već ušiveni na proizvod, ali je potrebno osigurati da se magnetske trake uvede u platno.
  • Magnetske trake odvojene jedan od drugoga i umetnite ih u posebno pripremljene vertikalne džepove. Manipulacija se pažljivo radi tako da se magneti jasno raspoređuju duž duljine platna. U isto vrijeme, strane s magnetima trebaju biti usmjerene unutra kako bi lijepile s prolazom osobe. Ako su magnetske trake u početku montirane u dizajnu, tada se ova faza jednostavno preskoči.
  • Ovisno o vrsti okvira, to je KPripim na vrata, a magnetne pruge moraju ostati u sredini. Ako je ovo obična baza mekog tkiva, pričvrstite ga na okvir pomoću tipki za karanfil. Ova opcija je prikladnija za drvene konstrukcije, jer na plastici, ostavlja ne-psihičke naljepnice. Za plastiku možete koristiti sustave na gotovom okviru, koji su jednostavno umetnuti u vrata i fiksiraju se pomoću posebnih uređaja. Druga mogućnost je bilateralni škotski. U isto vrijeme, ljepljiva traka je zalijepljena na otvor, a zavjesa protiv komaraca je povezana s njom.

Vijeće

Kada koristite bilateralni rub zavjese na tim mjestima gdje će se dotaknuti ljepljivim vratima, preporuča se pokušati isprobati željezo zagrijano na prosječnu temperaturu. To će pružiti pouzdanije fiksacije.

  • Potrebno je pratiti da nekoliko milimetara ostaje između rešetke i poda, osigurat će nesmetan rad magneta i visokokvalitetnog "udaranja" zakrpe.
  • Na gornjem dijelu dizajna, dekorativne obloge, ako se pretpostavlja.

Članak o temi: Klizna vrata vlastitim rukama

Postoje specifični dizajni koji se malo razlikuju od osnovne konfiguracije, ali njihova instalacija je jednostavna.

Zavjese za komarce na magnetima: Prednosti i pravila rada

Ostale verzije uređaja za komarce

Osim dizajna na magnetima, postoje i druge opcije za anti-komarci sustave koji imaju određene prednosti i slabe strane.

Klizna anti-komarci neto radi na načelu japanskih zavjesa. Mehanizam se sastoji od posebnih valjaka, klizača i vodiča, koji pružaju jednostavnost kretanja u određenoj razini. Usko stajanje weba postiže se pomoću brtve četkice. Dizajni izgledaju atraktivno i estetski, ne zauzimaju mnogo prostora i omogućuju vam da se vrata otvore. Postoji opcija i značajni nedostatak - zbog specifične strukture sustava, nije uvijek moguće instalirati.

Mrsquito mreže pleje omogućuje maksimalni štednju prostora, okupljanje u uredne i estetske "harmonijske". Kada prolazite kroz vrata, mreža se jednostavno premješta u desno ili lijevo, a to je optimalna opcija u malim sobama. Dizajn se iznimno uklapa u većinu interijera, ne istroši se kada se koristi, ima sva svojstva visokokvalitetne zaštite od komaraca.

Zavjese za komarce na magnetima: Prednosti i pravila rada

Varijacije boja anti-komarce mreže

Izlaz

S obzirom na činjenicu da su komarske mreže su sezonski dekorativni elementi, moraju biti praktični, pristupačni, ali u isto vrijeme privlačni. Većina dizajna rastavljaju jednako lako kao što prikupljaju, što osigurava mogućnost njihove pohrane i dugotrajne uporabe.

Vrijeme je da napusti zastarjele metode zaštite od prašine i insekata u korist funkcionalnih i atraktivnih proizvoda.

Čitaj više